AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany (/Temat-AstroCash-org-Propozycje-Uzytkownikow-Zmiany-65648) |
RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - sqmany - 05-07-2013 01:01 @Mikoszi Z wszystkim się zgadzam, oprócz jednej rzeczy a mianowicie tej: Cytat:Statystyki konwersji: nie są złe, ale brakuje wyszukiwarki. Przy większej ilość plików może troszkę denerwować szukanie konkretnego pliku.Przecież jest taka jak by "sucha" wyszukiwarka tzn. ,że po wejściu w tą jak by ramkę gdzie jest suwak i wgl. nie trzeba po kolei czytać aż znajdziemy szukany plik tylko tak na "sucho" wpisać szybko nazwę danego pliku np. pierwsze 3 litery i już dany plik podświetla nam się na niebiesko. Mam nadzieję ,że napisałem wszystko zrozumiale, też chcę mi się spać ;p RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Mikoszi - 05-07-2013 01:08 @up no tak, ale co jeśli mamy parę plików, które zaczynają się tak samo? U mnie np. tylko jedno bierze pod uwagę. Nie byłoby problemu gdyby to było alfabetycznie, ale ta opcja odpada - obecnie mamy szybki dostęp do nowo wrzuconych plików. RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - AstroCash.org - 05-07-2013 01:46 (05-07-2013 00:44)Mikoszi napisał(a): Astro, już tak kompletnie bez żartów czy głupich docinek. Bardzo dobre pomysły. Będziemy z nich korzystać, tworząc AstroCash v2 RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Komet - 06-07-2013 09:26 (05-07-2013 22:32)AstroCash.org napisał(a): Została dodana nowa oferta dla USA: No wlasnie, wszystko super, wszedlem do tematu to juz wiem, jednak co z reszta? Mam propozycje, ktora moim zdaniem wielu osobom - szczegolnie tym co kombinuja w content lockerze z ustawieniami ofert - ulatwilaby prace. Nie kazdy kto zarabia na AC czyta forum, zaglada do kazdego tematu, sprawdza co nowego w jakiejs dyskusji jak np w tym poscie. Zeby wycisnac jak najwiecej i dobrac najlepsze oferty co jakis czas przeszukuje content lockera dla roznych krajow w poszukiwaniu czegos nowego. W krajach gdzie ofert jest na 3-4 suwniecia to nie ma tragedi, jednak jesli przyjdzie kolej na takie USA to jest katorga. Astro totalnie olaliscie aktualizowanie newsow na stronie - juz ktos wczesniej wspomnial w tym temacie - nie chodzi mi tu juz o lanie wody, ze "zyczymy wszystkim uzytkownikom wysokich zarobkow w nadchodzacym miesiacu", "poprzedni miesiac byl wielkim sukcesem", <- oczywiscie nie mam nic przeciwko takim informacja, na pewno byloby to jakies urozmaicenie, jednak przede wszystkim powinniscie zaczac informowac uzytkownikow o waznych rzeczach na stronie glownej AC. Mam tu na mysli takie wiadomosci jak: -w dniu dzisiejszym zostaly dodane nowe oferty X, dla krajow Y -w dniu dzisiejszym zostaly usuniete oferty X, dla krajow Y -wyplaty na Paypala za miesiac X beda wysylane po kursie Y -wyplaty na konto bankowe za miesiac X beda wysylane po kursie Y -Restock w miesiacu X planowany jest w dniach XYZ A dodatkowo dla urozmaicenia: - w miesiacu X liczba uzytkownikow Y zarobila rekordowa sume Z -liczba uzytkownikow na AC przekroczyla magiczne XYZ <- ciekaw jestem ilu juz nas jest Mysle, ze nie jest to cos niemozliwego do zrealizowania, a pewnie nie jestem jedynym, ktory ucieszylby sie na takie zmiany RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - zarabiajmy - 07-07-2013 10:30 Przydałaby się możliwość zablokowania pobrań z danego kraju - całkowicie lub na dany plik. Można by w ten sposób zablokować np Indie lub Egipt RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - WazzaP - 07-07-2013 10:39 Po co ci blogować Indie lub Egipt? Przecież z tego też dostajesz kasę.. :| Zablokujmy wszystkie państwa i zostawmy Francje /olol RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Roxi5017 - 07-07-2013 10:40 (07-07-2013 10:30)zarabiajmy napisał(a): Przydałaby się możliwość zablokowania pobrań z danego kraju - całkowicie lub na dany plik.Bezsens Wtedy nic Ci nie wpadnie "Grosz do grosza, a będzie kokosza" RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Matty094 - 07-07-2013 11:31 (07-07-2013 10:30)zarabiajmy napisał(a): Przydałaby się możliwość zablokowania pobrań z danego kraju - całkowicie lub na dany plik. Blokowanie innych państw już gorszej głupoty nie widziałem ... Przecież zawsze to coś jest mi z Indii nawet kilka razy 21 centów wpadło .. 5x wpadnie tak z Indii i już jest 1 $. Ja nie rozumiem takich ludzi .. RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - zarabiajmy - 07-07-2013 23:33 Fala hejtu jak zwykle. Może mam taką potrzebę, żeby danego pliku nie ściągali z takich krajów? Nie znacie nisz to nie wiecie o co chodzi... Ale co tam, ważne żeby shejtować RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - sqmany - 07-07-2013 23:37 @UP Ale po co? Myślisz ,że indie cie pozwą? |