![]() |
Ekspresowy kantor Bitcoin [BTC], Kryptowalut, konto bankowe u Melomana! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Ekspresowy kantor Bitcoin [BTC], Kryptowalut, konto bankowe u Melomana! (/Temat-Ekspresowy-kantor-Bitcoin-BTC-Kryptowalut-konto-bankowe-u-Melomana-109579) |
RE: Wymiany BTC, LTC, Skrill, konto bankowe u Melomana - HelixMoney - 31-05-2016 19:39 dzis Meloman kupil odemnie kase ze skrilla,kasa na moim koncie bankowym doszla expressowo ![]() RE: Wymiany BTC, LTC, Skrill, konto bankowe u Melomana - Szefu91 - 01-06-2016 17:45 Osoba godna zaufania! Szczerze polecam, cały proces przeszedł szybko i bezproblemowo! RE: Wymiany BTC, LTC, Skrill, konto bankowe u Melomana - chmieloon - 03-06-2016 10:23 Polecam Melomana , wszystko poszło szybko i sprawnie ![]() RE: Wymiany BTC, LTC, Skrill, konto bankowe u Melomana - cczarek123 - 03-06-2016 12:12 Polecam, 11/10 Miło i błyskawicznie ![]() Pozdrawiam RE: Wymiany BTC, LTC, Skrill, konto bankowe u Melomana - nothingtol - 03-06-2016 14:20 Zakup BTC przebiegł pomyślnie, polecam tego użytkownika ![]() RE: Wymiany BTC, LTC, Skrill, konto bankowe u Melomana - Casper - 03-06-2016 16:30 Skrill - bank ekspresem Perfekcyjnie RE: Wymiany BTC, LTC, Skrill, konto bankowe u Melomana - elemel - 04-06-2016 08:18 Wymiana BTC u Melomana to czysta przyjemność. Szybko, sprawnie i bez marudzenia. Przelew blyskawicznie, kasa od ręki. W razie problemów słuzy pomocą. Szczerze polecam tego allegrowicza ![]() RE: Wymiany BTC, LTC, Skrill, konto bankowe u Melomana - Meloman - 07-06-2016 15:57 Już niedługo [czekam na kurierów] będą u mnie możliwe błyskawiczne wymiany praktycznie z większości banków, co skutkować będzie tym, że 80% klientów obsłużę w dosłownie 5 minut. Dlaczego 80%? Ponieważ zakładam konta bankowe w najpopularniejszych bankach używanych przez moich klientów, a wiadome nie wszyscy mają te najpopularniejsze banki. Mimo tego, myślę, że jest to ogromna różnica, gdzie do teraz trzeba było czekać do następnego dnia, albo wysyłać bluecashem ![]() Szczególnie takie szybkie wymiany przydadzą się przy kupowaniu lub sprzedawaniu BTC u mnie, bo wiadome przy handlu BTC - najważniejsza jest szybkość działania. Ale oczywiście tak samo, ta szybkość przyda się przy wszystkich innych wymianach jakie świadczę. Takie wymiany będą możliwe również w weekend, bo nawet wtedy pieniądze będą się u mnie pojawiały błyskawicznie, z racji tego samego banku ![]() Banki przy użyciu których, niebawem transakcję wykonamy natychmiastowo, bez dodatkowych opłat: • mBank • Alior bank • BZWBK • T-Mobile Usługi Bankowe • PKO BP • Inteligo • ING Bank Śląski • Millenium bank Mam nadzieję, że będziecie zadowoleni. Zapraszam ![]() RE: Wymiany BTC, LTC, Skrill, konto bankowe u Melomana - Amarenka - 09-06-2016 00:10 Napisałem na GG =) RE: Wymiany BTC, LTC, Skrill, konto bankowe u Melomana - Meloman - 09-06-2016 08:11 (09-06-2016 00:10)Amarenka napisał(a): Napisałem na GG =)@[Amarenka] Odpisałem ![]() |