Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720) |
Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 14-08-2014 12:39 Mln, dobry pomysl z tym tematem chociaz znajac ludzi bd kopiowac, btw ostatnio rozmawialismy o PA w opcjach, powoli sie zastanawiam nad sensem tego jesli ludzie zarabiaja na o wiele prostszych strategiach ktore sa dedykowane opcjom a nie przeniesione rodem z forexa hmm? Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 14-08-2014 15:37 Jeśli miałbym podawać takie informacje to raczej w jakie pary walutowe inwestować itp. Jeśli chodzi o PA, to zauważ, że opcje binarne to taka odnoga Forexa - czyli ma niektóre wspólne cechy, a co przy tym idzie i niektóre strategie pasują tu i tu Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 14-08-2014 20:25 No coz w sumie racja, musze sie zabrac za testy , najciezszej jest ustalic okres czasu kiedy opcja ma sie skonczyc, niestety tu jest ogromna przewaga forexa, kontrolujesz pozycje, idzie naprzeciw twoim analizom stawiasz SL w odpowiednim miejscu, w OB obstawiasz i czekasz, nie masz niczego dzieki czemu zminimalizujesz straty Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 Np obstawiasz na 30 min i przegrywasz a na zalozmy 40 juz bys wygral, w ogole nie ma elastycznosci, wiec wydaje mi sie ze scalping bardziej sie sprawdzi niz trading tzw "longów" Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 14-08-2014 20:49 Skoro opcja kopiowania traderów jest nadal niemożliwa, to nie ma co się poddawać Na poniższym screenie załączony jest wykres z MT4 gdzie widać trend spadkowy (oznaczony strzałką w dół) Co do opcji kiedy najlepiej ją zamknąć, to według mnie najlepszym rozwiązaniem są opcje 10 - 15 minutowe, to taki optymalny czas. Możecie również zauważyć na wykresach, że sporo wzrostów/spadków jest właśnie w tym czasie. otwarte opcje: 4 trafne:3 nietrafne: 1 zarobione: 108.25 euro screen z inwestycji: RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - rBartek - 14-08-2014 21:10 Spoko sprawa to jest, kiedyś się zainteresuję, albo nawet i teraz. Trzeba mieć 18 lat aby na tym "grać"? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 14-08-2014 21:21 Tak, trzeba mieć skończone 18 lat, bo konieczne jest przesłanie dokumentów tożsamości do weryfikacji itp. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - sbgorka - 14-08-2014 21:37 @Mlm grasz na danych? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 14-08-2014 21:50 MLN Z reguły staram się, ale mam czasami taki chwilę, że intuicja mówi mi co innego, więc inwestuje według własnych zasad, ale nie radzę mnie naśladować RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - sbgorka - 14-08-2014 21:53 Wzorem jestes 'ladnym' stad pytanie jakie godziny pokecasz do grania? Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 15-08-2014 00:19 Jaki to tf MLN? na telefonie ten screenshot wyglada jak robiony tosterem , moze to tylko u mnie? Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 |