Złoty Biznes - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Złoty Biznes (/Temat-Zloty-Biznes-77242) |
RE: Złoty Biznes - marcel_kk - 21-11-2013 04:54 (20-11-2013 22:31)wielkiTHOR napisał(a):(20-11-2013 13:34)marcel_kk napisał(a): Dajcie cyne gdzie jest to ogłoszenie i ile płacą, jak dobrze to sam tam zaczne dorabiać Ewidentnie ci klakierzy maja za to płacone, ich guru daje im gotowe teksty, widać jak wszystko co wkleili w tym temacie jest napisane przez jedna osobę. Najważniejsze że na tym forum są spaleni i nikt się nie złapie na ten numer. RE: Złoty Biznes - wielkiTHOR - 21-11-2013 10:02 tak tak a świstak siedzi i zawija je w te sreberka bo sreberka z przemytu były firma krzak w dubaju podlegająca rygorystycznym przepisom niemieckim tak jak firma polska krzak podlegająca rygorystycznym przepisom śiamerykańskim złoto również z firmy krzak made in chaina tawn firma krzak ludzie to mają klapki na oczach jak zabiedzony koń dorożkarski przypiety do starej dryndy i myślą, że każdy tak samo tępy jak oni ostrzy RE: Złoty Biznes - Mayo - 21-11-2013 12:37 warto posłuchać tego wywiadu : http://www.youtube.com/watch?v=T2NO6EHs3hc&feature=youtu.be RE: Złoty Biznes - wielkiTHOR - 21-11-2013 13:03 jedyną rzecz Mayo jaką warto to trzymać się od firmy krzak z daleka osobiście powiem, że bardzo nisko się cenisz i sprzedajesz za 2 - 3 zł które dostajesz za wypisywanie tych bzdur i na twoim miejscu bym się już nie kompromitował zamieszczając linki do tych steków bzdur jak widać nastałkowi i paru typom jeszcze mało, że masa ludzi chce ich zlinczować za straty w pewnym biznesie do którego nakłaniali w banersbroker i teraz dorabiają w kolejnej piramidzie która oczywiście przecież jak bb z ludzi już nie milionerów a miliarderów uczyni RE: Złoty Biznes - marcel_kk - 21-11-2013 13:15 @Mayo, czy jesteś następym gimbusem co zaśmieca za kase to forum ? RE: Złoty Biznes - Kiljan - 21-11-2013 15:02 Dobrze więc szanowni inwestorzy, skoro jest to taka świetna inwestycja to dlaczego nie inwestujecie po 3x540 aby zarobić 3500€? Gdzie logika w waszej bojaźni(?) skoro jesteście święcie przekonani o tym interesie? Przecież to czysty zysk i w rok można się ustawić do końca życia, zwłaszcza jeśli jak już ktoś wspomniał weźmie pożyczkę z providenta( ) i zainwestować wszystko w to, no to przeciez żyć nie umierać, dlaczego wciskacie to ludziom, którzy nie chcą nawet o tym słuchać zamiast rozbić świnkę i zainwestować wszystko co macie? W pewne inwestycje wchodzi się całym kapitałem a nie zaskórniakami. RE: Złoty Biznes - Traw3k - 21-11-2013 15:12 Też o tym ostatnio myślałem. Skoro to taki pewny biznes, każdy zarabia - a jeśli nie, to dostaje zwrot pieniążków... Dlaczego w takim razie nie zainwestować 3x540 (niejako znaleźć siebie x2 pod sobą)? Ponadto @[leaan] przyszedł na forum, żeby odpowiedzieć na "zaczepne" posty marcel_kk, a jak zacząłem zadawać niewygodne pytania to nagle nie ma czasu na odpisywanie... Troszkę się zawiodłem - lider nie broni firmy, a firma nie ma jak sama się bronić... Klops. RE: Złoty Biznes - Kiljan - 21-11-2013 15:15 ZAWRACAM HONOR! także dostałem wypłatę z EMGOLDEX, polecam!!! (20-11-2013 14:07)leaan napisał(a): Link do potwierdzenia wypłaty na polski bank : A dlaczego datę screena masz z 20 listopada a przelew z maksymalnie 15? Taki ustawiłeś przedział czasowy a masz tam "Dzisiaj" kurcze miałeś tyle czasu, żeby przygotować dowód i jeszcze zje*łeś... RE: Złoty Biznes - wielkiTHOR - 21-11-2013 16:28 (21-11-2013 15:15)Kiljan napisał(a): ZAWRACAM HONOR! także dostałem wypłatę z EMGOLDEX, polecam!!! to dowód dla ludzi ograniczonych umysłowo ot taka drobna nieścisłość a nóż się nikt nie połapie w różnicy dat a może nikt się na cyferkach nie zna i na datach, naiwnie na gwarancję na zęba w gębie wpłaci 540 ojro w firmę krzak w dubaju na zasadach prawa niemieckiego gdzie świstak siedzi i zawija w te sreberka z przemytu by właściciel miał zarobek i wszyscy ci co zamiast zastawiać domy i kredyty w setkach tysięcy brać bo przecież nikt nie straci a zarobi wpłacają ledwie grosze skoro to taki pewny zysk i jeszcze gwarancja zwrotu to czego nikt setek tysięcy nie wpłaca to jest zagadka chodź dla mnie rozwiązanie zagadki jest banalne : nikt nie zarobi bez wpłat innych więc nie wpłaca setek tysięcy bo gdyby je wpłacił to by ich nigdy nie zobaczył gwarancja zwrotu i tekst o zarobkach to wersja dla głupich i naiwnych wersji dla ludzi mądrych nie ma bo firma krzak w dubaju na zasadach prawa niemieckiego i tak wysokie zarobki w firmie krzak to jedna wielka ściema nikt z "liderów" nie przewidział, że ludzie mądrzy dojdą do głosu i zadają trudne pytania oraz wytkną wszelkie ściemy założono, że polacy to naród składający się już z samych głupków i tumanów, nikt wersji dla mądrych nie przygotował by mądrym spróbować kit wcisnąć na temat firmy krzak i pewnych zarobków w niej RE: Złoty Biznes - marcel_kk - 21-11-2013 18:18 (21-11-2013 15:02)Kiljan napisał(a): Dobrze więc szanowni inwestorzy, skoro jest to taka świetna inwestycja to dlaczego nie inwestujecie po 3x540 aby zarobić 3500€? Gdzie logika w waszej bojaźni(?) skoro jesteście święcie przekonani o tym interesie? Przecież to czysty zysk i w rok można się ustawić do końca życia, zwłaszcza jeśli jak już ktoś wspomniał weźmie pożyczkę z providenta( ) i zainwestować wszystko w to, no to przeciez żyć nie umierać, dlaczego wciskacie to ludziom, którzy nie chcą nawet o tym słuchać zamiast rozbić świnkę i zainwestować wszystko co macie? W pewne inwestycje wchodzi się całym kapitałem a nie zaskórniakami. @Kiljan, widze że przytoczyłeś mój pomysł który zaproponowałem użytkownikowi @Luksib, ale niestety wymiękł bądź zwątpił w stabilność tego "złotego" interesu. Przytocze treść mojego posta: (07-11-2013 18:30)marcel_kk napisał(a): @Luksib, fantastyczny sposób, wspaniale zapewniasz, zróbmy tak: |