![]() |
[DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube (/Temat-DARMOWY-Kreator-Kont-Youtube-50353) |
RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Damkofr - 21-05-2012 21:49 jak 10 $ to kupuje od razu. RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - matimus - 24-05-2012 18:00 czekamy na info ![]() RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - m4rcin93 - 24-05-2012 18:16 Płatna wersja jest już w sumie gotowa. Kilka drobnostek do poprawienia i ruszamy ![]() RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Nikodemsky - 24-05-2012 18:27 Mam pytanie(w sumie dwa) - czy bot będzie korzystał z gotowych kont, czy trzeba będzie importować własne? oraz jak to będzie wyglądać z anonimowością(potrzebną do nabijania wyświetleń itd.) ? RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - m4rcin93 - 24-05-2012 19:12 Najpierw trzeba zrobić konta kreatorem. Nabijania wyświetleń nie będzie, bo to bezsensu. Lepiej zainstalować Operę i nabijać wyświetlenia. Bot posiada podstawowe funkcje promowania: kciuk w górę/dół,komentowanie,subskrypcje oraz dodaj do ulubionych. Co do Flaggera to jeszcze się zastanawiam. RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Damkofr - 24-05-2012 20:18 dlaczego wys. to bezsens. Jak program pracuje w tle to wygodne by było. A tak odswierzanie to zamula neta. RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Nikodemsky - 24-05-2012 20:31 czy przypadkiem przy nabijaniu z własnego ip nie ma freeza koło 300 wyświetleń? Nie uważam że nabijanie wyświetleń jest bez sensu ale jest co najmniej ciężkie w obecnym czasie, choć ja bardziej zwracam uwagę na tytuł, opis i tagi, potem samo jakoś leci ![]() Cytat:Bot posiada podstawowe funkcje promowania: kciuk w górę/dół,komentowanie,subskrypcje oraz dodaj do ulubionych. i to dla mnie jest najważniejsze ![]() RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - m4rcin93 - 24-05-2012 20:59 Bot będzie korzystać z IE8. Samo odświeżanie filmu nie nabije wyświetleń, więc jest to bezsensu. A jakby nabijało, to film by został zamrożony przy ok.300 viewsach. A z proxy nie będę się bawić, bo nie mam dobrych proxy, aby wykonać wszystkie testy, ani dobrego neta. Vagex/Enhanceviews - innych sensownych rozwiązań dot. viewsów nie widzę. RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Nikodemsky - 24-05-2012 21:26 Cytat:Bot będzie korzystać z IE8. To mnie trochę niepokoi, nie ma możliwości podpięcia pod Chrome przykładowo? RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - xPietrek - 24-05-2012 21:28 Nie ma możliwości podpięcia pod Chrome. AutoIT obsługuje jedynie Internet Explorer 8, oraz z pomocą dodatków FireFoxa, choć w tym drugim brakuje kilku przydatnych funkcji. Tak więc IE jest jedynym sensownym rozwiązaniem. @m4rcin, flaggera może jednak nie dodawaj... Przynosi więcej szkód niż pożytku, bo działa w dwie strony ![]() |