Bitclub Network - zarobek na kryptowalutach bez polecania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: Bitclub Network - zarobek na kryptowalutach bez polecania (/Temat-Bitclub-Network-zarobek-na-kryptowalutach-bez-polecania-99912) |
RE: Bitclub Network - zarobek na kryptowalutach bez polecania - rafi213 - 30-01-2016 13:21 UWAGA: Ostatnie 2 dni starego planu marketingowego, kto jeszcze wykupi jedną z pul dzisiaj lub jutro to załapie się jeszcze na przynajmniej 1000 dni naliczeń, każdy zakup po od 1 lutego to 600 dni naliczeń ! Ja postanowiłem dopłacić aby wypełnić całkowicie dwie najtańsze pule i tak to u mnie wygląda: Oficjalny filmik BitClub Network przetłumaczony na język polski. RE: Bitclub Network - zarobek na kryptowalutach bez polecania - espo - 16-06-2016 12:38 Jak tam kondycja firmy? Zastanawiam się czy dołączyć, ale jedynie martwię się długim już czasem działania firmy. Pozdrawiam. RE: Bitclub Network - zarobek na kryptowalutach bez polecania - rafi213 - 17-06-2016 13:54 Kondycja firmy na nie zmienionym poziomie. Nie sugerujcie się czasem działania, bo firma posiada własną kopalnie na Islandii i wydobywa bloki btc to zostało już wielokrotnie potwierdzone Przy okazji wrzucam najnowsze informacje : 1. Jeżeli komuś jeszcze wyskakuje błąd na stronie to zróbcie sobie "czystkę" na cookies. 2. Ze względu na przenoszenie serwerów wystąpił błąd w naliczeniu 7-11 czerwca 2016 (ale, zostało to już wyrównane). 3. Wypłaty Bitcoin, ClubCoin, Ethereum będą teraz opóźnione do 24h ze względu na zmianę serwera. 4. Nastąpił zakup nowego sprzętu z BitFury i BITMAIN. Bitmain posiada nowy sprzęt Antminer S9 w technologii 16nm (najnowszy sprzęty tak jaki ma BitFury). Na bieżąco będziemy informowani ile mocy dojdzie. 5. ETHEREUM = ostatnia możliwość pakietu 22 czerwca. Później ETH przejdzie na Proof of Stake (będzie można wspólnie kopać z BitClub), a ten sprzęt 2 opcje (dostanie osoba, która zakupiła) lub znowu wspólnie będziemy kopać inną kryptowalutę. KOLEJNE 30,60,90 DNI.... CoinPay.co = platforma marschantowa - już trwają testy itd... "za chwilę" ruszy. Nowa statystyka Będzie miał każdy czarno na białym co w jakim % posiada moc obliczeniową BitClub Network Portfel dla ClubCoin i Bitcoin BitClub App (aplikacja dla BitClub) Zabezpieczenia i autoryzacja żeby bezpiecznie móc się poruszać po swojej stronie Mobilna aplikacja na smartfony RE: Bitclub Network - zarobek na kryptowalutach bez polecania - espo - 23-06-2016 23:08 Dzięki za szersze info. Wbijam za 1000$ RE: Bitclub Network - zarobek na kryptowalutach bez polecania - rafi213 - 24-06-2016 11:27 Spoko, dane kontaktowe do mnie masz jakby co w sygnaturce, zawsze możesz pisać jakby coś było nie jasne. Mój link do rejestracji znajdziesz w pierwszym poście RE: Bitclub Network - zarobek na kryptowalutach bez polecania - rafi213 - 05-07-2016 22:38 A tak dla przypomnienia, tak płaci nieprzerwanie bitclub, ostatnia zlecona wypłata : A na przełomie sierpnia/września firma będzie też zarabiała na tradingu btc, obecnie jest testowany robot o wartości 3 mln $ to informacje od właściciela kopalnii. RE: Bitclub Network - zarobek na kryptowalutach bez polecania - rafi213 - 06-07-2016 13:33 A teraz wrzucam już sprawdzone informacje, Bitclub wkracza na zupełnie inny poziom Firma działa od 2 lat i wprowadza wkrótce: - robot do tradingu Bitcoinem (również innymi kryptowalutami), który kosztował firme ponad 3 miliony dolarów, - robot nazywa się "He" i działa już od 3 lat, jego historia zarabiania została udokomentowana! - od 3 miesiecy firma testuje tego robota swoim własnym kapitałem w kwocie 2 milionów dolarów, wyniki są oszałamiajace! - ten robot może manipulować ceną Bitcoina na swiecie i może tradować maksymalnie 3 miliardami dolarów dziennie!!! - firma bedzie płacić zarobku 10-20% miesięcznie (na 99% na początku sierpnia zostanie to wdrożone), - pakiety tradingowe ktore bedziemy zakupywać będa bezterminowe (czyli nie musimy np. odnawiać pakietów co 12 miesięcy), - minimalny pakiet będzie za $500, pozostałych pakietów jeszcze nie znamy, - najwiekszy pakiet bedzie za $25000 lub $50000 (w takim pakiecie oprócz zarobkow generowanych przez firme bedziemy dostawać sygnały do tradingu w jakim momencie kupić lub sprzedać bitcoina) - jedna osoba moze posiadac nielimitowana liczbe kont z pakietami - 13 lipca w Kuala Lumpur (Malezja) na evencie firmy bedzie ten robot pokazany wszystkim obecnym (będzie demo na żywo) - plan marketingowy pozostaje bez zmian i struktury pozostają te same RE: Bitclub Network - zarobek na kryptowalutach bez polecania - Fremen - 07-07-2016 21:24 Jestem ciekaw tego projektu. Chociaż mam doświadczenie na Forexie, również z robotami, to mam spore obawy czy owy robot będzie aż tak zyskowny i jak będzie "ruszał" całą giełdą btc. RE: Bitclub Network - zarobek na kryptowalutach bez polecania - todek78 - 08-07-2016 21:30 Robot działał już 3 lata i Russ sprawdzał jego historię, a teraz od 3 miesięcy sam go testuje z kapitałem 2 mln$. Historia robota mówi, że miesięczne zyski to 10-20%. 13 lipca w Malezji ma być prezentacja możliwości robota RE: Bitclub Network - zarobek na kryptowalutach bez polecania - iPlusOfficial - 08-07-2016 21:58 Jaka jest minimalna inwestycja? |