![]() |
MyAdStory - 200% ROI wypłata do 500$ dziennie !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: MyAdStory - 200% ROI wypłata do 500$ dziennie !!! (/Temat-MyAdStory-200-ROI-wyplata-do-500-dziennie-130949) |
RE: MyAdStory - 200% ROI wypłata do 500$ dziennie !!! - Mr Joker - 07-12-2016 22:48 Wypłacają? Możecie podrzucić refa na PW, jeśli ktoś oferuje pomoc. RE: MyAdStory - 200% ROI wypłata do 500$ dziennie !!! - Plemnik - 16-12-2016 13:50 Temat odżył, ale widzę, że brak aktualnych informacji po reaktywacji. Zatem proszę: Plany inwestycyjne: ![]() Rodzaje subskrypcji: ![]() Koszty subskrypcji: Standard - bezpłatna M10 - $10 / miesiąc M25 - $25 / miesiąc Akceptowane systemy płatności: Payza, Perfect Money, Solid Trust Pay, Payeer, BTC. Min. depozyt: $10 Min. wypłata: $10 Wypłaty są manualne. Wypłata możliwa jest na każdy procesor, z którego dokonało się depozytu. Maksymalny limit wypłaty obliczany jest na podstawie procentowego wkładu z każdego procesora. UWAGA! Wypłaty możliwe są po zweryfikowaniu konta dowodem osobistym, prawem jazdy lub paszportem. Dane na dokumencie muszą zgadzać się z danymi w programie. Revshare działa od maja 2016 r. Jednak na przełomie lata/jesieni został gruntownie przebudowany. Nowy, potężny skrypt z wieloma możliwościami, które będą w miarę upływu czasu uruchamiane. Nowy stabilniejszy plan, który moim zdaniem pozwoli na długi żywot. Admin uczciwy i aktualizujący wszystko na bieżąco. Bardzo fajną opcją jest zarabianie w grupach z adpacków grupowych. Dzięki temu mamy większy zwrot z inwestycji bez kupowania subskrypcji. Jednak grupowe paczki można kupować tylko bezpośrednio z procesorów. Pozostałe paczki można kupować z Ad balance. Zatem jeśli ktoś chce reinwestować w paczki grupowe należy wypłacać kasę na procesor i ponownie kupić paczki. Naliczenia z paczek grupowych są o 1,5 razy szybsze niż przy innych paczkach. Wymagane jest oglądanie 10 reklam dziennie, aby mieć naliczenia dnia następnego. Reklamy można oglądać o dowolnej porze danego dnia. O każdej pełnej godzinie strona przechodzi do trybu przerwy technicznej, która trwa 2-3 minuty. Jest to normalne zjawisko. W tym czasie strona jest odciążona, aby zostały szybko rozdysponowane naliczenia. Program płaci bez problemu. Prawie codziennie coś wypłacam. RE: MyAdStory - 200% ROI wypłata do 500$ dziennie !!! - znikad - 16-12-2016 14:38 Potwierdzam. Trzecia wypłata po restarcie na koncie po parunastu minutach. Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka RE: MyAdStory - 200% ROI wypłata do 500$ dziennie !!! - Plemnik - 16-12-2016 14:54 Od dziś do końca roku są też promocyjne paczki bożonarodzeniowe. Naliczają 2 razy szybciej niż standardowe aż osiągną 120% zwrotu. Koszt paczki $100. Paczki te można kupić tylko bezpośrednio z procesorów. Kupiłem sobie dwie takie ![]() RE: MyAdStory - 200% ROI wypłata do 500$ dziennie !!! - Matthew98 - 16-12-2016 22:53 U mnie również kolejna wypłatka wylądowała na Payza ![]() RE: MyAdStory - 200% ROI wypłata do 500$ dziennie !!! - Plemnik - 17-12-2016 05:46 Żeby nie być gołosłownym kilka z moich ostatnich wypłat. I to tylko z PM, bo na Payzę też wypłacałem. ![]() RE: MyAdStory - 200% ROI wypłata do 500$ dziennie !!! - bialy88 - 17-12-2016 09:45 Witam . Mam troche problem z dodaniem adpack'ow . Jak juz dodam wszytkie linki i banery i daje zeby kupic to wyskakuje mi ten magiczny ograg do ladowania , i tak sie laduje laduje ..... i tak cala wiecznosc . ! Ma ktos pomysl na ten problem ? RE: MyAdStory - 200% ROI wypłata do 500$ dziennie !!! - Plemnik - 18-12-2016 08:48 Spróbuj inną przeglądarkę albo otwórz przeglądarkę w trybie prywatnym/incognito. RE: MyAdStory - 200% ROI wypłata do 500$ dziennie !!! - Plemnik - 18-12-2016 13:30 Kolejna loteria otwarta. Los kosztuje $3. Połowa ceny losów idzie do puli do wygrania. A połowa zasila rezerwy programu. Z loterii można skorzystać tu: Earn -> Jackpots. Poprzednia wygrana w wysokości $81 trafiła już do zwycięzcy: ![]() RE: MyAdStory - 200% ROI wypłata do 500$ dziennie !!! - Plemnik - 19-12-2016 10:10 Oficjalna stronka na instagramie: https://www.instagram.com/masforlife/?hl=pl |