![]() |
[SCAM] xfwcs.com -inwestuj z PayPal& liberty reserve - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] xfwcs.com -inwestuj z PayPal& liberty reserve (/Temat-SCAM-xfwcs-com-inwestuj-z-PayPal-liberty-reserve-52261) |
RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - Szympek - 14-07-2012 07:39 Uwaga! Przedwczoraj na próbę zainwestowałem 12 $ ![]() Ale coś mi nie nalicza "Codziennego Profitu" Jak to z tym jest? RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - tomazzi - 14-07-2012 07:47 (14-07-2012 07:39)Szympek napisał(a): Uwaga! po to jest temat i posty w nim by poczytać czy czasem nie ma informacji na nurtujące nas pytanie w tym hyip nie masz codziennego naliczania % z depozytów codzienne naliczanie masz w przypadku depozytów : 90 days return & Withdrawal Daily 180 days return & Withdrawal Daily w przypadku pozostałych depozytów środki na konto trafiają po ich zakończeniu, dzień zakupu depozytu nie wlicza się w czas jego trwania więc od czasu zakupu depozytu do czasu jego zakończenia liczymy w postaci : dni trwania depozytu+ 1 ten w którym zakupiliśmy depozyt RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - Don Lewski - 14-07-2012 11:02 Czy można już wypłacać więcej niż 10$? Bo kiedyś był problem, że nie dało się inaczej niż dychę. RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - Jumper002 - 14-07-2012 11:09 nie można, przynajmniej na paypal, jeżeli ktoś otrzyma wypłatę na LR to niech da info jak to wygląda RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - tomazzi - 14-07-2012 13:30 (14-07-2012 11:09)Jumper002 napisał(a): nie można, przynajmniej na paypal, jeżeli ktoś otrzyma wypłatę na LR to niech da info jak to wygląda są 2 opcje wypłaty na lr 1 - dla osób które inwestowały w depozyty z konta paypal przed wprowadzeniem lr taka osoba chcąc wypłacić na lr musi napisać do admina i admin ręcznie dodaje do konta zleconą wypłatę i realizuje 2 to na lr wypłacą osoby inwestujące z lr osoby inwestujące z paypal po wprowadzeniu lr nie wypłacą niestety na lr RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - Don Lewski - 14-07-2012 13:31 Czyli na LR w całości? Tam też mam konto, więc mogę wypłacić na LR, jeżeli wcześniej wpłacałem z PayPal? RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - tomazzi - 14-07-2012 13:31 (14-07-2012 11:02)Don Lewski napisał(a): Czy można już wypłacać więcej niż 10$? Bo kiedyś był problem, że nie dało się inaczej niż dychę. i tak i nie raz można raz nie można dalej błąd jaki mają nie został usunięty nękam admina e-mail w tej sprawie ale dalej rozkłada ręce, że nie jest cudotwórcą i trzeba czekać RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - tomazzi - 14-07-2012 13:35 (14-07-2012 13:31)Don Lewski napisał(a): Czyli na LR w całości? Tam też mam konto, więc mogę wypłacić na LR, jeżeli wcześniej wpłacałem z PayPal? jeśli inwestowałeś z paypal przed wprowadzeniem lr to tak pisz do admina na : [email protected] podaj kwotę ( musi być na account balance a nie w depozycie, minimum to 10$) i admin ręcznie doda do konta zlecenie wypłaty i zrealizuje Odp: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - mmichal013 - 14-07-2012 15:17 Przecierz jest opcja Currency Exchange do przelewania środków? ![]() Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2 RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - tomazzi - 14-07-2012 15:22 w którym miejscu masz tą opcję ? bo ja tej opcji np nie mam |