![]() |
Dziennik pracy Grubego - PPI - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy Grubego - PPI (/Temat-Dziennik-pracy-Grubego-PPI-138684) |
RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - Grubykesz - 08-11-2016 18:24 (08-11-2016 17:14)iPlusOfficial napisał(a): Tak mysle ze chyba nie kupuje domeny tylko tez bede dzialal na blogspocie, bo motywujesz zarobkami mocnoNa pierwszego bloga jest odpowiedni blogspot, bo nic nie trzeba płacić, a na pewno wiele można się nauczyć. Ja może niedługo zainwestuje w domene .com i coś się pobawię z WordPressem. ![]() RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - full2000 - 08-11-2016 18:52 Powodzenia w dalszych działaniach! ![]() Dziennik pracy Grubego - PPI - Maniero - 08-11-2016 19:01 (08-11-2016 18:24)Grubykesz napisał(a):(08-11-2016 17:14)iPlusOfficial napisał(a): Tak mysle ze chyba nie kupuje domeny tylko tez bede dzialal na blogspocie, bo motywujesz zarobkami mocnoNa pierwszego bloga jest odpowiedni blogspot, bo nic nie trzeba płacić, a na pewno wiele można się nauczyć. Ja może niedługo zainwestuje w domene .com i coś się pobawię z WordPressem. Nie zgodzę się. Domena to koszt kilku $$ razem z ukryciem danych, obecnie hosty pod stronę z małym ruchem to koszt 5-10 zł/msc, a blogspot? Raz, ze wyglada to nieprofesjonalnie, a dwa problemy z pozycjonowaniem. Ja akurat jestem z czasów forum, które kupił i odsprzedał Karczu, wałków Diqitiona i już wtedy kazdy trąbił, ze blog z własna domena i hostem to podstaw i chwała im za te wiedzę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - Grubykesz - 08-11-2016 19:12 (08-11-2016 19:01)Maniero napisał(a):Prosta sprawa, że własna domena jest o wiele lepsza i bardziej wiarygodna niż taki blogspot, ale na początek dla nowych osób może być i blogspot, tak żeby móc się trochę nauczyć.(08-11-2016 18:24)Grubykesz napisał(a):(08-11-2016 17:14)iPlusOfficial napisał(a): Tak mysle ze chyba nie kupuje domeny tylko tez bede dzialal na blogspocie, bo motywujesz zarobkami mocnoNa pierwszego bloga jest odpowiedni blogspot, bo nic nie trzeba płacić, a na pewno wiele można się nauczyć. Ja może niedługo zainwestuje w domene .com i coś się pobawię z WordPressem. ![]() ![]() (08-11-2016 18:52)full2000 napisał(a): Powodzenia w dalszych działaniach! Dzięki bardzo! W sumie, to nie wiem, czy nie jestem czasami Twoim poleconym w CInstallerze. ![]() Dziennik pracy Grubego - PPI - Maniero - 09-11-2016 09:22 Domeny tylko na chrap, zagraniczne strony. Ofc domena pod PL to tak naprawdę pryszcz bo zakup takiej domeny wychodzi 0 zł lub do max 9, później to się odbija bo za przedłużenie płacisz koło 100 zł co jest absurdem, lecz lepiej Poerw mało włożyć, a jak się rozbuja to po roku 100 zł to nic, niż od razu pakować kto wie ile. Wiadomo jak to z początkującymi, ale jak się brać za zielone to na powaznie. Sam trochę za bardzo odpuszczałem i obiło to się po czasie ![]() Jak tam zarobki btw? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - Grubykesz - 09-11-2016 09:35 (09-11-2016 09:22)Maniero napisał(a): Domeny tylko na chrap, zagraniczne strony. Ofc domena pod PL to tak naprawdę pryszcz bo zakup takiej domeny wychodzi 0 zł lub do max 9, później to się odbija bo za przedłużenie płacisz koło 100 zł co jest absurdem, lecz lepiej Poerw mało włożyć, a jak się rozbuja to po roku 100 zł to nic, niż od razu pakować kto wie ile. Wiadomo jak to z początkującymi, ale jak się brać za zielone to na powaznie. Sam trochę za bardzo odpuszczałem i obiło to się po czasie Jakieś strony gdzie można dostać dobrą domenę .com polecisz? ![]() Zarobki zaraz podsumuje. ![]() Dziennik pracy Grubego - PPI - Maniero - 09-11-2016 09:40 Tu kiedyś można było dorwać fajna domenę com/eu za grosze z ukryciem danych, nie wiem jak obecnie. https://pl.m.godaddy.com Pewnie sam będę na dniach szukał domeny wiec jak cos fajnego znajdę to podesle linka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - Grubykesz - 09-11-2016 09:45 Dzień 43 Cześć wszystkim, wczoraj skupiłem się bardziej na moim nowym projekcie, zgromadziłem wszystkie rzeczy, które będą mi potrzebne do jego realizacji i niedługo ruszam z tym! Muszę przyznać, że przez ostatnie dni wiele się nauczyłem i mam nadzieję, że ta nauka nie pójdzie w las. Jeśli chodzi o wczorajszą statystykę, to wyświetlenia na blogu skoczyły w górę o około 100 wyświetleń, ale leadów na CInstallerze było o wiele mniej, dziwne... Za to całkiem fajne leady zaczęły wpadać na PerInstallBucks, a tam mam stosunkowo mało linków, większość jest w Cinstaller. Może i PIB obniżył ostatnio stawki, ale dla mnie nadal jest dobrym programem i nie mam zamiaru z niego rezygnować. Jeszcze miałem wspomnieć o Ogads, bo tam jest już kompletna kicha - kliknięć sporo, a przez ostatnie dwa dni zero leadów. Zarobiłem wczoraj ponad cztery dolary, więc jest w miarę okey, może i spadły zarobki patrząc na wcześniejsze dni, ale bez tragedii. ![]() PerInstallBucks/Cinstaller/Ogads -$4,35 Cel: $70,91/$200 RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - radek0389 - 09-11-2016 18:34 (09-11-2016 09:45)Grubykesz napisał(a): Dzień 43Śledzę twój dziennik, dobrze że osiągasz w miarę stabilną sytuację ~5$, nie są to kokosy ale zawsze już można stawiać sobie wyższy cel, powoli do przodu ![]() ![]() Powodzenia ![]() RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - Grubykesz - 09-11-2016 19:32 (09-11-2016 09:40)Maniero napisał(a): Tu kiedyś można było dorwać fajna domenę com/eu za grosze z ukryciem danych, nie wiem jak obecnie.Popatrzę oferty na tej stronce i może coś się wybierze. ![]() (09-11-2016 18:34)radek0389 napisał(a):No wiesz, niby tak - $4-$5 dziennie jest w miarę okey. Ale wcześniej wpadało 8-9 dolarów, więc spadło wszystko i to nieźle. Codziennie praktycznie widzę spadki na blogu i w ilości leadów - mam nadzieję, że w końcu coś ruszy do przodu.(09-11-2016 09:45)Grubykesz napisał(a): Dzień 43Śledzę twój dziennik, dobrze że osiągasz w miarę stabilną sytuację ~5$, nie są to kokosy ale zawsze już można stawiać sobie wyższy cel, powoli do przodu ![]() |