![]() |
Dziennik PPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik PPA (/Temat-Dziennik-PPA-99951) Strony: 1 2 |
RE: Dziennik PPA - Avible - 21-10-2014 17:08 Będę zaglądał. Fajnie, że nie myślisz tylko o sobie a o tym jak odciążyć rodziców. Wytrwałości! RE: Dziennik PPA - VoreCC - 21-10-2014 20:29 Dzień 2 Pracy mało, nauki dużo. Wróciłem ze szkoły koło 15, nie miałem na nic ochoty. Czytałem o SEO, Klin podrzucił mi swoje dwie nisze, za które mu serdecznie dziękuję. Do jednej wykonałem już hacka, niedługo pojawi się na blogu. Muszę zacząć myśleć poważniej nad prawilnym pozycjonowaniem YouTube ![]() Na tym forum przeczytałem na temat PPA już wszystkie tematy, teraz studiuję jeszcze jedno i znane wam zapewne CPA Elites. Teoria jeszcze nikomu nie zaszkodziła, warto najpierw podyskutować żeby móc lepiej działać. Nie będę mówił że z dzisiejszego dnia nie jestem zadowolony, zwyczajnie nie miałem czasu ![]() Męczą mnie te konta gmail- YouTube. Czas przestać się obijać, poświęcić dwie godziny, usiąść nad tym i mieć z tym święty spokój ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich i dzięki za miłe słowa. ![]() RE: Dziennik PPA - Klin - 23-10-2014 18:50 Mam nadzieję że konta porobiłeś ? Odpisałem na zaległe PW RE: Dziennik PPA - VoreCC - 24-10-2014 20:47 Jestem! Przepraszam wszystkich. Ostatnio wiele się działo. W poniedziałek konkurs kuratoryjny z historii, masa czytania ale to głównie przyjemność bo fajny temat. Ziemie polskie w XIX wieku. Konta zrobione, przynajmniej tyle dobrze. Jak zawsze Klin pomaga, powiedział mi co powinienem poprawić w swoim blogu. Zrobiłem dwa nowe hacki, zamierzam teraz wziąć się ostro w garść. Nie pisałem przez ostatnie dwa dni bo było mi trochę wstyd, że nic nie robiłem. W środę nie działał bloglock, oczywiście mnie to nie zmotywowało żeby budować zaplecze wręcz przeciwnie poszedłem spać wcześnie bo trochę "padam na pysk" ![]() Zrobiłem konta schematem konto=nisza, zweryfikowałem na tyle starterów na ile miałem, resztę na crypcie założyłem niezweryfikowane. Mam nadzieję że niedługo będzie się działo ![]() Dziennik PPA - Vasaki - 25-02-2018 10:02 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |