![]() |
WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" (/Temat-WAZZUB-Perfect-Internet-The-Power-of-We-47398) |
RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - macgre - 15-04-2012 23:16 (15-04-2012 17:34)werner4er napisał(a): Witam wszystkich!! Witaj. Strona wazzub.com to adres sieci społecznościowej WAZZUB czyli WAZZUB Community. Ruszyła już dawno temu ![]() Jest ona częścią głównego projektu jakim jest perfectinter.net i dlatego ma tam swoje"okno". Niektórzy mylnie odbierają to okno jako miejsce do logowania się na swoje nowe konto WAZZUB (PSP+SSP). Na chwilę obecną zalogowanie się na perfectinter.net nie jest jeszcze mozliwe. Mam nadzieję że jutro będzie juz można. Po szczegóły odsyłam na http://www.wazzub-polska.com RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - Kalesoniaz - 16-04-2012 18:51 Doszły mnie słuchy od kuzyna z USA że wazzub został stworzony przez jakąś grupę amatorów, i tak naprawdę nie mają żadnego sponsora. Strona służy im do zbudowania listy mailingowej, dzięki której jak wiadome będą zarabiać poprzez wysyłanie reklam... RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - Yogii - 16-04-2012 19:25 wystarczy poszukac na stronach typu scam.com itp ze to jedna wielka wydmuszka ten program RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - damianus627 - 16-04-2012 19:50 Wiadomo że scam już by tyle milionów wypłacili za zaproszenie kogoś kto już nigdy na tą stronę nie wejdzie. 500 POST!!! RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - macgre - 17-04-2012 12:47 I jeszcze mi powiedzcie, że żaden z Was nie ma konta WAZZUB ![]() Kierujecie się zdaniem innych, a to znaczy że daleko w życiu nie zajdziecie... Kto miał odrobinę oleju w głowie zapisał się, kto umiał sobie wyobrazić ile może dostać od WAZZUB ten promował linka. Nie będę już nikogo na siłę przekonywał bo teraz już i tak po ptakach jeśli chodzi o podział zysków. Sami się i tak zapiszecie niedługo. Powiem tylko to co już powtarzałem nieraz: nie macie pojęcia czym jest WAZZUB ![]() Pozdrawiam WAZZUB Polska CM RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - Nikodemsky - 17-04-2012 13:35 Ja czekam do momentu wypłat, wtedy się wszystko okaże. RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - jewo - 17-04-2012 14:20 (17-04-2012 12:47)macgre napisał(a): I jeszcze mi powiedzcie, że żaden z Was nie ma konta WAZZUB Skoro Ty masz pojęcie, oświeć nas ciemnych. RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - macgre - 17-04-2012 14:58 Jewo, skoro jesteś zainteresowany poczytaj posty, poczytaj na stronie także. Staram się ją na bieżąco aktualizować. Mając taką rzeszę ludzi tylko idioci decydowali by się na sprzedaż danych. I już dawno by się zwineli gdyby tak miało być ![]() Jest strona, widzimy ją. Po co zadawali by sobie trud tworzenia jej? Doczytaj proszę o funkcjach nowej strony. Jeśli wydaje Ci się że jest mało atrakcyjna to .....sam sobie ją zmodyfikujesz ![]() Sprawdź koniecznie przeglądarkę. Każde wyszukanie jest szyfrowane. Google nie dowie się co szukałeś i nie sprzeda tych informacji za grubą kasę. WAZZUB też tego nie zrobi. Po to właśnie jest jaka jest. Projekt cały czas się rozwija i to nie jest jeszcze nawet 10% jego możliwości. SAm jeszcze nie wiem wszystkiego ale już na dniach się to zmieni ![]() Pozdrawiam Ps. Ciemnym się sam nazwałeś, ja tak nie myślę. RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - werner4er - 17-04-2012 16:31 ja tam od początku nie jestem co do tego przekonany, ale przez jakies kilka dni promowałem swoj link w internecie i teraz moj $factor wynosi 550. Nic prawie nie zrobilem, a teraz mam szanse dostac pare groszy ![]() RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - HeniutX - 17-04-2012 17:24 Mam konto na wazzub.info do zarobków, na wazzub.com zrobiłem kiedyś na te same dane. Czy ok? Będę mógł już korzystać czy czeka mnie 3 rejestracja? |