![]() |
Poradnik Sfałszowana popularność - program na TVN - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Social Media (/Forum-Social-Media-356) +--- Wątek: Poradnik Sfałszowana popularność - program na TVN (/Temat-Sfalszowana-popularnosc-program-na-TVN-99581)Strony: 1 2 |
RE: Sfałszowana popularność - program na TVN - Klin - 18-10-2014 12:50 Niestety nie mogłem oglądać Ma ktoś nagrany program ? RE: Sfałszowana popularność - program na TVN - MaLiN - 18-10-2014 12:55 (18-10-2014 12:18)surfer0700 napisał(a): Jak wrażenia? Też nie lubię TVN, ale mam mały wybór programów, a w międzyczasie nic nie było ciekawego w TV. Program jak to typowo brytyjski reportaż. Była tam wzmianka o miejscowości Dhaka, czyli stolicy Bangladeszu że z stamtąd jest właśnie najwięcej "klikaczy" sztucznych lajków i wyświetleń. Reporter udawał klienta tych farm lajków, dowiadywał się jakie firmy korzystają z ich usług i kablował na nie ![]() Końcówka najlepsza, bo nawet nie wiedziałem, że celebryci są tak pazerni na darmowe gadżety i dają się nabrać na tandete w zamian, że opublikują pozytywnego tweeta na temat firmy/produktu od której to dostali. Program w skali 6/10 |