ROARINGCASH.COM - Serwis PPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ROARINGCASH.COM - Serwis PPA (/Temat-ROARINGCASH-COM-Serwis-PPA-68892) |
RE: ROARINGCASH.COM - Serwis PPA - Zeri - 21-04-2014 23:08 (21-04-2014 22:38)daniel42na napisał(a): Pozwól że wyjaśnie jeszcze raz i prosze aby nie wtrącał się tu żaden napalony spinacz pokroju Ty27mek. Pozwól, że ja również ci wyjaśnię: - Nie mamy działu bo stwierdziliśmy, że się nie opłaca i tyle. - Nie byliśmy aktywni bo jak napisałem woleliśmy się skoncentrować na czymś innym. Jak sam zauważyłeś działamy na forach na których są ci sami użytkownicy co tu i na lcp, więc jaki sens w powielaniu się? Nie obwinialiśmy nikogo za taki stan rzeczy. Qwik chyba zrozumiał aluzję dot. przyklejania łatki w mojej odpowiedzi. - Na wejściu nas skojarzono z CF czego z resztą nie wypieraliśmy się. W końcu pracowaliśmy dla Ogóra. Jedynie protestowaliśmy gdy nazywano nas kolejną wersją jego serwisu czy też scamem co prawdą nie jest. Z resztą same akcje Ogóra podejmowane przeciwko nam świadczą o tym, że niewiele wspólnego już mamy poza tym, ciągle jest nam dłużny pieniądze. Kiljan z tego co wiem chyba uświadamiał cię w tym temacie, więc dziwię się, że tego nie kojarzysz już. - Nie wiem co jest wg. ciebie tym pokazywaniem 4 liter ale i tak zrobimy jak uważamy - Po raz kolejny pytam gdzie szukaliśmy winnych braku aktywności? Przecież napisałem, że to MY, my sami stwierdziliśmy, że woleliśmy zając się innymi rzeczami. Może akurat nie chcieliśmy być kojarzeni z ZC? Nasze decyzje i powody a tobie nic do tego. Na prawdę nie rozumiem, o co się tak pienisz? RE: ROARINGCASH.COM - Serwis PPA - daniel42na - 21-04-2014 23:17 Oczywiście o to Cytat:Owszem, nasza decyzja ale nie z powodu o którym piszesz lecz dlatego, że skapnęliśmy się, że na ZC jest pełno takich trolli i flejmerów jak ty. Wolimy swój czas i energię marnować w inny, przyjemniejszy sposób Powtarzając twoje powyższe tłumaczenie: Cytat:Jak sam zauważyłeś działamy na forach na których są ci sami użytkownicy co tu i na lcp, więc jaki sens w powielaniu się?Skoro są ci sami userzy , czyli jest pełno trolli i flejmerów - to czemu się tam z nimi tak okropnie użeracie? Pisanie że są tu trolle i właśnie dlatego nie udzielacie się, ale "gdzieś tam" ich nie ma (jednocześnie pisząc że to te same osoby), to piramidalna bzdura - logiczne? Sam sobie zaprzeczasz. Jeśli nadal tego nie czaisz to przykro mi. Cytat:Przecież napisałem, że to MY, my sami stwierdziliśmy, że woleliśmy zając się innymi rzeczami. Może akurat nie chcieliśmy być kojarzeni z ZC? Nasze decyzje i powody a tobie nic do tego.Skoro tak, to uszanuje tą decyzje. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |