![]() |
Royalty7 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Royalty7 (/Temat-Royalty7-51433) |
RE: Royalty7 - fishburger - 29-06-2012 11:46 I wiadomo już coś więcej? Jestem nowy i chciałem wlasnie poczynić swoją pierwsza inwestycje, ale w związku z powyższym narazie czekam na wyjaśnienie sprawy, albo zaczynam szukać innego programu :/ RE: Royalty7 - marcin82 - 29-06-2012 11:53 Witam, na razie niewiele się zmienia. wypłaty wychodzą, ale nie wszystkie. teoretycznie admin pisał, że powinni się z tym uporać do weekendu, ale wydaje mi się, że miał na myśli z weekendem włącznie (wcześniej pisał, że często w weekend nadrabiają zaległości tygodniowe). także czekajmy spokojnie do poniedziałku i wtedy będzie można powiedzieć coś więcej (a tak czy siak bez sensu byłaby inwestycja dziś, przed weekendem, bo zarobek i tak nie jest naliczany w soboty i niedziele - najlepiej wypełniać nowe sloty między niedzielą, a środą (włącznie)) RE: Royalty7 - geps4 - 29-06-2012 11:56 Ja czekam od tygodnia na wypłaty, dziś mija równy tydzień i nie dostałem ani jednej. Wszystko wisi w pending. RE: Royalty7 - marcin82 - 29-06-2012 12:01 (29-06-2012 11:56)geps4 napisał(a): Ja czekam od tygodnia na wypłaty, dziś mija równy tydzień i nie dostałem ani jednej. Wszystko wisi w pending.a jaki procesor płatniczy? RE: Royalty7 - bartex89 - 29-06-2012 12:02 jedna symboliczna wyplata mi doszła dzis w nocy RE: Royalty7 - adax84 - 29-06-2012 12:05 (29-06-2012 11:46)fishburger napisał(a): I wiadomo już coś więcej? Jestem nowy i chciałem wlasnie poczynić swoją pierwsza inwestycje, ale w związku z powyższym narazie czekam na wyjaśnienie sprawy, albo zaczynam szukać innego programu :/ Chyba lepiej szukać innego programu. Małe prawdopodobieństwo uratowania R7. Na polskich forach ostatnie potwierdzone informację o wypłacie są z wtorku-środy. Na zagranicznych forach można przeczytać, że ktoś dostał drobniaki - ale są to wyłącznie monitory. Wszystko miało się unormować DO weekendu (w sobotę i niedziele program w ogóle nie płaci) - tak więc zostało parę godzin do ustabilizowania sytuacji i wypłacenie zaległej kasy dla tysięcy inwestorów. Sam oceń czy to realne. @EDIT: (29-06-2012 12:02)bartex89 napisał(a): jedna symboliczna wyplata mi doszła dzis w nocy wow, a możesz dowodem wypłaty się podzielić - chyba wiele osób chciałoby to zobaczyć. W każdym razie podtrzymuję słowa napisane wyżej - prawdopodobieństwo uratowania R7 jest minimalne. RE: Royalty7 - marcin82 - 29-06-2012 12:14 (29-06-2012 12:05)adax84 napisał(a): Chyba lepiej szukać innego programu. Małe prawdopodobieństwo uratowania R7. Na polskich forach ostatnie potwierdzone informację o wypłacie są z wtorku-środy. Na zagranicznych forach można przeczytać, że ktoś dostał drobniaki - ale są to wyłącznie monitory.na polskich forach również dziś są informacje o wypłatach (nie tylko na tym) Cytat:Wszystko miało się unormować DO weekendu (w sobotę i niedziele program w ogóle nie płaci) - tak więc zostało parę godzin do ustabilizowania sytuacji i wypłacenie zaległej kasy dla tysięcy inwestorów. Sam oceń czy to realne.po pierwsze nie parę godzin, bo oni żyją w inne strefie czasowej ![]() po drugie - tak, jak pisałem - wcześniej admin wspominał, że często nadrabiają zaległości w weekendy i nie wiem czy w tej ostatniej informacji nie miał na myśli, że z weekendem włącznie. ja czekam bez nerwów do przyszłego tygodnia... Cytat:@EDIT:a co Ci da ten dowód wpłaty? ![]() przecież to można spreparować w 3minuty w paincie. niestaty - niezależnie czy ktoś wrzuca screenshota, czy nie, musimy wierzyć mu na słowo (tylko jaki miałby cel w podawaniu nieprawdziwych informacji?) RE: Royalty7 - geps4 - 29-06-2012 12:15 @marcin82 Payza oczywiście ![]() RE: Royalty7 - adax84 - 29-06-2012 12:28 (29-06-2012 12:14)marcin82 napisał(a): na polskich forach również dziś są informacje o wypłatach (nie tylko na tym) Tak widzę, info zostało zamieszczone w tym samym czasie co pisałem posta tutaj... ale jak sam napisałeś taki dowód można w chwilę spreparować. W każdym razie w sumie dwie osoby piszą o wypłatach - drobnych wypłatach. (29-06-2012 12:14)marcin82 napisał(a): po pierwsze nie parę godzin, bo oni żyją w inne strefie czasowej Dobrze, ale biorąc pod uwagę ich godziny pracy - to jednak zostało im parę godzin do weekendu. Będą musieli zasuwać jak króliczki duracella przez weekend (jeżeli jednak będą w sobotę i niedziele działać) ![]() Reasumując - odpowiadając na pytanie fishburger zdecydowanie należy się wstrzymać z inwestycją. Sam chciałbym, żeby program jeszcze działał i dalej dawał zarabiać, ale na chwile obecną większe prawdopodobieństwo zwinięcia interesu. RE: Royalty7 - fishburger - 29-06-2012 12:32 (29-06-2012 12:28)adax84 napisał(a): Reasumując - odpowiadając na pytanie fishburger zdecydowanie należy się wstrzymać z inwestycją. Sam chciałbym, żeby program jeszcze działał i dalej dawał zarabiać, ale na chwile obecną większe prawdopodobieństwo zwinięcia interesu. Tak też zamierzam co najmniej do niedzieli/poniedziałku a jak będzie trzeba to dłużej i dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam |