![]() |
Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! (/Temat-Restock-23-Grudnia-2016-Zasady-i-Warunki-uczestnictwa-141522) |
RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - prololex - 24-12-2016 13:51 Oj... Zapomniałem o restocku ![]() RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - matii1111 - 24-12-2016 14:02 Nie wiem co druga osoba tu jest nie kumata czy co ? 90 % postów w tym temacie jest '' a jak nie podałem pełnego adresu do dostane nagrode czy nie ?'' ' a jak wygralem wiecej niz jedna nagrode to dostane wszystkie czy tylko tą pierwszą '' ... W pierwszym poście bylo wszystko opisane ... ![]() ![]() RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - Admin - 24-12-2016 14:03 (24-12-2016 10:48)BuySellProfit napisał(a): Jak wygralem podwyzszenie stawkii nie podalem imienia i nazwiska w adresie wysylki to tez bedzie anulacja? w przypadku dóbr elektornicznych fg/stawki istotny jest email. (24-12-2016 11:39)Scoobyx napisał(a): Byłem przekonany że dobrze wklepałem dane, bo jeszcze sprawdziłem przed naciśnięciem "reedem" czy wszystkie dane są. To teraz czekam na info co znalazło się w tamtym polu w obu polach wkleiles adres email... mam to nawet nagrane na filmie który kręciłem podczas otwarcia ![]() Sam skrypt jest wolny od wad, wszystko działało jak należy od strony technicznej nie było żadnych problemów, anulacje zawdzięczasz wyłącznie sobie nie przez skrypt tylko podanie niepoprawnych danych. Żaden skrypt merytoryki wpisanych postów czy poprawności danych sprawdzać nie będzie, tak też było za czasów lockerz a event ten jest jego odwzorowaniem- dopiero wtedy by się zaczął płacz że kod pocztowy został wpisany nie tam gdzie trzeba czy nie zamówiło nagrody bo jakieś pole zostało wypełnione niewłaściwie... System zamawiania jest najbardziej trywialny jak to możliwe, właśnie po to aby nikt nie musiał się zamartwiać poprawnością każdego pola jak to miało miejsce na lockerz.com. Na końcu do weryfikacji i tak niezbędny jest człowiek. Regulamin też był jasny i klarowny i myślę że do tego nikt nie ma zastrzeżeń. [Dzisiaj 11:29 AM] [$] Scoobyx: Ten skrypt to sobie można do kosza wrzucić [Dzisiaj 11:41 AM] [$] Scoobyx: Skrypt dobry, ale brakuje kilku linijek kodu który wykluczył by takie problemy. [Dzisiaj 11:42 AM] [$] Scoobyx: Co roku się powtarzają takie sytuacje Pomijając że "takich" problemów nikt nigdy nie miał. Co chcesz soboobyx chcesz wykluczać? nieumiejętność swojego wklejania? zamówień było 180... tylko ty walnąłeś "taką" gafę, specjalnie na takie sytuacje nagrałem całe rozdanie, ale przez takich malkontentów nieumiejących się przyznać do błędu odechciewa się organizować cokolwiek (@ekipa - właśnie o takich osobach mówiłem przed restockiem)... (24-12-2016 10:41)Majka napisał(a): Jak scoobyx ma anulację na jacku to druga osoba w kolejności dostanie? jeśli masz wszystko poprawne to tak ![]() (24-12-2016 12:00)Roxi5017 napisał(a):(24-12-2016 11:39)Scoobyx napisał(a): Byłem przekonany że dobrze wklepałem dane, bo jeszcze sprawdziłem przed naciśnięciem "reedem" czy wszystkie dane są. To teraz czekam na info co znalazło się w tamtym poluCo racja to racja. I poprawienie zeby kilka osob jednej nagrody nie zamowilo, ktos sie cieszy, a pozniej sie okazuje, ze nic nie ma bo byl bug, a fg odjelo i pokazalo ze sie wygralo. Ale jesli nie masz danych uzupelnionych to nagroda powinna trafic do kolejnej osoby, ktora dobrze wypelnila i byla najszybsza z pozostalych, ktorym sie jacka udalo zamowic to nie błąd skryptu, tylko ustawienie ilości, to jedyny poślizg jaki wynikł, za co jeszcze raz przepraszam. W kwestii nagród to jest dokładnie tak jak napisałaś, tyczy się tylko tej jednej sytuacji bo innych takich nie było ![]() (24-12-2016 12:03)Scoobyx napisał(a): Co do tego, że było kilka nagród typu "jack" to pewnie w bazie była ustawiona ilość na 3. Więc to raczej przeoczenie. dokładnie tak. ![]() RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - Adriano42 - 24-12-2016 14:35 (24-12-2016 14:03)Admin napisał(a):(24-12-2016 10:48)BuySellProfit napisał(a): Jak wygralem podwyzszenie stawkii nie podalem imienia i nazwiska w adresie wysylki to tez bedzie anulacja? Ale tak jak w moim przypadku nie wpisałem imienia i nazwiska bo po prostu nie ogarnąłem że trzeba w adresie podać to już nagroda przepada? (chodzi o pendrajw) ![]() Mogłem wcześniej się dokładnie dopatrywać co trzeba wpisać konkretnie, a tak szkoda bo pewnie dyskwalifikacja ![]() RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - Dante_/ - 24-12-2016 14:58 (24-12-2016 14:35)Adriano42 napisał(a):(24-12-2016 14:03)Admin napisał(a):(24-12-2016 10:48)BuySellProfit napisał(a): Jak wygralem podwyzszenie stawkii nie podalem imienia i nazwiska w adresie wysylki to tez bedzie anulacja? Tak, pendrive przepada, ponieważ ktoś musi odebrać tego pendrive :x RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - rekki - 24-12-2016 15:00 Po to właśnie temat o restocku został założony wcześniej, aby każdy na spokojnie mógł zapoznać się z zasadami i regulaminem, ewentualnie wypytać konkretnie o wszystkie szczegóły... ![]() RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - Admin - 24-12-2016 15:02 Kolejna porcja informacji: schab - Pendrive 8 GB sponsorowany przez LeadMore.pl - potwierdzone Majka - Jack Daniels + Etui Gitara sponsorowany przez MyLead - potwierdzone rayden - Piersiswka sponsorowana przez SubServices.pl - potwierdzone MACIEJ4175 - Pendrive 8 GB sponsorowany przez LeadMore.pl - potwierdzone piotrgk4 - swiateczny GiftPack Treepay - potwierdzone SmigolMarek - zamówienie kilku nagród - anulacja Mikey - zamówienie kilku nagród - anulacja psaw123 - zamówienie kilku nagród - anulacja PaulRcootiC - zamówienie kilku nagród - anulacja michal8921 - brak aktywności ( brak 5 postów w przeciągu ostatnich 6 miesięcy http://zarabiam.com/search.php?action=results&sid=9e19a8d120abcc989c962db8833cecd1 ) - anulacja Tochkan - 50% warnów - anulacja Matheo249 - Zestaw Gadzetow ZC - potwierdzone sqmany - Swiateczny GiftPack sponsorowany przez FireMedia - potwierdzone Qwik - 30% warnów - anulacja kamilg49 - brak aktywności ( brak 5 postów w przeciągu ostatnich 6 miesięcy http://zarabiam.com/search.php?action=results&sid=f9dd9c9315d575d5ded42abe5f6a3b9a ) - anulacja maniek250 - zamówienie kilku nagród - anulacja Radek4921 - switeczny GiftPack sponsorowany przez FireMedia - potwierdzone aero2 - Koszulka sponsorowana przez FireMedia - potwierdzone szymong95 - Pendrive 8 GB sponsorowany przez LeadMore.pl - potwierdzone Pomidor - zamówienie kilku nagród - anulacja lecę do wigili się przygotowywać ![]() RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - Adriano42 - 24-12-2016 15:11 (24-12-2016 15:00)rekki napisał(a): Po to właśnie temat o restocku został założony wcześniej, aby każdy na spokojnie mógł zapoznać się z zasadami i regulaminem, ewentualnie wypytać konkretnie o wszystkie szczegóły... Co fakt to fakt, zgodzę się z tym w pełni. Aczkolwiek bynajmniej ja byłem nieco nie ogarnięty i screen prezentujący jak powinny być wypełnione dane nie zobaczyłem go (bardziej wydawało mi się że to grafika prezentująca Restock i nie zwracałem uwagi na to) a doczytałem że należy wypełnić email, adres. To mnie zmyliło bo w polu adres wpisałem po prostu mój adres, a nie pomyślałem o tym że dane odbiorcy też tam należy wepchać. Oczywiście do nikogo pretensji nie mam, aby tłumaczę jak to wyglądało z mojej strony i być może za rok będzie to opisanie jaśniej dla takich nieogarniętych osób jak ja ![]() RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - aggankx - 24-12-2016 15:16 Nie warto się przejmować osobami które nie czytają regulaminu bądź nie potrafią używać ctrl+c ctrl+v. Po co się denerwować? Większość dobrze się bawiła, nawet Ci co nic nie zdobyli i tak należy myśleć w te święta - pozytywnie ![]() Wesołych świąt wszystkim i wielkie dzięki za wygranego giftpacka! <3 RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - Bartezx1997 - 24-12-2016 15:20 "W przypadku jakichkolwiek poważnych problemów technicznych informuje ze rozdanie mogłoby zostać przesunięte/anulowane, abstrakcyjnym przykładem takiej sytuacji byłaby luka w której można zamówić więcej produktów niż jest dostępnych" Także tego, fajnie, że wszyscy trzymamy się zasad. |