![]() |
Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! (/Temat-Od-samochodziorza-do-zawodowego-earnera-czyli-Danonek-s-destroying-the-fcking-bank-135134) |
RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the bank! - danoneksss - 19-10-2017 14:27 Koledzy, żebyście mnie nie uznali za skończonego debila (chociaż Ty Roluś i tak wiesz, że nim jestem ![]() ![]() RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! - luka600 - 21-10-2017 20:04 Powodzonka,przeleciałem cały dziennik ,progres zaj... Jednak mozna,zaczac od zera i dorobic kilka stowek. Nakreciles mnie z tym PPI,musze sie wziasc do pracy. Od samego czytania bogatszy nie bede. RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the bank - danoneksss - 23-10-2017 16:11 Siemka! To już czwarty tydzień mojej 7 % metody - jak ten czas leci ![]() Cel na poprzedni tydzień został osiągnięty w stylu, że tak powiem "izi pizi" ![]() Co więcej wczoraj siadła bardzo fajna dnióweczka, bo 47 zł. Co prawda na obecną chwilę to tylko jednodniowy wyskok, ale mocno motywuje do pracy. Miałem powiedzieć coś więcej o projekcie, nad którym ostatnio pracowałem, ale okazało się, że to lekki niewypał niestety ![]() W sumie nie do końca, ale na razie go porzuciłem. Wnioski zostały jednak wyciągnięte i możliwe, że niedługo będę kombinował z czymś podobnym ![]() Próbowałem również spamiku na fb, ale na ten moment zarobiłem 0,02$ i straciłem 2 konta ![]() Przetestuję w najbliższym czasie jednak innej metody użytkowania kont (firefox portable i prywatne proxy) i zobaczymy jakie będą efekty. Ale to już poinformuję Was w kolejnym wpisie ![]() Na koniec dziękuję wszystkim, którzy dali reputa pod poprzednim postem lub napisali komentarz ![]() CEL NA POPRZEDNI TYDZIEŃ = 125 PLN - ZREALIZOWANY CEL NA OBECNY TYDZIEŃ = 133 PLN
Cytat na dziś
„Nie silę się na pokonywanie siedmiometrowych przeszkód. Szukam raczej wielu jednometrowych do przeskoczenia.” (21-10-2017 20:04)luka600 napisał(a): Powodzonka,przeleciałem cały dziennik ,progres zaj... @[luka600] ![]() Nawet nie wiesz jak miło słyszeć takie słowa ![]() Pracuj, pracuj i na 100% zobaczysz efekty! RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! - headhunterz - 23-10-2017 17:08 przeczytalem caly dziennik, super postepy ![]() RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the bank! - danoneksss - 30-10-2017 18:55 Siemanko! Już myślałem dzisiaj, że komp mi się zdupcył. W ogóle nie chciał się włączyć. Brat, z którym użytkuję kompa był już bliski wizyty na oddziale intensywnej terapii, ale na szczęście w końcu PC'cik odpalił.... ![]() Ale podniesione ciśnienie zostanie do końca dnia, a wcześniej miałem taki dobry humor jak nigdy ![]() Niestety komp dalej jest zamulony, usunąłem już jakieś ruskie rozszerzenia do przeglądarki - widocznie zainstalował jakieś gówno ![]() Trzeba myśleć o jak najszybszym zakupie jakiegoś lapka tylko dla siebie jak zacznę osiągać lepsze wyniki. Ale dobra, nie będę Was zanudzał ![]() Jak możecie zobaczyć cel został zrealizowany. Ale nie tak ledwo co, bo wpadło ponad 230 zł ![]() Więc naprawdę sporo (jak dla mnie), a zapowiadało się, że będzie to słaby tydzień, gdyż w poniedziałek padła mi domenka i jeden dzień w plecy ![]() W tym tygodniu cel to 142 zł. Jak chcę go osiągnąć? Przede wszystkim na starej metodzie PPI i może na czymś nowym. Jednak szału może nie być, bo w tamtym tygodniu miałem trochę mało czasu na testowanie nowych metod i teraz będę dopiero próbował. Wydaje mi się jednak, że będzie to mocno produktywny tydzień, o ile tylko nie będę miał problemów z PC i przywrócę go do dobrego stanu ![]() Trzymajcie się! CEL NA POPRZEDNI TYDZIEŃ = 133 PLN - ZREALIZOWANY CEL NA OBECNY TYDZIEŃ = 142 PLN
Cytat na dziś
„Spotykaj się z ludźmi lepszymi od siebie. Będziesz podążał wtedy w ich kierunku.” RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! - mysc - 31-10-2017 00:09 (30-10-2017 18:55)danoneksss napisał(a): [...]myślałem dzisiaj, że komp mi się zdupcył. W ogóle nie chciał się włączyć. Jako, że mam obsesje na punkcie regularnych kopii bezpieczeństwa - muszę to powiedzieć: wszystkie ważne pliki, których używasz do zarabiania, polecam co jakiś czas sobie zgrywać na pendrive'a lub po prostu trzymać w chmurze ![]() ![]() RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the bank! - danoneksss - 31-10-2017 06:02 Też regularnie robię kopię zapasową ![]() Do tej pory robiłem to zawsze raz na miesiąc, ale teraz zacznę sporządzać ją chyba co tydzień. Bo tak jak piszesz - naprawa komputera to dla mnie no problem, ale utrata wielu cennych programów/plików/danych to już niestety katastrofa ![]() RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the bank! - danoneksss - 06-11-2017 17:19 Siemano forumowicze! I znów mamy jeb*ny poniedziałek ![]() Ostatnio w poniedziałku widzę tylko dwie dobre rzeczy - to, że nie mu już drugiego w tygodniu oraz to, że piszę post na ZC ![]() Serio, już od piątku nie mogę się doczekać poniedziałku i wyznaczenia sobie nowego celu na przyszły tydzień oraz podzielenia się z Wami moimi przemyśleniami - kocham Was ![]() ![]() W ubiegłym tygodniu wpadło bez problemu 142 zł, co więcej już w sobotę rano miałem tyle zarobione, więc jest naprawdę dobrze. Nie ma jakiegoś nadmiernego ciśnienia tylko konsekwentna praca (czasami za mało ![]() Jeśli chodzi o to co zrobiłem w tamtym tygodniu, to już nie jestem tak mocno zadowolony ![]() W poniedziałek nie zrobiłem prawie nic przez problemy z kompem, a wtorek i środa to wykonanie jedynie musowych czynności i zamulanie przez resztę dnia... Na szczęście w czwartek motywacja wróciła i to z przytupem ![]() W tym tygodniu powinno wyjaśnić się wiele rzeczy o ile nic nieoczekiwanego się nie wydarzy. Więc STAY TUNNED! CEL NA POPRZEDNI TYDZIEŃ = 142 PLN - ZREALIZOWANY CEL NA OBECNY TYDZIEŃ = 151 PLN
Cytat na dziś
„Każdy głupek potrafi krytykować, większość narzekać — i większość głupków to robi.” RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! - Fr0shArczi - 06-11-2017 17:50 Ciśniesz dalej ![]() RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the bank! - danoneksss - 13-11-2017 17:42 Siemanko! To już siódmy tydzień działania według metody 7%. Cel na poprzedni tydzień został zrealizowany bez większego problemu. Teraz wynosi on 161 PLN. Tak więc trzeba pracować ![]() W ubiegłym tygodniu miało się wyjaśnić kilka rzeczy... czy tak się stało? Po części. Ruszyłem od nowa ze stroną, czyli kupiłem usługę na seoclerk, gdyż mam tam trochę wolnych $ i nie ma sensu ich trzymać w nieskończoność. W tym tygodniu mam zrobić to samo i zobaczymy czy SERPY zdobędą nowe szczyty ![]() "Piniorów" wystarczy mi jeszcze gdzieś na około 3 tygodnie linkowania, a potem najprawdopodobniej sam będę się musiał za to wziąć ![]() Testowałem też metodę, która jest mniej pasywna, ale daje zarobić praktycznie od razu. Jednak testy nie wypadły zbyt pomyślnie ![]() Wpadł jeden lead za 0,04$ i to by było na tyle ![]() Postaram się jednak w ciągu najbliższych kilku dni popracować jeszcze nad tym i wtedy definitywnie zobaczymy czy gra jest warta świeczki. A teraz będę kończył i brał się do pracy, bo trochę jej czeka ![]() CEL NA POPRZEDNI TYDZIEŃ = 151 PLN - ZREALIZOWANY CEL NA OBECNY TYDZIEŃ = 161 PLN
Cytat na dziś
„Jeśli chcesz mieć miód, nie niszcz ula.” |