![]() |
Splinterlands - Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Splinterlands - Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) (/Temat-Splinterlands-Zarabiaj-pieniadze-grajac-w-przyjemna-karcianke-CCG-163699) |
RE: Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - Aloki - 19-08-2021 10:43 Hej mam pytanie jak dokładnie wypłacić z tej gierki pieniade? Mam juz około 200$ i chciałabym je wyciągnąć ![]() RE: Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - Zarabiacz321 - 19-08-2021 23:30 ksiega kosztuje 10euro czy 10zl RE: Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - Shadow271 - 19-08-2021 23:34 (19-08-2021 23:30)Zarabiacz321 napisał(a): ksiega kosztuje 10euro czy 10zl10 USD ------ Pytanie ile ta waluta DEC jest warta? Widzę, że można wypłacać kilka kryptowalut, gdzie znajdę aktualne kursy? RE: Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - Szalony - 26-08-2021 16:01 (19-08-2021 23:34)Shadow271 napisał(a): Pytanie ile ta waluta DEC jest warta? Widzę, że można wypłacać kilka kryptowalut, gdzie znajdę aktualne kursy? Aktualna wartość 1000 DEC to 7.32$ a cenę możesz sprawdzać tutaj: https://coinmarketcap.com/pl/currencies/dark-energy-crystals/ RE: Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - thomasward - 26-08-2021 22:16 Cześć, jak ktoś ma jakieś pytania, to walcie priv, w wolnej chwili postaram się odpowiedzieć. Tego tematu nie czytam za bardzo, bo nie dostaję powiadomień o postach na maila, a jak ktoś mi na priv napisze, to od razu wiem, że dostałem pytanie. RE: Splinterlands - Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - thomasward - 26-09-2021 20:18 Już 18 października rusza przedsprzedaż Splinterlands: Chaos Legion. Ma to być największa aktualizacja w historii gry - tona nowych kart, w tym specjalne zestawy dla początkujących, nowy tryb gry, nowe statystyki itd. Myślę, że to dobra okazja, by wejść do gry, szczególnie że w ostatni rok gra zyskała OGROMNĄ popularność, a przyrosty nowych graczy są wciąż ogromne, co przekłada się też na wzrost wartości kart oraz tokenów DEC i SPS, które stanowią ingameową walutę. Przykładowo na początku 2020 roku legendarna karta Ruler of the Seas była warta 5$, teraz jest to 220$ i wciąż rośnie - jej podaż jest ograniczona, już nigdy nie będzie ich więcej, a liczba starych kart wciąż spada, bo ludzie "palą" je wymieniając na DEC. ![]() Oto mój link referencyjny do rejestracji w Splinterlands. Korzystając z niego nic nie tracisz, a ja w sumie to zyskuję grosze, bo 5% wartości twoich zakupów w ich oficjalnym sklepie. Mimo to byłbym wdzięczny za skorzystanie z niego, w zamian chętnie pomogę i wyjaśnię ewentualne wątpiwości! RE: Splinterlands - Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - Szalony - 27-09-2021 16:09 @thomasward Myślę że największą aktualizacją w historii gry będzie dodanie już oficjalnie "landów" ![]() Tak jak mówisz gra się rozwija dynamicznie i ceny lecą w górę: ) ps: pamiętam że to była moja pierwsza karta 'ruler of the seas' i ty ją poleciłeś ![]() RE: Splinterlands - Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - 13371337 - 27-09-2021 22:22 Skąd wy bierzecie ceny tych kart? Kiedyś był market ale teraz nigdzie nie widzę ani jego ani cen kart RE: Splinterlands - Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - thomasward - 28-09-2021 13:54 No teraz jest aż kilka różnych marketów, tutaj masz najpopularniejszy: https://peakmonsters.com/market RE: Splinterlands - Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - Mati684 - 09-10-2021 01:10 (26-09-2021 20:18)thomasward napisał(a): Już 18 października rusza przedsprzedaż Splinterlands: Chaos Legion. Ma to być największa aktualizacja w historii gry - tona nowych kart, w tym specjalne zestawy dla początkujących, nowy tryb gry, nowe statystyki itd. Myślę, że to dobra okazja, by wejść do gry, szczególnie że w ostatni rok gra zyskała OGROMNĄ popularność, a przyrosty nowych graczy są wciąż ogromne, co przekłada się też na wzrost wartości kart oraz tokenów DEC i SPS, które stanowią ingameową walutę. Przykładowo na początku 2020 roku legendarna karta Ruler of the Seas była warta 5$, teraz jest to 220$ i wciąż rośnie - jej podaż jest ograniczona, już nigdy nie będzie ich więcej, a liczba starych kart wciąż spada, bo ludzie "palą" je wymieniając na DEC. Dodaj jeszcze ze cena za Chaos Legion tzn za paczke to 4$ czyli wzrost ceny paczki x2 - dodatkowo wraz z Chaos Legion wyjdzie ( zapomnialem nazwy ) ale zamiennik dice i bedzie on do kupienia prawdopodobnie za dec - patrzac na cene dice jak byly dostepne to 3000 dec czyli na chwile obecna 30$. Dodaj jeszcze ze najpierw bedzie pre sale paczek Chaos i bedzie sie to odbywac na zasadzie voucherow ktore beda gracze dostawac prporcjonalnie do stackowanego sps ![]() https://peakd.com/splinterlands/@splinterlands/chaos-legion-set-and-presale-info I to wcale nie jest dobry moment na wejscie w gre bo dobry moment to byl jeszcze z pol roku temu a teraz niewiadomo jakie ceny beda tych kart - jedno jest pewne ze bedzie ich mega duzo - samych paczek ma byc bodajze 15mln. Ceny kart nizsze raczej juz nie beda ![]() Dwa tryby gry czyli wild i modern - wszystkie edycjie kart / unamed dice i chaos na razie nie wiadomo jak to bedzie wygladac - landy tak samo no i dystrybucja paczek chaos duzo sie dzieje - Gram od 2019r takze moge tez pomoc na pw lub tutaj |