Poradnik Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania (/Temat-Comperialead-czyli-1000zl-w-kilka-godzin-bez-polecania-142772) |
RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - Piter Pit - 08-11-2017 02:15 Ja już walczę z Comperią 3 miesiąc o 1 prowizje i bum nagle opiekun banku zamilkł i wniosek magicznie w końcu się pojawił w systemie, pisze teraz ze mną widocznie generał opiekunów. Po 2 miesiącach pisania, najpierw mailowo teraz w systemie, a na koncie zrobiłem już ponad 30.000zł obrotu, łącznie z wysłaniem 1 przelewu do ZUSu i US, bo kij wie czy nie był to jakiś ukryty warunek (czasem wacki nie piszą wszystkiego) i mi wmawiali, że może warunków nie spełniłem Ogólnie, jak ktoś nie ogarnie sobie na stronie dobrego śledzenia ruchu użytkownika to nigdy człowiek się nie dowie, że wniosek poszedł. Sama informacja, że był klik w reklamę to dopiero po miesiącu się pojawiła. Ogólnie na dzień dzisiejszy nie polecam, a są sieci, które takich wałów nie robią, jak system nie wyrabia to powinni dostawce hosta zmienić, skrypt polepszyć czy nawet ogarnąć porządne API z bankiem i po ciastkach weryfikować. A skoro chcą dymać klienta biznesowego, to prywatne osoby tym bardziej. Nie polecam! - pisze jeszcze raz jakby ktoś się zastanawiał. RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - ZdrajcaBalso - 16-09-2018 11:39 Działa wam link z youtube? Możesz poprawić ? RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - Maverick23 - 08-01-2019 23:54 Ile tak średnio wyciągacie miesięcznie na tych programach afiliacyjnych związanych z bankami bo nie wiem czy w to wejść . Liczę na szczerą odpowiedź. RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - rachman - 09-01-2019 01:01 @Maverick23 Co Ci da informacja taka? Jeden zarobi tysiąc, inny 20 tys., a Ty mozesz mieć problem zarobić 100. Mało osób zarabia duuuże kwoty bo konkurencja duża. Zależy jakie masz doświadczenie, ile zapału i czasu, ile kasy na reklamę i narzędzia/usługi itd. tyle zarobisz. Co się innymi interesujesz. Stu idzie kopać złoto a 4 wykopie większy samorodek - reszta piasek lub drobnice zbiera ale da się żyć RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - tripleexxx - 14-09-2022 18:11 Comperia lead stała się scamem. Czeka się kwartał zanim wnioski wyjda ze statusu weryfikacji i na koncu mimo spełnienia warunkow nie sa uznawane i odwołujcie sie do woli. Pracujecie na kogos kto pozniej zwala wine na bank i nie uznaje wam leadow mimo spełnienia warunkow. To żart jakiś. RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - adrian018 - 15-12-2022 20:22 (14-09-2022 18:11)tripleexxx napisał(a): Comperia lead stała się scamem. Czeka się kwartał zanim wnioski wyjda ze statusu weryfikacji i na koncu mimo spełnienia warunkow nie sa uznawane i odwołujcie sie do woli. Pracujecie na kogos kto pozniej zwala wine na bank i nie uznaje wam leadow mimo spełnienia warunkow. To żart jakiś. Nie chcę się powtarzać, ale główny wątek był edytowany ostatni raz w roku 2017 i tam napisałem dokładnie: Cytat:!!!!UWAGA!!!! Wątek można zamknąć. RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - mlattari - 05-08-2023 17:41 UWAGA NA COMPERIALEAD - WSZYSTKIM ODRADZAM! Moim zdaniem ComperiaLead to oszustwo, a precyzując, jest to firma działająca na skraju legalności - oczywiście jest to moja opinia i moje osobiste wrażenie, które wynika z mojego doświadczenia. W moim przypadku 53 wnioski przekazane do banku, z potencjalną prowizją wynoszącą ponad 6000 zł, zostały odrzucone jeden po drugim po trwającej kilka miesięcy weryfikacji. Jakie warunki nie zostały spełnione? Nie wiem, ponieważ pomimo kilkudziesięciu maili wysłanych do firmy w tej sprawie, wciąż nie mogę się dowiedzieć jaka jest przyczyna odrzucenia 100% moich wniosków. Wnioski z marca, a obecnie mam sierpień i wciąż nie uzyskuje odpowiedzi. Więcej o mojej przykrej, ale pouczającej przygodzie z ComperiaLead dowiesz się zaglądając tutaj: https://informatyka-porady.blogspot.com/2023/08/comperialead-opinie-podziel-sie-swoja.html Wbrew temu, co robi w takich przypadkach większość osób, które miały podobne doświadczenie, ja nie zamierzam usuwać konta i na tym zaprzestać, lecz zgłoszę sprawę do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumenta! Kilkadziesiąt wiadomości email wysłanych do firmy ComperiaLead oraz ich beznadziejnie odpowiedzi na moje pytania zafascynują niejednego urzędnika! RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - nakierunku - 07-09-2023 10:57 Udało się poprawić link? RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - adrian018 - 07-09-2023 12:29 (07-09-2023 10:57)nakierunku napisał(a): Udało się poprawić link? Ten temat miał już dawno zostać zamknięty, ale nie został.. Tak jak pisałem w tamtym roku, na comperialead nie ma sensu działać bo dużo wniosków odrzucają i jest słaba konwersja, ale cały czas do mnie ktoś pisze na priv w tej sprawie, także przygotuje nowy poradnik powiązany z tymi kontami/ pożyczkami, do firmy która działa na rynku ponad 10lat i jak zrobiłem wniosek 6tyg temu to kasa została naliczona na początku tego miesiąca, więc są dalej legitni i wypłacają, a dodatkowo mają bardzo przyjmene stawki za konta.. Wezmę się za to dzisiaj i jeszcze wieczorem lub na dniach zostanie to wstawione. RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania - gacek017 - 07-09-2023 17:03 Przyda się aktualizacja,ja też już comperialead dziękuje za współpracę,szkoda nerwów na nich |