![]() |
|
[SCAM] incomebux.webspacemania.com [archiwum] stare - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (https://zarabiam.com/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (https://zarabiam.com/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (https://zarabiam.com/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: [SCAM] incomebux.webspacemania.com [archiwum] stare (/Temat-SCAM-incomebux-webspacemania-com-archiwum-stare-29362) |
- eXv - 08-04-2008 Kurde odjeli mi za duzo kasy i mam na minusie zabije ich ehh. - piechu - 08-04-2008 czyli trzeba napisa z poczty meila na ten adres [email protected] jesli dobrze rozumiem tak? - damian097 - 08-04-2008 mozecie sie logowac bo mi wyskakuje login incorecto - ton - 08-04-2008 u mnie wszystko działa dobrze, i linki działają szybciej niż wcześniej - eXv - 08-04-2008 A ja jestem wkurzony bo mialem ponad 1.5 $ a mam teraz na minusie to. I jak klikam kasa idzie na minus. Ma ktoś email do nich bo na stronie nie ma tej zakladki zeby napisac. - moody - 08-04-2008 Tylko nie ma nawet teraz opcji "contact" Qwa czekam już 18 dni na kase i dupa, dzisiaj wtorek, niby można zlecać na AP, ale jakoś w historii sie nie pojawia Do tego nawet nie można napisać kolejnego maila P.I.E.K.N.IE
- eXv - 08-04-2008 http://incomebux.net/contact.php - znalazłem. - moody - 08-04-2008 A mógłbyś napisać jak trzeba napisać po angielsku, że czekam już ponad 2 tygodnie?? Bardzo bym prosił ;-) - Defit - 08-04-2008 Dziś zleciłem wypłatę xD ciekawe kiedy dojdzie xD - Defit - 08-04-2008 A tak w ogóle to to przesyła kasę na paypal.pl czy paypal.com ???? |