NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby (/Temat-NIEAKTUALNY-Dziennik-pracy-PPA-Suby-86344) |
RE: Dziennik magika w PPA :) - szufliko - 11-05-2014 14:21 No myslalem ze lead za 7$ i cel ukonczony a tu taka forsa RE: Dziennik magika w PPA :) - ErgePL - 11-05-2014 14:27 No tak, dniówkę podam wieczorem... Co do francji, to zdradzę, że wpadł lead za 20$+! Kolejny lead! RE: Dziennik magika w PPA :) - ErgePL - 11-05-2014 17:07 I kolejny... Złoty dzień! http://zarabiam.com/Temat-Sposob-na-szybki-zarobek-90371?page=3 Poradnik który sprzedaję! RE: Dziennik magika w PPA :) - casualsprojects - 11-05-2014 18:58 Wszystko fajnie, że się cieszysz i w ogóle, ale po co dajesz tu kilka postów dziennie praktycznie co chwilę? Wystarczy podsumowanie na koniec dnia, a gwarantuje ci, że każdemu to wyjdzie na plus(lepiej się będzie czytało, i więcej osób będzie zaglądało), no może tobie na minus, bo postów nie ponabijasz RE: Dziennik magika w PPA :) - szufliko - 11-05-2014 19:16 @up chyba nie sledzisz od poczatku RE: Dziennik magika w PPA :) - ErgePL - 11-05-2014 19:33 (11-05-2014 18:58)casualsprojects napisał(a): Wszystko fajnie, że się cieszysz i w ogóle, Aqrat posty są mniej ważne, ale tu chodzi o to, że się nie da wytrzymać w ciszy gdy masz 100 zł w ciągu dnia, przynajmniej dla mnie bo stówka u mnie, to jak wygrać milion. Cytat:@up chyba nie sledzisz od poczatkuBrawo 666 posta! DZIEŃ 75 [MIESIĄC 3]
Co udało mi się dziś zarobić?
Co ogólnie robiłem?
Zrobiłem 2 hacki. Dodałem 2 posty. Spamuje. Pomagam uczniom Dodaje filmy na yt. Promuje. Bawie się blogiem! Gram w simsy. Majowy cel:
84.18$ / 50$ Liczba Nisz: 31
-----------------------------------------------------------------------------------------------------Francja, francja, jak ja ją kocham! Według walutomat.pl, zarobiłem dziś 110 zł! Jak dla mnie jest to rekordowy wynik i stąd ta duża ilość postów! Co do niszy pobranej z francji za 25.50$... Dodałem film na yt z tym hackiem 2 miechy temu i ponoć moje konto zostało zbanowane, teraz wpisuję tą fraze w yt i patrzę jestem na 3 pozycji w yt! (1 jeśli chodzi o hacki, te dwa wyżej to jakieś poradniki są.) Zapraszam też do kupna tego poradnika: http://zarabiam.com/Temat-Sposob-na-szybki-zarobek-90371?page=3 Mój uczeń może potwierdzić dowody na to, że codziennie wpadają pobrania dot. tego sposobu co sprzedaję : investime W 11 dni 80$, no nieźle Ciekawe co będzie się działo pod koniec miesiąca... Ojj, będzie się działo, ogólnie to pracuję bardzo ciężko co widać po moich zarobkach i staram się jak najwięcej wycisnąć z siebie, co oczywiście widać! Serdecznie zapraszam do śledzenia mojego dziennika i pozdrawiam! Do jutra! RE: Dziennik magika w PPA :) - szufliko - 11-05-2014 19:44 No to moze 200 $ do konca maja wycisniesz RE: Dziennik magika w PPA :) - cord - 11-05-2014 20:13 podziwiam ziomuś RE: Dziennik magika w PPA :) - ErgePL - 11-05-2014 20:27 Dziękuję, co do 200$ to może i będzie... Wpadł jeszcze jeden lead, a teraz idę grać w Minecrafta PE z siostrą, na fonie i tablecie. (Multiplayer.) --- Edit Kolejny lead, dziennik zaktualizowany, już jest 40$! RE: Dziennik pracy: PPAwła - Erge i SubTeusza - Clovere - ErgePL - 12-05-2014 14:50 Dziennik teraz będzie dwuosobowy! SubTeusz - Mateusz (Clovere) PPAweł - Paweł (Erge) Podsumowanie wieczorem! |