Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Updated!] CInstaller (PPI) Pay Per Install - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Sieci CPA (/Forum-Sieci-CPA-363)
+---- Dział: Pay Per Install (/Forum-Pay-Per-Install-391)
+---- Wątek: [Updated!] CInstaller (PPI) Pay Per Install (/Temat-Updated-CInstaller-PPI-Pay-Per-Install-117857)

RE: CInstaller - full2000 - 12-12-2015 22:19

@[Knoh], bywało że za refy wpadały takie prowizje które trzeba było najpierw sprawdzać w reports a teraz widać po zalogowaniu - właśnie dzięki formatowi $0.1000 o którym wspomniałeś. Za refy jest 10% i przy starym formacie czasami nie było widać prowizji. Trochę zakręciłem ale powinieneś zrozumieć Wink

RE: CInstaller - WestZG95 - 13-12-2015 18:50

Mmmm. Pozmieniałem linki z PPA na PPI na swoich blogach z przekierowaniem na landing page. Wszystko ładnie, tylko podczas pobierania nazwa pliku to Setup, zamiast nazwy_pliku + setup Xpokerface. Zaznaczam, że zmieniłem w kodzie nazwę. Czy to normalne? Oczywiście zarejestrowałem się z Twojego reffa.

RE: CInstaller - Money. - 13-12-2015 18:54

Czemu teraz po wejściu w direct link otwiera się jakis landing page? To obniża zarobki.

RE: CInstaller - full2000 - 14-12-2015 22:35

Siemanko Panowie, właśnie napisałem o tym w temacie z poradnikiem, jakkolwiek ...

Problemem blokad okazywala sie nazwa pliku w duzej czesci przypadkow, bo organizacje antypirackie zglaszaly to. Obecnie trwają pracę nad przywróceniem poprzedniego stanu aczkolwiek "problem" ten nie wpływa ZNACZNIE na konwersję. Tak twierdzi administracja cinstaller i zostało to potwierdzone statystyką webmasterów którzy działają w ppi. Pisząc prościej jeżeli ktoś ma ruch to i tak zarabia podobnie do tego co było podczas gdy zmiana nazwy pliku działała. Jeszcze inaczej - ktoś, kto chce (jest zdeterminowany) zarabia, kto inny szuka wymówki Wink

Na koniec, jeszcze takie małe info od Cliq Media Ltd.:
Kod:
Due to latest chrome blockades, we had to temporarily disabled customize filename. For now downloading file has fix name: Setup.exe. Our team is working for a good solution which gives both: customize file name and avoid chrome blockades. It's also good to know, that this change (non-customized file name of downloaded file) doesn't affect installation ratio so much - our publishers can still achieve good results with this option.

Życzę Wszystkim Powodzenia ! Wink

RE: CInstaller - full2000 - 15-12-2015 00:34

Zrobiłem nowy temat z listą najlepszych (według mnie) serwisów ppi :
http://zarabiam.com/Temat-Jaki-serwis-PPI-wybrac-Lista-125638
Między innymi znajduje się tam cinstaller Wink

RE: CInstaller - Knoh - 15-12-2015 19:06

Po kilku miesiącach działania na CInstaller muszę powiedzieć że na PerInstallBucks zarobiałem więcej, a nawet dużo więcej. Nie wiem od czego to zależy, dobije do następnej wypłaty, podziałam miesiąc na PIBie i wtedy jeszcze raz porównam

RE: CInstaller - full2000 - 15-12-2015 23:30

PIB jest dobry, oceniłem go na 3cie miejsce aczkolwiek i tak byłbym zdziwiony gdybyś potwierdził swoje wyniki. Mimo wszystko - proszę o info jeżeli faktycznie na PerInstallBucks wyjdziesz lepiej (@[Knoh]), być może w serwisie nastąpiły jakieś zmiany (wzrost konwersji) o których nie wiem Wink

RE: CInstaller - full2000 - 17-12-2015 21:32

Jako że stosunkowo długo nie wstawiałem dowodu wyplaty (uznałem że nie ma sensu wstawiania screen'a tak często)
i mogłyby się pojawić jakieś dziwne reakcje naszych PL cebul to należałoby coś zapodać Smile
[Obrazek: 1jo5s7.jpg]
Hajs po kilku godzinach na koncie paypal a na swieta sie przyda... cinstaller zawsze pewniak jak widac Wink
Jeżeli Ty też chcesz zarabiać pieniążki to zapoznaj się z tą Listą Poradników PPI

RE: CInstaller - kusas - 17-12-2015 22:11

Spróbowałem troche podziałać i 10$ wpadło

RE: CInstaller - full2000 - 19-12-2015 21:02

Ostatnimi czasy w cinstaller i ncr są problemy z blokowaniem domen.
Przepiąłem zatem część swojego ruchu do PerInstallBucks-Temat

Na 99% to naprawią, kwestia jest tylko jak szybko i do nich wrócę Wink
Niestety taka jest natura zarabiania na ppi, że zawsze są jakieś problemy.