ROARINGCASH.COM - Serwis PPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ROARINGCASH.COM - Serwis PPA (/Temat-ROARINGCASH-COM-Serwis-PPA-68892) |
RE: ROARINGCASH.COM - Serwis PPA - Ty27mek - 21-04-2014 21:18 (21-04-2014 21:09)daniel42na napisał(a): Kto sieje wiatr, ten zbiera burze. Skończ pieprzenie głupot, bo czytają Twoje niektóre posty płakać się chce. Czego się spodziewasz po trollowaniu i słownych zaczepkach z Twojej strony? Sam atakujesz, a potem masz żal, że ktoś olewa? Jak ktoś odpowie to płacz, bo odpowiedział? RE: ROARINGCASH.COM - Serwis PPA - daniel42na - 21-04-2014 21:23 To płacz, mało mnie interesujesz i inne osoby które wchodzą tu tylko zawalczyć w imie swoich cyber-przyjaciół. Cashfile okradło nas na gruby hajs, przykro mi że tak trudno się z tym pogodzić, rola adwokata wychodzi ci słabo i ochłoń chłopcze, ochłoń. RE: ROARINGCASH.COM - Serwis PPA - Ty27mek - 21-04-2014 21:27 (21-04-2014 21:23)daniel42na napisał(a): To płacz, mało mnie interesujesz i inne osoby które wchodzą tu tylko zawalczyć w imie swoich cyber-przyjaciół. No to czemu wypłakujesz się tutaj na forum, skoro ktoś Ciebie okradł? Jak Ci ktoś ukradnie rower to płacząc do mamusi sprawisz, że wróci on do Ciebie? Zgłoś to tam gdzie trzeba i tyle. A nie oskarżasz osoby, które nie są za takie sprawy odpowiedzialne (w sumie to wychodzi na to, że nie masz pojęcia o RC), świadomie niszcząc renomę i markę... ...no chyba, że za takie coś dostajecie od kiljana te sztuczne peniski i cycuszki RE: ROARINGCASH.COM - Serwis PPA - Zeri - 21-04-2014 21:30 (21-04-2014 21:09)daniel42na napisał(a): Kto sieje wiatr, ten zbiera burze. Gdzie ty jakieś żale widzisz? Napisałem jak jest. Jeśli czujesz się zaatakowany w takim razie najwyraźniej właśnie o tobie pisałem w pierwszym poście, bo podejrzewam, że inaczej nie odzywałbyś się i nie pisał głupot. Skoro chcesz żeby się zachowywać poważnie to zacznij od siebie. Jak sam napisałeś - "Kto sieje...". Nie mam potrzeby nikomu w ramię płakać a to, że ktośtam pamięta, że pracowaliśmy dla Ogóra i nie ufa to już jego własna sprawa. Nasi użytkownicy są wystarczającym poświadczeniem uczciwości i wypłacalności serwisu. Żadne negatywne wypowiedzi na forum nikogo nie zniszczą, przeceniasz się. Krytyka jest jak najbardziej na miejscu o ile jest merytoryczna. Nie mamy natomiast ochoty użerać się z ludźmi, którzy nie akceptują rzeczywistości taką jaka jest i na siłę próbują udowadniać jakieś dziwne teorie. Nie musimy nigdzie wracać, cały czas jesteśmy RE: ROARINGCASH.COM - Serwis PPA - daniel42na - 21-04-2014 21:36 (21-04-2014 21:27)Ty27mek napisał(a): ... Przecież jeszcze pare miesięcy temu sam robiłeś przysłowiowe "lizanie anusa" panu Kiljanowi tak jak teraz robisz chłopakom z RC, więc nie wiem skąd ta radykalna zmiana nastawienia. Wiem że starasz się zabłysnąć przed swymi frendsami, ale naprawde daruj sobie chłopaku. Wszedł tu dzisiaj niejaki Zeri z żalem i debilnymi tłumaczeniami, że nie ma działu "bo forum" i "bo administracja" więc dostał odpowiedź od forum, jeśli oczekuje za takie zachowanie poklasku, albo przemilczenia to się myli. Zależy Ci aby przed nim zabłysnąć, gratuluje na pewno udało ci się , możesz być dumny ale ochłoń z tymi emocjami bo zaraz sie spuścisz... Cytat:Gdzie ty jakieś żale widzisz? Napisałem jak jest. Jeśli czujesz się zaatakowany w takim razie najwyraźniej właśnie o tobie pisałem w pierwszym poście, bo podejrzewam, że inaczej nie odzywałbyś się i nie pisał głupot. Skoro chcesz żeby się zachowywać poważnie to zacznij od siebie. Jak sam napisałeś - "Kto sieje...". Mało mnie obchodzi wasza polityka serwisu i sposób reklamy, jeśli nie chcesz reklamować się na tym forum to nie rób tego ale nie bredź że charakter forum czy użytkowników przeszkadza Wam w tym. Jako cashfile zbieraliscie całkiem sporo ludzi stąd, inne fora to przecież zbieranina ludzi z zc więc brednie które oczerniają to forum wsadź sobie między bajki. Oczywiście przyszyta łata scamu została by wam długo, ale zamiast z tym walczyć wolicie olać to i szukać winnych. Jeśli aktywność na poziomie 0 postów przez pół roku nazywacie "użeraniem się z trolami" to bardzo dziwne postrzeganie rzeczywistości, szkoda że taki serwis, który przebija w wielu miejscach kokurencje nie chce sie rozwijac i na tym forum i zamiast korzystać z okazji szuka winnych wokół... ale to wasza sprawa. RE: ROARINGCASH.COM - Serwis PPA - Zeri - 21-04-2014 21:37 I zaraz przyszedł niejaki daniel42na ze swoimi żalami i wybujałym ego jakoby on sam jeden to całe forum. Żalić się, że ktoś ma żale... fuck logic RE: ROARINGCASH.COM - Serwis PPA - Tochkan - 21-04-2014 21:45 Krytykują MC, kupują domenę makecash.pl i robią przekierowywanie na własne forum. RE: ROARINGCASH.COM - Serwis PPA - Slight - 21-04-2014 22:26 (21-04-2014 21:45)Tochkan napisał(a): Krytykują MC, kupują domenę makecash.pl i robią przekierowywanie na własne forum. Faktycznie. To się nazywa pomysłowość! RE: ROARINGCASH.COM - Serwis PPA - Zeri - 21-04-2014 22:29 (21-04-2014 21:36)daniel42na napisał(a): Mało mnie obchodzi wasza polityka serwisu i sposób reklamy, jeśli nie chcesz reklamować się na tym forum to nie rób tego ale nie bredź że charakter forum czy użytkowników przeszkadza Wam w tym. (21-04-2014 21:36)daniel42na napisał(a): Jeśli aktywność na poziomie 0 postów przez pół roku nazywacie "użeraniem się z trolami" to bardzo dziwne postrzeganie rzeczywistości, szkoda że taki serwis, który przebija w wielu miejscach kokurencje nie chce sie rozwijac i na tym forum i zamiast korzystać z okazji szuka winnych wokół... ale to wasza sprawa. Coś nie wierzę, że mało cię obchodzi bo dość sporo jednak o tym piszesz. Wg. nas szkoda było marnować czas np. na dyskusje z tobą. Woleliśmy się skoncentrować na innych rzeczach. Tak jak napisałeś - nasza sprawa, tym bardziej nie wiem czemu się tak zapaliłeś do pisania w tym temacie skoro jak twierdzisz mało cię obchodzimy. Niby kiedy jakichś winnych szukaliśmy? Winnych czego, bo nie wiem nawet do czego teraz pijesz? (21-04-2014 21:36)daniel42na napisał(a): Jako cashfile zbieraliscie całkiem sporo ludzi stąd, inne fora to przecież zbieranina ludzi z zc więc brednie które oczerniają to forum wsadź sobie między bajki. Jako co? Pomyliłeś chyba osoby i serwisy. Powtórzę pytanie: Jakich winnych i czego, bo nie wiem do czego znowu pijesz? RE: ROARINGCASH.COM - Serwis PPA - daniel42na - 21-04-2014 22:38 Pozwól że wyjaśnie jeszcze raz i prosze aby nie wtrącał się tu żaden napalony spinacz pokroju Ty27mek. Wbijasz na forum jako osoba z RC i pytanie usera "czemu nie ma działu" podsumowujesz obwiniając forum i użytkowników. Tymczasem wy jako serwis nie jesteście tu aktywni to raz, działacie na forach na których są ci sami użytkownicy bo owe forum zostało zbudowane w spam-konkursie głównie z osób stąd i lcp, więc nie wiem skąd te "same trolle". Nie podoba mi się to więc przedstawiam swój punkt widzenia, dlaczego was tu "nie ma" - jesteście za bardzo kojarzeni ze scamem cashfile, na wejsciu wam to wypunktowano i wydaje mi się że dlatego tu odpuszczacie. Zamiast pokazać twarz wolicie pokazać dupe, ale róbcie jak uważacie. Szukanie winnych braku aktywności i tłumaczenie tego czymś innym jest słabe, szczególnie gdy przy okazji piętnuje się kogoś lub coś co nie ma znaczenia. |