![]() |
GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns (/Temat-GoldSmugglers-kolejna-gra-przegladarkowa-tworcow-anno1777-pipstycoon-i-goldentowns-139203) |
RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - Zaperr44 - 03-12-2016 22:43 U mnie dzisiaj zamiast wytrychów same ammo dropiło.. RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - Captain - 04-12-2016 08:09 W nocy jak się logowałem tam to był dobry loot i dobrze się golda zbierało. Ale teraz rano pojawiło się coś nowego - ,,empty pocket''. Zombiakom trafią się puste kieszenie w których nie ma ani ammo ani golda. Miałem tak chyba z 10 razy pod rząd! Aż wyszedłem z gry bo szkoda energie tracić jak taka lipa. Też coś takiego macie? Mam nadzieję, że potem gra wróci do normy... RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - Krakersik - 04-12-2016 09:52 Ja wczoraj zleciłem wypłatę 10 dolców i dziękuję za grę ![]() RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - DjLiska - 05-12-2016 07:42 od 2 dni respie się na mapie wśód 10 zombiaków zanim je wystrzelam to energia ... 0 wczoraj mnie tak zbugowało, że -3 miałąm RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - Captain - 05-12-2016 21:49 @Up klikaj przed wejściem do gry tej przycisk na stronie który jest obok przycisku od ściągniecia mapy to Ci zeresetuje pozycje i będziesz na startowej gdzie nie ma tylu zombie obok Ciebie. RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - Shejker - 08-12-2016 14:51 Panowie, czy opłaca się zainwestować w akm/shotguna? RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - Captain - 08-12-2016 15:34 AKM nie bo amunicja za szybko schodzi, jest nieekonomiczny. Pewnie w multi będzie dobry, ale do ubijania zombie sie nie sprawdza bo za duzo amunicji sie zuzywa. W shotguna oplaca sie, ale to w sumie zalezy od tego ile kosztuje. Jak za drogi to tak średnio. RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - Shejker - 15-12-2016 21:19 Ponoć dzisiaj miał być jakiś update, ale go nie widać, coś im się pokrzaczyło? RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - Captain - 15-12-2016 23:53 Ma być do końca grudnia, opóźnia się. Gra jest super, już łącznie trzy razy wypłacałem stamtąd. Jak ktoś się dawno nie logował a nie ma golda na ammo to niech zajrzy. Dostaje się za darmo 1 nabój na godzine to może się uzbierało przez wiele godzin od ostatniego logowania sporo. RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns - Fpysk - 18-12-2016 20:13 jak dlugo czekaliscie na wyplate?? mi juz 3 dzien idzie i dojsc nie moze |