![]() |
Last Man Standing - Ewhoring - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Last Man Standing - Ewhoring (/Temat-Last-Man-Standing-Ewhoring-171380) |
RE: Last Man Standing - Ewhoring - shf - 28-12-2021 14:01 W końcu ![]() ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 30-12-2021 16:14 Cześć wszystkim! ![]() Tak jak obiecałem, odnoszę się do wydarzeń z ostatniego czasu. Jak doskonale wiecie, otrzymałem czasową blokadę mojego konta z powodu sprzedaży aplikacji. Korzystam z niej podczas mojej codziennej pracy. Jest wykroczenie, jest i "mandat" który został nałożony obligatoryjnie. ![]() ![]() ![]() Tematem który przykuł moją uwagę jest fakt, który każdy z nas zna od bardzo dawna - obgadywać najłatwiej nieobecnego --> Nie ma możliwości obrony, nawet największa głupota powtórzona wielokrotnie, niektórym może wydawać się prawdą. Odnośnie całego hejtu, który wypłynął na moją osobę, zapytam wprost - Gdzie są argumenty? No tak, nie ma ich ![]() (28-11-2021 15:41)Linart napisał(a): Panowie pisałem, że to fake.... Drogi użytkowniku Linart. Ostatnią naszą rozmowę(z trzeciego konta? ![]() ![]() ![]() Najbardziej śmieszy mnie ta część wypowiedzi Cytat:Na powyższe zarzuty twórca tematu nie potrafił odpowiedzieć - mało tego, nie znał odpowiedzi na pytania techniczne zasłaniając się tajemnicą, którą rozwiewa w mentoringu Faktycznie, pytania odnośnie gdzie przyjmuje płatności, jak je wypłacam, jakie zabezpieczenia stosuje, skąd mam ruch i jak dokładnie zarabiam są MEGA OGÓLNE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I ostatni argument, z tyłka wyjęty ![]() ![]() ![]() Cytat:Co do niszy ewhoringowej działa - to jest pewne. Niestety zarobki z rzędu 2k dziennie wiążą się z oszukiwaniem ludzi na "spotkania" i właśnie "sprzedaż mentoringu". Pełno było takich dzienników na tym i innym forum. Moje zarobki dziennie, które wrzucam są wyłącznie MOJE oraz pochodzą w 100% z ewho. Powtarzam - Nie wchodzi tutaj nic innego, poza moją własną pracą bezpośrednio z ruchu który zdobyłem! Ale to oczywiste "każdy poradnik na internecie to fejk" najlepiej mówic ogólnie, wtedy nie mamy za to hmm... odpowiedzialności? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odnosze się tylko i wyłącznie do tych durnych pomówień z jednego konkretnego powodu. Stawiam zawsze na jasne warunki, zarówno zawodowo jak i prywatnie, uważam że kiedy kogoś oskarżamy - powinniśmy móc oskarżenia udowodnić. Jeżeli ktoś uważa, że został pokrzywdzony jest od tego odpowiedni dział na forum ![]() Podsumowanie: Całość która wydarzyła się podczas mojej nieobecności, traktuje jako płacz małego dziecka, który nie dostał lizaka przed obiadem i teraz się buntuje. No trudno, niektórzy z nas mentalnie nie dorastają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyszło nieco długo, jednak każdy kto mnie zna, współpracuje wie jaka jest prawda ![]() ![]() Wkrótce odniosę się do tego, co przez grudzień osiągnąłem, ile zarobiłem oraz tak po prostu... Czym się zajmowałem RE: Last Man Standing - Ewhoring - shf - 31-12-2021 01:44 (30-12-2021 16:14)ShuQi napisał(a): Wkrótce odniosę się do tego, co przez grudzień osiągnąłem, ile zarobiłem oraz tak po prostu... Czym się zajmowałem Między innymi też ile wypiłeś na sylwestra ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 31-12-2021 13:46 (31-12-2021 01:44)shf napisał(a):(30-12-2021 16:14)ShuQi napisał(a): Wkrótce odniosę się do tego, co przez grudzień osiągnąłem, ile zarobiłem oraz tak po prostu... Czym się zajmowałem Mam wrażenie, że niektórzy na tym forum znają mnie już naprawdę dobrze ![]() ![]() ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - shf - 31-12-2021 17:32 Eeee tam, mówie przez swój pryzmat hahaha ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - Miko93PL - 01-01-2022 00:02 Tak jest RE: Last Man Standing - Ewhoring - Vasaki - 01-01-2022 02:04 Witaj ponownie ![]() Tym czasem zapraszam Cię do tematu: https://zarabiam.com/Temat-Dostales-warna-lub-bana-na-czacie-Nic-straconego-Proste-sposoby-na-odpracowanie-50748 RE: Last Man Standing - Ewhoring - lever - 03-01-2022 13:46 Fajny dziennik. Trzymam kciuki i powodzenia! RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 04-01-2022 12:58 Cześć! ![]() ![]() Pisanie tego posta rozpocząłem od zrobienia sobie kawy ----> Do tej pory jej nie piłem, ale zrządzeniem losu kupiłem ekspres i piję od teraz minimum dwie dziennie! Więc tak z drobnych zmian, zacząłem pić kawę! W prawdzie do baristy mi jeszcze daleko jednak... Pierwszy krok zrobiony ![]() ![]() A teraz pytanie do CIEBIE , mam napisać podsumowanie? Jeżeli tak, daj łapkę w górę(plusa/like) a gdy zrobi to minimum 10 osób, pojawi się podsumowanie! ![]() ![]() ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - shf - 05-01-2022 00:52 Mam taki sam kubek ![]() |