SurfBar I-Gagnant la barre: zarabianie przez internet, praca dodatkowa, inwestycje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: SurfBar I-Gagnant la barre: zarabianie przez internet, praca dodatkowa, inwestycje (/Temat-SurfBar-I-Gagnant-la-barre-zarabianie-przez-internet-praca-dodatkowa-inwestycje-48822) |
RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - MrocznyKILL - 22-05-2012 12:11 (22-05-2012 12:04)tomazzi napisał(a): no kill to z takim podejściem jak twoje i idąc dalej twoją drogą myślenia to ludzie do dzieła ... Jak ty się twardo trzymasz reguł można załatwić to po ludzku a nie jak automat... To że to dubel zostało to przeoczone i teraz usunięcie tak rozbudowanego tematu było by stratą. Można po prostu napisać do autora tamtego tematu pogadać jak człowiek z człowiekiem i się dogadać. Nikt tu o chamskim kasowaniu tematu nie mówi stało się było przeoczenie ale to nie znaczy że teraz trzeba sztywno się regulaminu trzymać. RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - tomazzi - 22-05-2012 12:24 nie jest to twoje 1 przeoczenie na wielu forach dublowałeś tematy istniejące o i-gagnant nie używając nawet opcji szukaj i to dublowałeś pomimo usuwania dalej z uporem maniaka gdzie na kilku zakończyłeś swoją karierę z banem więc w twoim przypadku na tym forum "przeoczenie" dubla było ci na rękę i teraz będziesz bronił tematu jak lew byle tylko twój dubel pozostał posty z tego tematu można przenieść do tematu który zdublowałeś i będzie wtedy tamten temat tematem rozbudowanym bez twojego reflinku i temat dubla rozwiązany RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - MrocznyKILL - 22-05-2012 12:37 (22-05-2012 12:24)tomazzi napisał(a): nie jest to twoje 1 przeoczenie Masz rację ze tematów z moim reflinkiem jest cała masa w sieci ALE nie są mojego autorstwa gdyż płacę osobom za zakładanie tematów (dla potwierdzenia jest temat w dziale refbacki) i nie mogę zagwarantować że robią to w pełni legalnie choć aby otrzymali wynagrodzenie dałem warunek że tematy nie mogą łamać regulaminu... Kojarze cię jako moderatora na kilku forach jest tam olbrzymi rygor i może właśnie dlatego są tak mało popularne... pozwól zadecydować tutejszej moderacji twoja władza tu nie sięga jeśli temat wyląduje w koszu zrozumiem.... PS: skończmy już z tym offtopem to nie miejsce na to jeśli masz coś do powiedzenia o serwisie pisz tu a jeśli nie zapraszam na PW . RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - gorzo_91 - 23-05-2012 10:44 MrocznyKILL zarejestrowałem się z Twojego ref linka. Proszę o jakieś wskazówki na pw dla 'nowego' no i przydałoby się coś podziałać z tymi poleconymi, tak jak obiecywałeś Pozdrawiam, Gorzo. RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - BabciaKleofas - 24-05-2012 21:48 Drobne pytanko, troszke offtop: jak ustawić, aby przy np. kliknięcie w link bonusowy otwierało Operę, a nie IE? Troche to irytujące... RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - MrocznyKILL - 25-05-2012 00:16 (23-05-2012 10:44)gorzo_91 napisał(a): MrocznyKILL zarejestrowałem się z Twojego ref linka. Proszę o kontakt na GG 2606410 ułatwi to sprawę (24-05-2012 21:48)BabciaKleofas napisał(a): Drobne pytanko, troszke offtop: jak ustawić, aby przy np. kliknięcie w link bonusowy otwierało Operę, a nie IE? Troche to irytujące... Proponuje dodać do paska zakładek I-gagnat w ulubionej przeglądarce o 2/3 sekundy spowolni to dostęp do konta ale niestety nie ma opcji zmiany gdyż I-gagnant współpracuje tylko z IE ... (21-05-2012 10:33)MrocznyKILL napisał(a):(17-05-2012 19:29)MrocznyKILL napisał(a): Osoby które poświęciły swój czas na ten sposób rejestrując się w podanym prze zemnie serwisie proszę o kontakt PW w I-gagnat la barre podając w wiadomości swój nick w serwisu. W zależności od poświęconego czasu przyznam rekompensaty punktowe RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - gorzo_91 - 27-05-2012 14:13 MrocznyKILL czy mogę liczyć na jakiś kontakt...? Czekam już kilka dni. RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - Masterek - 27-05-2012 17:15 Ja także chciałbym się z Panem skontaktować . RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - Matixio - 27-05-2012 17:36 Ja też chcę się skontaktować z Mrocznym RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - MrocznyKILL - 27-05-2012 20:59 Witaj serdecznie Kontakt do mnie jest ogólnie dostępny: - GG 2606410 (bardzo często na niewidocznym) - EMAIL [email protected] - PW w I-gagnat la bare (kontakt preferowany- najczęściej sprawdzam częściej niż GG) Matixio proszę o jakiś kontakt do ciebie |