Milion przed trzydziestką - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Milion przed trzydziestką (/Temat-Milion-przed-trzydziestka-140194) |
RE: Milion przed trzydziestką - Mailowiec - 17-02-2019 22:10 Podziwiam działania RE: Milion przed trzydziestką - dzemba - 17-02-2019 23:46 Czemu nie 120i / 130i ? RE: Milion przed trzydziestką - HajsMotywatory - 21-02-2019 19:11 Zmiana miejsca zamieszkania, dojazd do pracy ponad 30km w jedną stronę to szukałem czegoś oszczędnego, a jednocześnie komfortowego. Jadąc do pracy spokojnie mieszczę się w przedziale 4.0-4.5l/100km także jest idealnie jak dla mnie Uwielbiam też wygląd nowych BMW RE: Milion przed trzydziestką - HajsMotywatory - 05-05-2019 11:12 Ciągle mi brakuje czasu na regularne prowadzenie dziennika. Wybaczcie mi ale dzieje się naprawdę sporo Niedługo miną 3 lata od kiedy stworzyłem FlappySkins - pierwszy projekt, które zyskał spory globalny zasięg. Niby już wtedy ogarniałem programowanie ale patrząc z perspektywy czasu na stary kod, no nie było to zbyt dobre ogarnianie Projekt oparty na PHP 5.6 zamiast na 7+, kod Node.JS do obsługi botów wymieniających itemy wzorowany na ruskim projekcie kasyna CS - działało ale nie do końca rozumiałem jak i dlaczego. Hashowanie haseł poprzez SHA256 + stała sól zamiast używania zmiennej lub najlepszej wtedy opcji - BCrypt. Wiele błędów ale też to dobrze ukazuje, że nie trzeba być mega pro, żeby zrobić dobry i dochodowy projekt. Ważny jest efektywnie poświęcony czas i zaangażowanie. Chociaż projekt nie utrzymał się długo co opisywałem w 1-szym poście, niektóre części kodu z tamtego silnika używam nawet w obecnych projektach, była to bezcenna wiedza i doświadczenie, które pomaga mi do dzisiaj Także dla wszystkich, którzy chcą robić fajne projekty, a myślą, że jeszcze za mało potrafią - to właśnie idealny czas, żeby zacząć i zdobywać doświadczenie! RE: Milion przed trzydziestką - mklop111 - 05-05-2019 12:09 To już wiem komu zaprosiłem prawie 1000 osób na strone RE: Milion przed trzydziestką - dzemba - 11-05-2019 22:18 (05-05-2019 11:12)HajsMotywatory napisał(a): Projekt oparty na PHP 5.6 zamiast na 7+, kod Node.JS do obsługi botów wymieniających itemy wzorowany na ruskim projekcie kasyna CS - działało ale nie do końca rozumiałem jak i dlaczego. Hashowanie haseł poprzez SHA256 + stała sól zamiast używania zmiennej lub najlepszej wtedy opcji - BCrypt. To technologie dopasowuję się do projektu a nie projekt do technologi, to tylko narzędzie wiele osób technicznych ma z tym problem, bo dla nich ważniejsze jest używanie konkretnej technologii niż wartości biznesowe RE: Milion przed trzydziestką - HajsMotywatory - 10-08-2019 17:34 Projekt cały czas w toku Nie miałem okazji pisać, bo w sumie nie za dużo się działo. ERP jest praktycznie skończony i czas na sprzedaż, jeden projekt dla przedsiębiorców został zatrzymany po wywaleniu z Google Play apek mających uprawnienia do SMS (była opcja wypełnienia ankiety, aby zrobić wyjątek ale wtedy aplikacja musiała też być domyślną dla SMS, a ta służyła tylko do synchronizacji/wysyłki SMS). Aktualnie ukończyłem w 60% grę na Androida. Pomysł, który chodził mi po głowie od dobrych 2 latach i nadal go uważam za super motyw. Mam nadzieję, że sprzedaż ERP ruszy + uda się zgarnąć trochę $ z gierki RE: Milion przed trzydziestką - HajsMotywatory - 20-10-2019 18:54 Tydzień temu wydałem pierwszą swoją grę na Androida Na razie skromne 200 pobrań i kilka zł z reklam. Testuje różne warianty z reklamami, dokładam kolejne opcje - mam nadzieję, że uda się rozwinąć ten projekt RE: Milion przed trzydziestką - HajsMotywatory - 05-02-2020 19:56 Gra ma 1.5k pobrań, miesięcznie z organicznego wyszukiwania wpada na razie 120-150 pobrań. Nie są to jakieś super wyniki ale jak na pierwszą grę z minimalnymi nakładami na reklamę i ręczne reklamowanie jestem bardzo zadowolony Druga gra już prawie na ukończeniu, w tym roku plan na wydanie 2 gier i sprzedaż co najmniej 2 licencji na system ERP. Więcej informacji i aktualizacji wyniku finansowego wkrótce! RE: Milion przed trzydziestką - HajsMotywatory - 13-06-2020 14:25 Druga gra wrzucona na Google Play! Launch wyszedł bardzo dobrze: Z pierwszej gry nie było przychodów, w tym przypadku ładnie wykresik podskoczył. Jestem z siebie bardzo zadowolony. Jeszcze dużo update przede mną, aby pozyskiwać organicznie kolejnych użytkowników. Mam pomysły jak wdrożyć nowe mikropłatności, żeby były chętnie kupowane przez graczy. Zobaczymy jak to się rozwinie W lutym pisałem, że mam plan na ten rok na 2 gry i 2 sprzedane licencje na ERP. Jest dopiero czerwiec, a już cel osiągnięty. Czas na więcej |