[Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] (/Temat-Zostane-mentorem-Szukam-mentora-91639) |
RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - Mation - 12-08-2015 14:20 Szukam mentora, mam dużo wolnego czasu. PW RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - crystal02 - 12-08-2015 14:44 Szukam mentora, kiedyś zarabiałem po 20$ dziennie na subach, ale to było 3 lata temu. RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - tomek019 - 17-08-2015 21:33 ktoś tutaj oferuje jakiś mentoring ? ogólnie zarabiam półtora miesiąca na Skracaniu (163zł) , sub (62,50zł), grach (103zł) i to po jeden serwis na każdą z tych kategori czyli 1 serwis skracania, 1 serwis sub, 1 serwis z grami ale myślę że przy odpowiednim nakierowaniu byłbym w stanie wyciągnąć ładną sumkę oraz oddać trochę prowizji także jeśli ktoś chętny na jakiś DEAL zapraszam priv lub/najlepiej gg: 4674050 2 RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - comanche - 21-08-2015 15:47 Poszukuje kogos kto podpowie co i jak Prosze o kontakt na PW RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - Blashix - 21-08-2015 16:22 Szukam mentora. PW RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - milosz998 - 21-08-2015 17:11 Jak ktoś szuka osoby, która wprowadzi w świat subskrypcji to zapraszam na PW, chętnie pomogę, za reffa czy bez reffa. Jeśli szukacie kogoś kto napisze wam jak zarobić miliony i poda nisze na tacy to się nawet nie łudzić. Nie ma takiej osoby. RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - Kaczorek9 - 26-08-2015 18:21 Szukam mentora, który pomoże mi wrócić do swiata subów Swego czasu troche zarobiłem RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - mysc - 29-08-2015 15:34 Witam serdecznie ! EDIT : Rekrutacja wstrzymana do odwołania - zainteresowanych zapraszam so subskrybowania mojego dziennika Powoli szykuję się/sprawdzam opłacalność rozpoczęcia mentoringu w "sub-sms". Potrzebuję 3-4 chętne osoby, które do tej pory nie miały żadnej styczności z "subami", do eksperymentalnej współpracy. Mentoring docelowo będzie przypominał mój mentoring w skracaniu - czyli poprowadzę nowych krok po kroku Chętnych zapraszam na PW. Dla ewentualnych "cwaniaczków" : System mentoringu jest stopniowy, więc nie wyłudzicie prezentowanych metod. Zapraszam tylko "uczciwe" (cudzysłów ze względu na formę zarobków) osoby. Pozdrawiam mysc EDIT : Rekrutacja wstrzymana do odwołania - zainteresowanych zapraszam so subskrybowania mojego dziennika RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - kamilg49 - 30-08-2015 19:08 szukam mentora PW RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - Giorgios - 04-09-2015 10:06 mentoruje za reffa |