Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +--- Wątek: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu (/Temat-Lead-Network-Wasze-Pytania-do-Ekipy-Serwisu-100925) |
RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Dereeris - 05-04-2015 23:13 Macie w planach dodanie większej liczby bannerów o rozmiarze 468x60? RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 05-04-2015 23:19 W sumie te te bannery nie są wielkim problemem, podaj nam które mamy zaktualizować w pierwszej kolejności RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Dereeris - 06-04-2015 10:35 Głównie zależy mi na 'Sprawdź wiek swojego ciała' a reszta to już jak wam się chce I tak to wszystko do rotatora wrzucam i na stronkę RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - fulltime - 06-04-2015 14:28 Witam. Jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o taki sposób zarabiania, więc chciałbym się dowiedzieć paru rzeczy u źródła Posiadam stronę (nie FB), która generuje około 50.000 UU miesięcznie z zagranicy. Chciałbym taki ruch przekłuć na jakiś zarobek. Zainteresowałem się waszym programem. Więc kilka pytań: Oferujecie kilka programów międzynarodowych, ale link pokazuje wersje polską. Czy użytkownicy z poszczególnych krajów będą widzieć wersję strony w swoich językach? Czy automatycznie strona zmienia język np. do ustawień języka wyszukiwarki użytkownika z USA, Niemiec, Chin itd.? Czy jest to po prostu zmiana na język angielski dla wszystkich użytkowników spoza Polski? I druga sprawa, jakie są stawki dla leadów zza granicy, bo nigdzie nie mogę znaleźć. Czy rozróżniacie leadów na kraje? Tzn. czy tak samo traktujecie suba np. z USA i Pakistanu? Z góry dzięki za odpowiedź. P.S. moja strona jest w języku angielskim. RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - selfie - 06-04-2015 14:42 (06-04-2015 14:28)fulltime napisał(a): Witam. W sytuacji ruchu z zagranicy kraj krajowi jest nie równy tzn. Zanim użytkownik otrzyma "dostęp" do programu musi wypełnić jedną z ofert w zależności jaki kaj, jaka oferta może to być 5 złotych lub 30 pln. Każdy program dla kraju z zagranicy, zmienia się na angielski. RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - elbowndg - 08-04-2015 01:23 a jest u was szansa negocjacji stawki czy są one sztywne? RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 08-04-2015 01:31 (06-04-2015 14:42)selfie napisał(a): W sytuacji ruchu z zagranicy kraj krajowi jest nie równy tzn. Zanim użytkownik otrzyma "dostęp" do programu musi wypełnić jedną z ofert w zależności jaki kaj, jaka oferta może to być 5 złotych lub 30 pln. Każdy program dla kraju z zagranicy, zmienia się na angielski.Tutaj może skromnie jedynie dodamy, że program "Konkurs: Samsung Galaxy S5" jest także w wersji niemieckiej. Jeżeli ktoś ma specjalne życzenie na przetłumaczenie danego programu na angielski lub inny język ze względu na dobry target w danym miejscu, można do nas napisać (08-04-2015 01:23)elbowndg napisał(a): a jest u was szansa negocjacji stawki czy są one sztywne?Oczywiście jest szansa RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - elbowndg - 08-04-2015 01:47 (08-04-2015 01:31)Karcz-Provider napisał(a):(08-04-2015 01:23)elbowndg napisał(a): a jest u was szansa negocjacji stawki czy są one sztywne?Oczywiście jest szansa Od ilu leadów? Jak? Gdzie pisać? Bede wdzieczny za info i wtedy już skieruje pytania odnosnie stawki tam gdzie mnie pokierujecie. RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 08-04-2015 02:07 Pisz do Karcza na GG Wszystko jest rozpatrywane indywidualnie ze względu na to, że każdy ma inny schemat działania. RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Varnity - 08-04-2015 03:45 Karczu, programy z filmami gdy wstawiam komentarze to przy sprawdzaniu jak to wszystko działa nie wyświetlają się komentarze, o co może chodzić? |