Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! (/Temat-Sejfik-com-Dowody-wyplat-Porady-Opinie-SERWIS-WYPLACA-OD-PONAD-10-LAT-51152)

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - malwina33 - 10-03-2013 19:35

/facepalmsorki pomyłka sejfik facepalm

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - malwina33 - 10-03-2013 19:43

ale dałam gape facepalm zmęczenie dzisiejszym dniem i nocą mi wychodzi. w nocy trochę posiedziałam nad sejfikiem teraz to mi wychodzi niestety. cóż mała pomyłka facepalm

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 10-03-2013 19:46

(10-03-2013 19:43)malwina33 napisał(a):  ale dałam gape facepalm zmęczenie dzisiejszym dniem i nocą mi wychodzi. w nocy trochę posiedziałam nad sejfikiem teraz to mi wychodzi niestety. cóż mała pomyłka facepalm

Nic się nie stało Wink a jak przesiadujesz po nocach zaglądaj więcej na Czat sejfika Smile Zapraszamy Big Grin

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - administrator00 - 10-03-2013 20:27

(10-03-2013 19:43)malwina33 napisał(a):  ale dałam gape facepalm zmęczenie dzisiejszym dniem i nocą mi wychodzi. w nocy trochę posiedziałam nad sejfikiem teraz to mi wychodzi niestety. cóż mała pomyłka facepalm

No tak bywa, że klikanie potrafi wciągnąć każdego i potem zarywa się noce, żeby wyklikać wszystkie możliwe oferty. Sam też często siedzę bardzo długo i klikam Big Grin Klikanie niedługo stanie się takim samym nałogiem jak palenie hah

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Tokirium - 10-03-2013 20:50

Ale jednak to nie jest dobry sposób na życie. Oczywiście nie żebym był przeciwnikiem, ale trzeba sobie postawić granicę. Jeśli klikanie pochłania większość czasu, zaniedbuje się przy tym szkołę, pracę i rodzinę, a zarobki nie są powalające, to lepiej zrezygnować (sprzedać) z części programów i jeśli klikać, to klikać tam, gdzie się to bardziej opłaca (np. na Sejfiku Wink ). Klikanie ma sens, jeśli zarabia się aktywnie na poleconych i innych formach zarobku, dających duże zarobki w krótszym czasie, bez mozolnego klikania - np. PTP, płatne zadania itp. Można też pójść w usługi - jakieś robienie klikaczom stron czy oferowanie reklam na stronie.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Chvdy - 10-03-2013 21:28

Polecam poczatkujacym zarabiajacym osoba sejfika gdyz jest on po polsku nie trzeba sie gimnastykowac z angielskim ani z zadnym innym z jezykow, jest prosty w obsludze wszystko wyjasnione elegancko. Szybko sie wyklikuje punkty i w miare szybko nasze grosiki ale czego my wymagamy jak na poczatek jest to bardzo dobre posuniecie. Polecam wam jako mentora MrocznyKILL wszystko wyjasnia dobrze doradza. Zapraszam na sejfika z mojego reflinka czy tez z Mrocznego...

POWODZENIA W ZARABIANIU

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - kleomenes - 10-03-2013 21:52

Nie rozumiem jak można poświęcać tyle czasu na klikanie itp. za jakieś setne części grosza. Więcej zarobicie przynosząc jakiejś babci drewno na opał, a na pewno nie będzie to trwało miesiąc czy dwa.
Nie wiem ile da się w tym sejfiku zarobić z niewielką ilością poleconych(bez poleconych to nawet nie uwzględniam Lol) w ciągu miesiąca ALE za porąbanie i przyniesienie 8 wiader drewna jakiejś babci 2, 3x w miesiącu macie około 50zł Big Grin Średnio trwa to 20 minut, 20*3=60 minut. Za 60 minut pracy macie 50zł miesięcznie + dobry uczynek + wdzięczność babci + aprobatę rodziców.
Nie wiem ile musielibyście siedzieć przed kompem na sejfiku żeby zarobić te 50 zł/miesięcznie ale nie sądzę że krócej niż 60 minut Big Grin
Odliczenia z życia wzięte, od znajomego, który sobie dorabia w tenże sposób. Dodam, że to tylko zarobek u jednej babci Smile
W lato zostaje latanie do sklepu, mniej zarobkowe zajęcie ale i mniej czasochłonne Jerk
Jeśli mieszkacie w bunkrach czyt. mieście to zostaje wam ten sejfik Tongue

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 10-03-2013 22:07

(10-03-2013 21:52)kleomenes napisał(a):  Nie rozumiem jak można poświęcać tyle czasu na klikanie itp. za jakieś setne części grosza. Więcej zarobicie przynosząc jakiejś babci drewno na opał, a na pewno nie będzie to trwało miesiąc czy dwa.
Nie wiem ile da się w tym sejfiku zarobić z niewielką ilością poleconych(bez poleconych to nawet nie uwzględniam Lol) w ciągu miesiąca ALE za porąbanie i przyniesienie 8 wiader drewna jakiejś babci 2, 3x w miesiącu macie około 50zł Big Grin Średnio trwa to 20 minut, 20*3=60 minut. Za 60 minut pracy macie 50zł miesięcznie + dobry uczynek + wdzięczność babci + aprobatę rodziców.
Nie wiem ile musielibyście siedzieć przed kompem na sejfiku żeby zarobić te 50 zł/miesięcznie ale nie sądzę że krócej niż 60 minut Big Grin
Odliczenia z życia wzięte, od znajomego, który sobie dorabia w tenże sposób. Dodam, że to tylko zarobek u jednej babci Smile
W lato zostaje latanie do sklepu, mniej zarobkowe zajęcie ale i mniej czasochłonne Jerk
Jeśli mieszkacie w bunkrach czyt. mieście to zostaje wam ten sejfik Tongue

Moja sygnaturka chyba co nieco burzy Twoją tezę Wink Nie znasz Sejfika a to nie jest jakiś bux tylko bardzo rozbudowany serwis z elementami społecznościowymi i wiele osób tylko dla nich ma tam konta... Nie mam sił się rozpisywać i powtarzać w kółko tych samych argumentów (zapraszam do lektury całego tematu )

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - kleomenes - 10-03-2013 22:20

Nic nie burzy, moja teza zakłada osoby z małą ilością poleconych. Zgodzę się tylko co do tego, że sejfik to sporo możliwości w jednym miejscu. Jak dla mnie to strata czasu jeśli chodzi o ten serwis ale to tylko moja skromna opinia Smile

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 10-03-2013 22:30

(10-03-2013 22:20)kleomenes napisał(a):  Nic nie burzy, moja teza zakłada osoby z małą ilością poleconych. Zgodzę się tylko co do tego, że sejfik to sporo możliwości w jednym miejscu. Jak dla mnie to strata czasu jeśli chodzi o ten serwis ale to tylko moja skromna opinia Smile

Fakt poleceni sporo pomagają ale głównym sposobem na zarobek w Sejfiku moim zdaniem jest wbudowany mini serwis aukcyjny cieszący się sporym zainteresowaniem to na nim między innymi sprzedałem się jako polecony do serwisu ekasa za 90 zł oraz do swiat-reklam za 95 zł (inf dla ciekawskich zyski z aukcji nie są zliczane w banerze spersonalizowanym więc to nie na aukcjach nabiłem taką sumkę Sejfik swoją drogą a aukcje swoją) . Sejfik daje nam mnóstwo metod zarobkowych, aukcje jak i wciąż są rozwijane elementy społecznościowe ...

Potwierdzam kleomenes kokosów tu się nie wyciąga masz 100% racji ale troszkę nie ładnie pluć na coś czego się nie zna... a najgorsze jest to że porównujesz Sejfik do najzwyklejszego syfiastego buxa