![]() |
Import z Chin - sprzedaż na allegro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Import z Chin - sprzedaż na allegro (/Temat-Import-z-Chin-sprzedaz-na-allegro-125230) |
RE: Import z Chin - sprzedaż na allegro - trajbson - 08-02-2016 16:55 a ja mam ciut inne pytanie, czy korzystasz z innej formy reklamy niz grupy na fb ? RE: Import z Chin - sprzedaż na allegro - Fricooo - 08-02-2016 17:06 @[trajbson], Kilka postów wcześniej (dokładnie TUTAJ) masz pokazane że zuhsm.pl miał wykupioną reklamę m.in. na Sadisticu., także FB to nie jest jedyna opcja reklamy ![]() RE: Import z Chin - sprzedaż na allegro - zuhsm.pl - 08-02-2016 17:38 Testuję różne reklamy, ale nie wydaje na to majątku badam bardziej skuteczność. O marży chyba gdzieś wcześniej pisałem jest dość spora ![]() Wyobraźcie sobie że dziś od rana zapakowałem 170 przesyłek, masakra...właśnie wróciłem z poczty i widzę że już mam do zapakowania kolejne 30. RE: Import z Chin - sprzedaż na allegro - Mailowiec - 08-02-2016 17:47 Gratuluje wytrwałości, gdybyś chciał zrobić sklep internetowy to pisz, znam się na tym może się dogadamy ![]() RE: Import z Chin - sprzedaż na allegro - zuhsm.pl - 08-02-2016 20:06 W sprawie telefonu to ma się te chmury, maile, smsy kontakty itp. Ktoś kupi odzyska to wszystko i nie wiadomo co będzie się działo.... Dlatego nie sprzedaję. Pamiętam jak raz spalił mi się komp gość podłączył coś tam i na jakimś dziwnym ekranie mi odzyskiwał wszystko. W sprawie reklam, to jest lipa następująca. Ci sprytniejsi, obeznani trochę z internetem a co za tym idzie potrafiący kupić coś w kila sekund, zapłacić bezproblemowo wybrać przesyłkę itp. instalują sobie AdBlocka i nie widzą moich reklam, ja pewnie też miałbym zainstalowanego ale lubię patrzeć na reklamy, jak się reklamują co przyciąga itp. Więc ja kombinuję jak dotrzeć z reklamą do tych sprytnych. RE: Import z Chin - sprzedaż na allegro - zuhsm.pl - 09-02-2016 18:09 I dziś pojawił się bardzo ciekawy problem. Zapakowałem standardowo ponad 100 przesyłek i skończyły mi się breloczki. Zostało mi 86 i jestem w głupiej sytuacji bo mam super aukcję, która cieszy się popularnością i nie chciałbym jej odwoływać, mogę kupować od innych użytkowników, wybierając wysyłkę od innego użytkownika, ale będzie to czasochłonne i nie opłacalne. Breloczki skończyły się w najgorszym momencie... RE: Import z Chin - sprzedaż na allegro - paweuq - 09-02-2016 18:13 Po ile wychodzi Ci jeden breloczek? Z cłem i tym wszystkim? RE: Import z Chin - sprzedaż na allegro - CANNON - 09-02-2016 18:40 Ludzie, wszystko na temat zysków/strat było już pisane w tym temacie. Nauczcie się k@#$a czytać. RE: Import z Chin - sprzedaż na allegro - matimus - 09-02-2016 22:09 Co powiesz na temat podatku co wprowadził PIS. Za 3 miesiące będzie 40 zł od każdej paczki z zagranicy. RE: Import z Chin - sprzedaż na allegro - gege17 - 09-02-2016 22:20 Matimus, dla hurtowników nie. zuhsm.pl, kup hurtem od swojego konkurenta i zamawiaj szybko z chin. Niedługo się skończy nowy rok. Może nic nie zarobisz,ale potem znów będziesz sprzedawał. Lepiej stracić trochę niż wszystko. |