![]() |
[Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: [Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 (/Temat-Dziennik-Tutorial-Search-Engine-Optimization-SEO-by-Vasaki-2021-138720) |
RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 24-11-2016 19:55 Algorytmy google, roznie klasyfikuja treść i lubia rzucać treścią (wpisami itp.) daj jej chwile czasu, jezeli ma nowe wpisy. Czasami wywali domene na kilka dni by po tygodniu dodać powiedzmy 200 podstron ![]() Pozycjonowanie nowych domen wymaga cierpliwosci ![]() RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - danoneksss - 24-11-2016 20:01 Mi stronkę znalazło dopiero gdzieś po tygodniu. ![]() Postów dalej nie wyświetla nawet w 200 pozycjach pod dany keyword(2 tygodnie), a konkurencja dosyć słaba ![]() ![]() RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 24-11-2016 20:06 Dopiero kupiona domena ![]() Zanim zacznie indexować wpisy miną z 3 dni ![]() ![]() RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - war43 - 24-11-2016 20:13 No mi zaindeksowało bloga drugiego dnia. Posty 3 dnia rano, tagi 3 dnia wieczorem. Aż w końcu wszystko zniknęło xD I jeszcze takie pytanko: czy jeśli po wpisaniu danego KeyWord'u w google, na pierwszej stronie wyskakują strony typu FanPage na FB, jakieś wydarzenie na NK i tym podobne, to znaczy, że łatwo się wbić na tę pierwszą stronę, czy to raczej nie ma żadnego związku? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - kukiz87 - 25-11-2016 21:02 Vasaki pytanie do Ciebie , chyba że ktoś będzie wiedział , jeżeli linkuje sobie na forach m w sygnaturkach i w profilach , i powiedzmy ze konto dostanie bana , ale oczywiscie jest jako użytkownik forum , tyle że zbanowany , to czy moc tego linka jest cały czas ? wydaje mi się że tak, ale powiedz mi czy faktycznie tak jest jak myślę. RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Gremquen - 25-11-2016 21:22 (25-11-2016 21:02)kukiz87 napisał(a): Vasaki pytanie do Ciebie , chyba że ktoś będzie wiedział , jeżeli linkuje sobie na forach m w sygnaturkach i w profilach , i powiedzmy ze konto dostanie bana , ale oczywiscie jest jako użytkownik forum , tyle że zbanowany , to czy moc tego linka jest cały czas ? wydaje mi się że tak, ale powiedz mi czy faktycznie tak jest jak myślę.No jak cię zbanują, ale zostawią Twoje posty, twoją sygnature itp., to nadal moc linka się utrzymuje ![]() RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 27-11-2016 21:17 A tutaj takie serpy ![]() Jutro bd w pracy to dodam nowy tekst ![]() ![]() 5x pierwsza pozycja 4x druga pozycja RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - adamcio99922 - 28-11-2016 00:00 @[vasaki] pytanie leszcza seo - kopiujac zasady działania, ale robiac wszystkiego o wiele więcej da to o wiele szybsze rezultaty włącznie z banem czy filtrem? Chodzi mi o backlinki i wszystko inne. RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 28-11-2016 10:59 Ja ten dziennik/poradnik traktuje troche na luzie wiec robie sobie tutaj powoli ![]() Dzisiaj sobie przypomnialem o nowej czesci filmu Resident Evil 7, w związku z czym pogrzebalem i okazalo sie iz premiera bedzie miala miejsce mniej wiecej zaraz przed grą ![]() W zwiazku z tym postanowilem dodac dwa trailery. Troche je przerobilem (wkleilem napisy ![]() ![]() ![]() Na stronie dodam informacje o trailerach, za kilka dni wpis z linkiem do pobrania filmu oraz do wersji online ![]() RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - alizen - 28-11-2016 19:04 nawet spoko poradnik |