CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs (/Temat-CPM24-PL-OPINIA-Nowy-CPM-Dobre-stawki-i-prosty-interfejs-58043) |
RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - CPM24.pl - 07-12-2013 12:53 Od dzisiaj rusza Promocyjna Mikołajkowa Cena dla Wydawców na POP-UP Uwaga! Za Reklamę Pop-up Płacimy 1,00zł Promocyjna Cena dla osób wyświetlających nasze reklamy ważna jest do odwołania! Wejdź http://www.cpm24.pl i pobierz reklame Pop-up na swoją stronę! Przypominamy, że założyliśmy Fanpage gdzie można śledzić nas na bieżąco i otrzymywać najnowsze wiadomości z serwisu cpm24.pl Fanpage tutaj http://www.facebook.com/Cpm24pl Dodatkowo można zgarnąć 20zł za same polubienie naszego fanpaga drogą losowania! RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - zila - 07-12-2013 13:09 CPM24.pl - czemu nie odpowiadasz na moje wiadomości? Chcę wyjaśnic sprawę z moją zleconą w czerwcu wypłatą, ale jak widzę firma nie chce mi w tym pomóc. Już miałem nadzieję, że otrzymam swoje wynagrodzenie i że jesteście uczciwą firmą, ale niestety Wasze podejscie Was przekreśla. RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - CPM24.pl - 07-12-2013 18:22 zila pisz na nasz adres bok(małpa)cpm24.pl a nie w tym temacie! o ile dobrze pamiętam to miałeś/aś przysłać rachunek/fakture aby wypłata została wypłacona, a tego nie zrobiłaś. RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - zila - 07-12-2013 18:30 Klika dni temu pisałem poprzez Wasz formularz kontaktowy, nie poprzez forum, ale dobrze napiszę raz jeszcze na adres e-mail. (mam nadzieję, że wysłanie wiadomości nie pójdzie na marne.. ... że otrzymam odpowiedź.) RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - mistrzseo - 08-12-2013 10:04 ps. zila zal mi was jak nie umiecie wystawić rachunek a bierzecie się za wyświetlanie reklam czy tez zarabianie w internecie. Do tego oczerniacie dobrze funkcjonujący cpm24 ps.cpm24.pl wreszcie stawki zadowalające i caly interfejs, pop-up juz wyświetlam i ładnie nabija dziękuje troche na swieta dorobie RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - zila - 08-12-2013 16:15 mistrzseo chodziło o wyjaśnienie, którego nie otrzymałem mimo wysyłanych wiadomości. Jak Ty byś się poczuł gdybyś wysyłał pytania na które nie otrzymujesz odpowiedzi? Też byś pomyślał, że firma Cię olała i nie wypłaci zasłużonych pieniędzy. Oczywiście gdy dostanę pieniądze zmienię swoje zdanie co do tej firmy. Niemniej jednak uważam, że powinni odpisywać na zadane pytania, bo w tym miesiącu pisałem do nich 2x. raz poprzez formularz i raz bezpośrednio na e-mail. ... CPM24.pl - może formularz Wam nie działa? Bo odpisaliście mi dopiero gdy bezpośrednio na e-mail'a wysłałem wiadomość. RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - zila - 11-12-2013 15:53 Sprawa została wyjaśniona - firma zapłaciła - jest godna polecania. RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - domin_dz - 11-12-2013 17:49 A co mi tam, wstawiłem reklamy z racji, że za dużo ich nie mam. Zobaczymy czy się opłaca RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - swobi - 13-12-2013 14:33 Strona nie działa już drugi dzień co jest ? RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs - poczmail - 13-12-2013 14:55 @up Mi strona działa bez zarzutu. |