![]() |
Wolny Od Pracy - od Zera do 10k, szybki dziennik. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Wolny Od Pracy - od Zera do 10k, szybki dziennik. (/Temat-Wolny-Od-Pracy-od-Zera-do-10k-szybki-dziennik-169343) |
RE: Wolny Od Pracy - cel: mało pracy, dużo pieniędzy. - itmaster - 21-12-2023 09:40 No właśnie dzemba długo się już nie odzywałeś? RE: Wolny Od Pracy - cel: mało pracy, dużo pieniędzy. - dzemba - 23-12-2023 00:38 (20-12-2023 21:32)chincyk napisał(a): Cześć! i jak idzie inwestowanie? (21-12-2023 09:40)itmaster napisał(a): No właśnie dzemba długo się już nie odzywałeś? Inwestowanie idzie w sumie bardzo dobrze, tylko kwoty zrobiły się zbyt poważne bym miał ochotę tym się dzielić w dzienniku. A po drugie nie chciałem by się ktoś zaczął mną sugerować, bo żaden ze mnie inwestor. Powoli z tego zaczynam żyć, w marcu było 700 pln, teraz jest znacznie więcej ![]() ![]() Jeżeli tęsknicie za moimi wypocinami, mogę zrobić "szybki nowy dziennik / rozdział w tym dzienniku", np. od 0 do 10k pln, bez inwestycji. (nawet takie coś planowałem napisać od kilku dni, ale zabieram się do tego jak pies do jeża ![]() RE: Wolny Od Pracy - cel: mało pracy, dużo pieniędzy. - Itachi198 - 23-12-2023 01:08 Na krypto takie zyski? Ładnie lecisz, mój ulubiony dziennik na forum ![]() RE: Wolny Od Pracy - cel: mało pracy, dużo pieniędzy. - dzemba - 23-12-2023 03:47 (23-12-2023 01:08)Itachi198 napisał(a): Na krypto takie zyski? Ładnie lecisz, mój ulubiony dziennik na forum Na krypto złapałem około 600$, przy tych ostatnich wzrostach. To na screenie to w 100% giełda PL/USA. RE: Wolny Od Pracy - cel: mało pracy, dużo pieniędzy. - chincyk - 23-12-2023 17:15 (23-12-2023 00:38)dzemba napisał(a):(20-12-2023 21:32)chincyk napisał(a): Cześć! i jak idzie inwestowanie? Super pomysł! ![]() RE: Wolny Od Pracy - od Zera do 10k, szybki dziennik. - dzemba - 28-12-2023 01:43 Rozdział 3 No i dobra namówili ![]() Ok to kilka założeń:
Liczę, że tak całkowicie od zera zajmie mi to do roku. Zacząłem się do tego przygotowywać od początku grudnia, więc mam już kilka naszykowanych jopków w rękawie. Plan! Po pierwsze potrzebuje gotówki by rozruszać inne sposoby zarabiania. A, że nie mogę nic wyłożyć z własnej kieszeni, to zacznę od czegoś czego i tak potrzebuję, czyli od założenia kilku kont u brokerów i w bankach. Więc teraz szukam jak najlepszej promocji bankowej. Po drugie dołączam do programów lojalnościowych i cashbacków, niby słaby sposób na "zarabianie", ale 1 czy 2% wydatków zawsze spoko. Po trzecie, potestuje mądre i mniej mądre sposoby zarabiania, jako, że potrzebuje na szybko kilka stówek wezmę ySense i wydoje je trochę na akcjach (graniu w gry). Nazwijmy to fazą pierwszą. Może wydawać się to trochę śmieszne, że zaczynam od takich rzeczy. Ale chce by ten dziennik pokazał, że można zacząć zarabiać bez wkładu. Jest ku temu kilka powodów: - chcę by jak najwięcej osób zobaczyło, że się da - by uniknąć komentarzy typu "zainwestował 10tys to i nie dziwne, że zarobił drugie 10tys w rok" - bo lubię ![]() Może być tak, że nie jesteś pełnoletni, albo niektóre sposoby są dla Ciebie niedostępne, dlatego postaram się umieścić ich tutaj kilka by każdy mógł od czegoś zacząć. Zacząłem przygotowywać się do tego od początku grudnia, ale by nie mieszać przyjmijmy dzisiejszy dzień za start ![]() Dzień 1: 0 PLN RE: Wolny Od Pracy - od Zera do 10k, szybki dziennik. - nieglowicz - 28-12-2023 13:40 Super pomysł. Ja sam chętnie będę się przyglądał jak Ci idzie. Może Twój dziennik zmotywuje mnie do bardziej aktywnego działania w internecie. RE: Wolny Od Pracy - od Zera do 10k, szybki dziennik. - ryans - 29-12-2023 09:30 Obserwuje ten temat chyba od samego początku (wcześniej z innego konta do którego straciłem dostęp), niestety nic w tym kierunku nie zrobiłem. Myślę że tym razem się uda ![]() ![]() RE: Wolny Od Pracy - od Zera do 10k, szybki dziennik. - ZarabianieO - 29-12-2023 09:44 Fajny pomysł z tym zarabianiem od zera, sam tak zacząłem jakiś czas temu i widze na swoim przykładzie, że wszystko jest możliwe trzeba mieć tylko chęci na starcie. Przeglądam dziennik od jakiegoś czasu i na pewno nie przestane także powodzenia w działaniu! RE: Wolny Od Pracy - od Zera do 10k, szybki dziennik. - itmaster - 29-12-2023 16:13 (29-12-2023 09:30)ryans napisał(a): Można jakoś temat zapisać aby był ciągle pod ręką wchodząc na forum? U góry tematu masz Opcje Tematu i klikasz Subskrybuj ten wątek. Będą Ci przychodziły maile z powiadomieniem, gdy ktoś napisze coś nowego w tym temacie. Bo tak przykleić tematu, to chyba nie można. |