Fundico - pożyczki społecznościowe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Fundico - pożyczki społecznościowe (/Temat-Fundico-pozyczki-spolecznosciowe-157223) |
RE: 100 zł za rejestrację + inwestycję! Fundico - pożyczki społecznościowe - milosz998 - 29-07-2018 00:32 Gość ma troche rację. Każdy kasę chciał, nikt teraz nie inwestuje. Trochę ich wina z tymi zasadami, nie spodziewali się takiego natłoku. A z tym 6 k zamiast 100 zł to jest parodia, gość ma fart życia xD 100 zł za rejestrację + inwestycję! Fundico - pożyczki społecznościowe - TSilver - 29-07-2018 00:41 Trochę się przeliczyli że ludzie będą inwestować... Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka RE: 100 zł za rejestrację + inwestycję! Fundico - pożyczki społecznościowe - Morze1 - 29-07-2018 05:58 Błędne koło - ludzie nie inwestują, bo nie wiedzą, czy to pewny serwis, a serwis, który nie wypełnia zobowiązań nie jest pewny. Napisałem niedawno maila, poczekam do wtorku, być może w środę zadzwonię do nich, gdyby nadal nic się nie działo. Ale ogółem jest tak, że mnie osobiście zlekceważyli - dostałem jedynie tą wiadomość, której screena zamieściłem. Jeśli nic się nie zmieni, to będę odradzać inwestycje. 100 zł za rejestrację + inwestycję! Fundico - pożyczki społecznościowe - TSilver - 29-07-2018 06:01 Morze1 wspominałem kiedyś, że to może być piramida. Bo tak to lekko wyglądało... Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka RE: 100 zł za rejestrację + inwestycję! Fundico - pożyczki społecznościowe - Morze1 - 29-07-2018 06:04 Szybko poszło a tak to ciężko ocenić, jedyne, co do czego mogę się na razie czepiać, to brak kontaktu. RE: 100 zł za rejestrację + inwestycję! Fundico - pożyczki społecznościowe - Ski_drow - 29-07-2018 11:53 (27-07-2018 16:59)Morze1 napisał(a):(27-07-2018 12:52)Ski_drow napisał(a):Wszyscy moi poleceni zarejestrowali się przed zmianą zasad. Wtedy nie była wymagana inwestycja. Nie wiem, dlaczego w takim wypadku czują się wykorzystani - bo ktoś znalazł poleconych i oczekuje dotrzymania umowy?(27-07-2018 08:07)Morze1 napisał(a): Ja rozumiem co masz na myśli, ale pomyśl sobie ile już kasy stracili rozdając ludziom.Jeszcze nie znalazłem firmy, gdzie bez założenia konta i wpłaty konkretniej kwoty dostałbym za friko stówę.Zrobili mega reklamę, ale wiedzą przecież, że ludzie z poleconych podostawiali więcej niż sto, więc zmienili regulamin i wcale mnie to nie dziwi. RE: 100 zł za rejestrację + inwestycję! Fundico - pożyczki społecznościowe - Morze1 - 31-07-2018 16:38 Na maile Fundico już więcej nie odpowiedziało, a przed chwilą dzwoniłem do nich - osoba, z którą rozmawiałem stwierdziła, że wycofują się z tego, że czują się oszukani. Nie obchodzi ich też to, czy ktoś się do zmiany zasad zarejestrował, bo się wycofują Także osobiście odradzam inwestycje Fundico - pożyczki społecznościowe - TSilver - 31-07-2018 17:11 To chyba temat można zamknąć? Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka RE: Fundico - pożyczki społecznościowe - rachman - 31-07-2018 17:45 Oszukani? Raczej nie przygotowani do tej formy promocji i zdobywania realnycj inwestorów. Szkoda. Fundico - pożyczki społecznościowe - TSilver - 17-08-2018 22:36 Dzieje się coś? Czy to umarło? Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |