MyLead - Wasze pytania do nas - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: MyLead (/Forum-MyLead-397) +---- Wątek: MyLead - Wasze pytania do nas (/Temat-MyLead-Wasze-pytania-do-nas-120230) |
RE: MyLead - Wasze pytania do nas - Maniak2019 - 15-03-2020 21:42 Jak zacząć zarabiać min 20 zł dziennie. RE: MyLead - Wasze pytania do nas - Itachi198 - 15-03-2020 22:29 Można jeszcze wysyłać pieniądze wewnątrz mylead? z salda na saldo? RE: MyLead - Wasze pytania do nas - MyLead.pl - 16-03-2020 11:15 Cześć @[Maniak2019], Na Twoje pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi. To ile zarobisz, zależy od bardzo wielu czynników, a przede wszystkim od Twojego zaangażowania. Pamiętaj, że jest jednak kilka rzeczy, o które musisz zadbać, aby osiągnąć sukces. Na samym początku przygotuj niezbędne narzędzia (źródła ruchu), znajdź swoją niszę, wybierz odpowiednie dla niej oferty i promuj. Zawsze zwracaj uwagę na jakość swojego ruchu, dokładnie śledź i analizuj wyniki, a następnie wyciągaj wnioski. Jest to niezbędne do rozwoju. Polecamy zapoznać się z naszymi materiałami dla początkujących: FAQ, VADEMECUM, PORADNIK. W przypadku innych pytań, pozostajemy do dyspozycji. Powodzenia, zespół MyLead. Cześć, @[Itachi198], cały czas jest taka możliwość. Jeżeli chcesz wykonać przekazanie środków, proszę skontaktuj się z nami mailowo. W wiadomości zawrzyj takie informacje jak: z jakiego konta i na jakie konto chcesz przekazać środki oraz jaki jest tego powód. Po wykonaniu przez nas operacji, saldo wysyłającego się zmniejsza, a odbierającego powiększa. Pamiętaj o tym, że możliwość dotyczy tylko środków widniejących w kolumnie "Do wypłaty". W przypadku innych pytań, pozostajemy do dyspozycji. Z pozdrowieniami, zespół MyLead. RE: MyLead - Wasze pytania do nas - beRRo - 16-03-2020 14:51 Na akceptację programu już czekam 4 dni... Support obudzić się czas. RE: MyLead - Wasze pytania do nas - MyLead.pl - 16-03-2020 17:43 Cześć @[beRRo], wszelkie wnioski o dostęp do kampanii zostały rozpatrzone. Z pozdrowieniami, zespół MyLead. RE: MyLead - Wasze pytania do nas - pushyou4 - 06-04-2020 12:56 Witam Mam pytanie. Jak mogę otrzymać darmowego e-booka o botach na messengerze? Próbowałem dodać opinię o was na affpaing.com, ale nie da się...pisze że mam czekać na moderację a już czekam 3 tydzień prawie!! ( dodawałem dwa razy ). Nie da się inną metodą? RE: MyLead - Wasze pytania do nas - MyLead.pl - 06-04-2020 18:24 Cześć @[pushyou4], odebranie e-booka jest nadal możliwe, odezwij się do nas bezpośrednio na MyLead - pomożemy Ci Z pozdrowieniami, zespół MyLead. RE: MyLead - Wasze pytania do nas - aron-baron - 07-04-2020 15:49 Nawiązując do tego postu https://zarabiam.com/Temat-OgAds-konwersja-167401?pid=1893934#pid1893934 Dlaczego u was to samo? Spadek dobre 50% RE: MyLead - Wasze pytania do nas - MyLead.pl - 08-04-2020 09:32 Cześć @[aron-baron], nie odnotowaliśmy spadku stawek w ofertach na USA, w ostatnich dniach pojawiają się nawet leady ze stawką 12,68 PLN. Oczywiście wszystko zależy od rodzaju promocji. W tym okresie proponujemy promocję ofert PPI powiązanych z wideo, transmisjami, grami lub rozrywką. W tym przypadku promocja powinna przebiegać bez problemów, prawdopodobnie mogą wystąpić wzrosty. Jeżeli zauważasz spadki w wynikach, napisz do nas wiadomość prywatną z informacjami o swoim źródle ruchu i metodzie promocji. Pomożemy rozwiązać problem. W przypadku innych pytań pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiamy i życzymy powodzenia w zarabianiu, zespół MyLead. RE: MyLead - Wasze pytania do nas - pushyou4 - 14-04-2020 02:54 (06-04-2020 18:24)MyLead.pl napisał(a): Cześć @[pushyou4], Mam nowy problem. Jak mam się z wami skontaktować? discord cisza, telegram cisza, email cisza, bezpośrednio na mylead też cisza... |