Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[SPRZEDAM] Poradnik SUB SMS zarabiaj online! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [SPRZEDAM] Poradnik SUB SMS zarabiaj online! (/Temat-SPRZEDAM-Poradnik-SUB-SMS-zarabiaj-online-99909)

Strony: 1 2

RE: [SPRZEDAM] Poradnik SUB SMS zarabiaj online! - DziQu - 19-10-2014 18:18

(19-10-2014 13:35)rozekrr napisał(a):  P.S. DziQu nie chwal się bo po sygnie tego nie widać, bez spamu proszę bo nie zamierzam zaraz z tematu mieć śmietnika gdzie każdy się wychwala...

Nie wychwalam się, wydaję opinie o tym twoim "poradniku" który zapewne nie ma nic w sobie i z tego powodu nawet go do recenzji nie dasz ponieważ oceniający ten poradnik wyceniłby go na max 40zł. Zobaczymy gdy ktoś go kupi jak go oceni Smile

RE: [SPRZEDAM] Poradnik SUB SMS zarabiaj online! - rozekrr - 19-10-2014 18:49

Nie oceniaj skoro nawet nie czytałeś i nie wiesz, i z łaski swojej nie nazywaj tego swoją opinią bo nie masz z czego oceniać i nie będziesz miał Smile Nisze które ostatnio sprzedawałem też wszystkich nie dałem do recenzji a zarobki i opinie wyszły dobre, lepsze niż to ocenił tutor! Dlatego proponuję Ci weź już skończ skoro nie masz nic do wniesienia do tematu, i nie nabijaj sobie postów.

Jak ja nie trawię takich osób, chce zabłysnąć a jeszcze mleko z pod nosa zwisa. End off top.

RE: [SPRZEDAM] Poradnik SUB SMS zarabiaj online! - C4mp3R - 19-10-2014 18:53

150 PLN za kota w worku? Od tego są tutorzy, żeby było wiadomo co się kupuje.

RE: [SPRZEDAM] Poradnik SUB SMS zarabiaj online! - rozekrr - 19-10-2014 18:55

Przekazanie dla tutora nie jest obowiązkiem, nie zawsze też ocena jest subiektywna bo jest wydawana bez testowania. Wyraźnie pisałem w 1 poście że dostanie ktoś do oceny kto siedzi długo w sub sms, ale co tam nie? Fajnie tak nabić 2 strony off topu zawsze coś Smile

A jeżeli nie wiesz co byś miał kupić, to już Ci piszę - kota w worku Wink

RE: [SPRZEDAM] Poradnik SUB SMS zarabiaj online! - C4mp3R - 19-10-2014 18:59

Jeszcze się wtrącę...

Wybierasz tutora, który siedzi w danej dziedzinie i on poświęca czas, żeby przetestować daną metodę.

Pozdrawiam

RE: [SPRZEDAM] Poradnik SUB SMS zarabiaj online! - rozekrr - 19-10-2014 19:02

Nie musisz mnie o tym informować bo doskonale wiem, kto w czym siedzi Smile

[SPRZEDAM] Poradnik SUB SMS zarabiaj online! - daniel42na - 04-11-2014 14:27

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.