![]() |
Zły dziennik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zły dziennik (/Temat-Zly-dziennik-75068) |
RE: Zły dziennik - pietreczka - 19-02-2014 21:27 Dopiero przeczytałem, gratulacje obrony ;d @up ciężko teraz się rozkręca fp... @Zły odezwij się! Zależ mi na czasie bardzo ;d RE: Zły dziennik - Danny - 22-02-2014 16:59 Zły odpal gg, czekam na Twoją odpowiedź! RE: Zły dziennik - Zły_Szeląg - 20-07-2014 21:35 Daaaawno tutaj nie zaglądałem ![]() ![]() 1. Na facebooku trochę się wyprzedałem (z racji na ciągle malejący zasięg) ale zostawiłem kilka fanpage (największy 200 tys, w sumie około 1 mln). Zarabiam na nich poprzez reklamę swoich aukcji allegro, swoich usług związanych z dietą i treningiem i koszulek. 2. Założyłem z kolegą ze studiów firmę zajmującą się tworzeniem stron i sklepów internetowych. Nic wyszukanego wordpress i presta, nie reklamujemy się specjalnie, raczej z polecenia znajomych. Do tego modny teraz audyt www (polecam dobra kasa) 3. Mam automat do tworzenia linków do pozycjonowania - sprzedaję na allegro i zamierzam wejść na fiverr, tylko ciężko się przebić bo duża konkurencja 4. Pracuję na 1/2 etatu w firmie jako programista 5. Mam sporo fajnych skryptów do facebooka (np viralkę połączoną z adfly/shortst) więc czasem sobie coś poreklamuję na facebooku 6. Mam kilka francuskich fanpage, bo liczyłem na promowanie bloga ppa, ale nie ma szału, jakoś nie mam do tego cierpliwości ![]() 7. Ostatnio staram się dodawać przynajmniej jeden darmowy poradnik/ciekawy portal na forum żeby pomóc początkującym ![]() Zapraszam również na http://www.taniedoladowanie24.pl - błyskawiczne doładowania telefonów 10% taniej, płatność bank lub paypal ![]() RE: Zły dziennik - ASTONEQ - 20-07-2014 21:41 o w mordę, jak dawno ten temat nie był w czołówce, a tylko ten regularnie czytałem ![]() RE: Zły dziennik - Zarobiony_Koles - 21-07-2014 09:33 6. Chcesz sprzedać jakiś viral? Skupuje ciekawe skrypty RE: Zły dziennik - Zły_Szeląg - 23-07-2014 22:18 Dziś nudny dzień, zrobiłem 50 dobrych kont na facebooku. Co miesiąc staram się przygotować kilkadziesiąt kont, na których uzupełniam dane, zdjęcia, potwierdzam telefonicznie i zdobywam trochę znajomych. Następnie czekam miesiąc, dwa, bo konta ze stażem mają lepszą cenę ![]() Możecie robić konta pod usa, bo na anglojęzycznych forach o zarabianiu dostaniecie 2$ za konto ![]() Poza tym pohandlowałem dziś trochę właśnie na jednym z amerykańskich forów i łatwo wpadło 90$ za zamontowanie like jackera na 3 stronach ![]() Na http://www.taniedoladowania24.pl zamierzamy wkrótce wprowadzić hurtową sprzedaż starterów, bo widzę, że jest na to popyt. Bylibyście zainteresowani? Lepsze puste i tanio czy z jakimiś środkami, na których można fraudować? ![]() RE: Zły dziennik - Noozer - 23-07-2014 23:10 Piszę się na hurtowy zakup starterów ![]() Według mnie lepsze puste. RE: Zły dziennik - Zły_Szeląg - 23-07-2014 23:17 Ok zobaczę jakie możemy dostać ceny i myślę, że w sierpniu już będą ![]() Odp: Zły dziennik - amelinium22 - 24-07-2014 01:33 Wątpię czy będziecie mieli cenę za.pusty starter.niższa niż 20 gr a taka jest.na allegro a co do kont też mam trochę ale gołych i stoją sobie w sieci :-D z 400 sztuk RE: Zły dziennik - prololex - 24-07-2014 05:08 Zły powraca ![]() Szkoda, że już na facebooku, nie jest tak jak choćby rok temu ![]() |