[Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. (/Temat-Poradnik-oraz-nisza-Jak-zarabiac-duze-pieniadze-aktywna-praca-113796) |
RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Dk2RR - 18-05-2015 19:20 Ta, skąd ja wiedziałem że Norton? Pewnie jeszcze ustawiony na najwyższy priorytet, gdzie potrafi blokować własne pliki? Wydaje mi się że to przez to że w programie jest wbudowana przeglądarka, a suspicious.cloud.9 to AdwAware czyli właśnie przekierowywanie na strony, reklamy w przeglądarce, dodatkowe paski itp. No cóż, mogę was jedynie zapewnić że kod jest w 100% czysty. Ci nieufni muszą poczekać aż inni się wypowiedzą. Edit: Dodam jeszcze że 2 osoby z tego forum zakupiły bota i myślę że mogą za niego poręczyć. Bota zakupili: Narutek i levy52. RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Majka - 18-05-2015 19:29 A jak jest z tym czasem do nowej rozmowy? Nie działa u mnie czy wpiszę 50 czy 100 i tak zacznie tak samo nową rozmowę RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Goldes - 18-05-2015 19:35 (18-05-2015 19:20)Dk2RR napisał(a): Ta, skąd ja wiedziałem że Norton? Pewnie jeszcze ustawiony na najwyższy priorytet, gdzie potrafi blokować własne pliki? Ok dzięki za pomoc Zaufałem wam na słowo i póki co żadnych podejrzanych akcji nie ma Nie myślałem że próbujecie kogoś w bambuko zrobić ale już kiedyś miałem podobnego wirusa który wszystkie pliki .exe infekował , przepraszam za zamieszanie RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - zjadamkredki - 18-05-2015 19:35 Dokładnie, bot za często wysyła nowe teksty. RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Dk2RR - 18-05-2015 19:35 100 = 10 sec Jak będzie trzeba zmienię na sec RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Majka - 18-05-2015 19:47 U mnie "czas do zaczęcia" nie reaguje na żadne zmiany i rozłańcza po ok 30 sekundach. I co w takim wypadku robić? RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Dk2RR - 18-05-2015 19:55 U mnie działa normalnie wszystko. W jakim sensie rozłącza? RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - eciver - 18-05-2015 19:58 (18-05-2015 19:47)Majka napisał(a): U mnie "czas do zaczęcia" nie reaguje na żadne zmiany i rozłańcza po ok 30 sekundach. I co w takim wypadku robić? U mnie to samo. Dodatkowo po zatrzymaniu "Stop" i ponownym rozpoczęciu ("R"+"Start") nie ładuje pytań od początku listy, tylko od momentu, w którym zakończył poprzednio. RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Majka - 18-05-2015 19:59 (18-05-2015 19:55)Dk2RR napisał(a): U mnie działa normalnie wszystko. W jakim sensie rozłącza? Bierze kolejnego rozmówcę. NIE DZIAŁA w ogóle czas do zaczęcia! Mogę ustawić 40 lub 50 lub 90 lub 100 a i tak wyłączy po 20 sekundach RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Ando - 18-05-2015 20:05 Bot jest na prawdę wybrakowany, wysyła wiadomości w losowych odstępach czasu, zacina się. Już szybciej wychodzi ręczne pisanie bo chociaż można nakierować odpowiednio rozmowę a nie sypać wcześniej przyszykowanymi tekstami |