![]() |
Koszencjal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Koszencjal (/Temat-Koszencjal-99663) |
RE: [Sell] Poradnik - Zarabiaj na SMS PREMIUM (Suby/PPA/etc) - rozekrr - 15-10-2014 17:16 Pytanie moje pominąłeś... Na święta masz w prezencie okulary ![]() RE: [Sell] Poradnik - Zarabiaj na SMS PREMIUM (Suby/PPA/etc) - BloNdyN - 15-10-2014 17:30 Dzięki, ale juz ma okulary xD Pominąłem bo odpisałem @szykiryki a o Tb zapomniałem. Poszło Pw RE: [Sell] Poradnik - Zarabiaj na SMS PREMIUM (Suby/PPA/etc) - Radek4921 - 15-10-2014 17:31 Kupiłem serio. RE: [Sell] Poradnik - Zarabiaj na SMS PREMIUM (Suby/PPA/etc) - Branzolek - 15-10-2014 17:32 Kazdy teraz sprzedaje poradniki z subami Nie zdziwie sie jak kazdy dotyczy tej samej metody. RE: [Sell] Poradnik - Zarabiaj na SMS PREMIUM (Suby/PPA/etc) - bhd - 15-10-2014 17:38 haha RE: [Sell] Poradnik - Zarabiaj na SMS PREMIUM (Suby/PPA/etc) - BloNdyN - 15-10-2014 17:39 Napisałem do: Nitram - Podjał sie recki Każdy może czegos innego dotyczyć ale nie wiadomo co kto sprzedaje ![]() Także recka by się przydała od RE: [Sell] Poradnik - Zarabiaj na SMS PREMIUM (Suby/PPA/etc) - rozekrr - 15-10-2014 17:44 @[szykiryki] proponuję zweryfikować ten poradnik bo sposób identyczny jak Twój prawie. RE: [Sell] Poradnik - Zarabiaj na SMS PREMIUM (Suby/PPA/etc) - BloNdyN - 15-10-2014 17:47 Nie ma problemu. Mozemy to skonfrontować. Jestem w stanie przedstawic zarbek z wczesniej. Nawet sam to niej napisze teraz ![]() @EDIT napisałem do niej ![]() TERAZ NIE SPAMIĆ PROSZĘ! ![]() @EDIT NITRAM - podjal sie recenzji RE: [Sell] Poradnik - Zarabiaj na SMS PREMIUM (Suby/PPA/etc) - szykiryki - 15-10-2014 18:07 Nie chce zadnych ss'ów- nie jestem tutaj od sprawdzenia unikalności poradników niestety, a screeny naprawdę nic mi nie powiedzą. Nie uznaje zbiegów okoliczności. Jak ktoś się decyduje na zakup bez recenzji to może mieć tylko do siebie pretensje, że wtopi kasę ![]() Pewnie prędzej czy później jakiś "mój" kupujący skusi się na tą metodę i wtedy będzie wszystko jasne czy to to samo czy też nie. Ja nie jestem w stanie ocenić oryginalności metody na podstawie zarobków- wróżką nie jestem ![]() RE: [Sell] Poradnik - Zarabiaj na SMS PREMIUM (Suby/PPA/etc) - BloNdyN - 15-10-2014 18:13 Mam ss za wrzesien i za sierpien powinno być także nie było by problemów raczej ![]() Zaczałem dzialac od spierpnia jakos pare dni przed koncem. Moze wiecej. Mozliwe ze wpadlismy na ta sma metode, ale jak uważasz ![]() |