![]() |
Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL (/Temat-Duze-pieniadze-malo-pracy-Trafficmonsoon-PaidVerts-MTV-by-Miko93PL-107247) |
RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - misterzelek - 13-05-2015 11:14 Opłaca się coś klikać bez wkładu własnego uzbieram coś tak ? ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 13-05-2015 11:40 misterzelek TM oferuje cashlinks które są całkowicie darmową usługą a użytkownicy którzy je wyklikują mogą zarobić do 0.3 - 0.5$ dziennie. Tak więc pytasz się czy opłaca się za darmo zarabiać dziennie 1.5zł dziennie, odpowiedź jest chyba oczywista, oczywiście, że tak ! ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - studziak - 13-05-2015 11:49 (13-05-2015 11:40)Miko93PL napisał(a): misterzelek TM oferuje cashlinks które są całkowicie darmową usługą a użytkownicy którzy je wyklikują mogą zarobić do 0.3 - 0.5$ dziennie. Tak więc pytasz się czy opłaca się za darmo zarabiać dziennie 1.5zł dziennie, odpowiedź jest chyba oczywista, oczywiście, że tak ! Jak z cashlinków uzbierasz 0,03$ dziennie, to i tak Ci pogratuluję ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 13-05-2015 14:47 Po 20 wstawię screeny potwierdzające to, że codziennie można bez trudu 0.2$ zarobić, tylko trzeba chcieć ![]() EDIT : Dla niedowiarków ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 14-05-2015 12:11 Witam wszystkich minęło parę dni od mojego ostatniego wpisu zobaczymy tak więc zobaczmy co się zmieniło ![]() MTV
Akcje powolutku pną się cały czas do góry ich obecna cena po paru dniach spadkach prezentuje się następująco ![]() Od razu napiszę jaki mam plan, kupiłem w zeszłym tygodniu około 13 000 akcji po średnio 0.0496$, które sprzedam teraz gdy cena osiągnie cenę 0.053$ następnie zlecę kupno akcji po cenie niższej niż 0.053$ ( ceny akcji często wahają się w ciągu dnia ) Dzięki temu zyskam płynność finansową a nie będę trzymał zamrażał sobie 2000zł. Postaram się codziennie parę razy je obracać nawet gdybym miał dziennie zarabiać symboliczne 2$ ![]() FTQ prezentuje się następująco ![]() Jak widzimy znów niektóre plany się zamkną więc co zrobię z $ ? Reinwestuje ponownie na FTQ być może postaram się wpłacić co nieco by teraz przez najbliższe 10 dni kupować sobie codziennie plany 170.2% po 10$ TM
Paczki i zarobki ![]() Zbliżam się do 80 aktywnych paczek z czego bardzo się ciesze zleciłem także dosłownie przed chwilą wypłatę środków ponieważ zamierzam kupić sobie jutro ps4 znalazłem w fajnej cenie i nic tylko kupować ![]() Zleciłem jedną wypłatę doszła w ciągu 15 sekund tylko się zamyśliłem i złą kwotę wpisałem więc zleciłem od razu 2 wypłatę która także doszła w ciągu 15 sekund teraz mam na ps4 ![]() ![]() i druga ![]() ![]() Tak myślałem sobie ostatnio w jaki sposób rozreklamować TM i postanowiłem, że zrobię konkurs w których do wygrania będzie 50$ = 185zł ale na wszystko przyjdzie jeszcze czas konkursik planuje zrobić jakoś z początkiem czerwca będę wszystko pisał ![]() Obecnie buduje listę osób poleconych z którymi jestem w ciągłym kontakcie oraz dostarczam im materiały pomocnicze oraz odpowiadam na pytania ( mam nadzieje że są ze mnie zadowoleni ![]() Na tą chwile to już chyba wszystko jak coś sobie przypomnę istotnego to podpisze ![]() EDIT Wiadomość z 15.05 od administratora programu TM Dobre wieści na temat rozwoju TM. Kolejny serwer już w drodze. "W sobotę będziemy instalować kolejny serwer i będzie potrzebna propagacja DNS ponieważ obciążenie będzie równoważone między dwoma serwerami." Co to oznacza dla Nas? -Program pokazuje jak bardzo się wzmacnia i potrzebuje "dodatkowej mocy" co oznacza, że admin nie śpi tylko cały czas rozwija projekt . -Czas do "wyklikania" reklam zostanie zwiększony do 2 dni na czas instalacji aby naliczenia były stabilne. -Jeśli prowadzisz kampanie stron, zatrzymaj je na czas instalacji nowego serwera(PAUZA) Jak widzicie cały czas rośniemy w siłe !!! JEST MOC I dodam jeszcze krótki filmik może niektórym spadną klapki z oczu ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - gadyalus1 - 16-05-2015 06:33 Filmik o piramidzie jest świetny puszczałem go na spotkaniach jak robiłem w FMGroup RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - kam100 - 16-05-2015 07:52 Tylko, że filmik nie ma żadnego zastosowania dla tego biznesu. PV/MTV oraz TM i inne to piramidy finansowe tylko dobrze zorganizowane. RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 16-05-2015 11:36 Cytat:Tylko, że filmik nie ma żadnego zastosowania dla tego biznesu. PV/MTV oraz TM i inne to piramidy finansowe tylko dobrze zorganizowane. Możesz rozwinąć wypowiedź kam100 bo nie ukrywam bardzo się zaciekawiłem ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - olekn1 - 16-05-2015 11:52 (16-05-2015 11:36)Miko93PL napisał(a):Cytat:Tylko, że filmik nie ma żadnego zastosowania dla tego biznesu. PV/MTV oraz TM i inne to piramidy finansowe tylko dobrze zorganizowane. Potwierdzam, to są bardzo dobrze zorganizowane piramidy, dzisiaj wstawiam temat o PV/MTV i o tym jak to działa ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 16-05-2015 11:57 Co do programu MTV to mogę się zgodzić, że w dużej części jest to piramida zwłaszcza to widać po FTQ, lecz poważnie zastanawiałbym się nad TM. Czy każdy program w którym mamy jakiś % od poleconych jest piramidą ? Wydaje mi się, że nie ![]() |