![]() |
Jaki serwis założć? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jaki serwis założć? (/Temat-Jaki-serwis-zalozc-99495) |
RE: Jaki serwis założć? - patryk6176 - 12-10-2014 21:56 Racja nikt Ci nie poda gotowego pomysłu na serwis w którym będziesz czerpał zyski, ale jak wyżej napisałem przydał by się jeszcze jeden pewien serwis taki jak autosurfon. Pozdrawiam Patryk RE: Jaki serwis założć? - kokojambo2 - 12-10-2014 22:20 Już wcześniej myslałem o grze przeglądarkowej..teraz czas poszukać obeznanej osoby która to wykona ;)Lecz nie mowię hop. RE: Jaki serwis założć? - osinex - 12-10-2014 22:41 Niee.. Po co od razu robić od zera? Jest wiele dobrych gier które nie są przetłumaczone na polski. I masę dzieci które nie umiom po angielsku.. ![]() RE: Jaki serwis założć? - AnnaKa - 13-10-2014 01:02 @up fakt nie umieją Ja bym radził założyć serwis najlepiej wypłacalny. Z góry mówię że nie dasz rady z takim wkładem założyć dobrego PPA/CPA Na samą reklamę mogłoby to nie wystarczyć. Co do zarobku. Jeśli jesteś pewny siebie i lubisz ryzyko może jakiś serwis Premium SMS? Założysz ładny temat na forum nieoficjalny póki co na start i może znajdzie się ktoś kto by reklamował Twoje sms'y? W suby bym się nie bawił jedynie premium sms ponieważ to śliski biznes i trzeba mieć łeb na karku żeby się w to bawić.. No i oczywiście pieniądze. RE: Jaki serwis założć? - kokojambo2 - 13-10-2014 10:59 @AnnaKa o tym również mślałem, jak 50% użytkowników na tym forum zapewne :)To prawda, temat jest śliski a nawet bardzo ![]() Niestety sam tego nie zrobię, póki co szukam TEGO czegoś ;)Już myślałem o: -Gra przeglądarkowa -Sms -Al'a adf.ly Czasu mam sporo, póki co jestem murzynem u p.Arka ale myślę, że uda mi się ![]() RE: Jaki serwis założć? - Jacuss - 13-10-2014 11:21 Gra przeglądarkowa to dobry biznes ;-) RE: Jaki serwis założć? - doniuśś - 13-10-2014 11:31 a myślałeś o grach ? RE: Jaki serwis założć? - kokojambo2 - 13-10-2014 11:41 (13-10-2014 11:31)doniuśś napisał(a): a myślałeś o grach ? Tak, gra przeglądarkowa. RE: Jaki serwis założć? - Szrejter - 13-10-2014 11:41 @2up, a umiesz czytac? Na poczatek musisz miec fajny pomysl na ta gre - to podstawa. Pozniej tylko wykonanie i reklama. Takie proste ! ![]() RE: Jaki serwis założć? - Watoga - 13-10-2014 11:53 Jest dużo pseudokopii różnych gier z lekkimi zmianami, które trzepią dobrą kasę. Np. grałem w eRepublik i w jej kopie e-sim ktorej właściciel natłukł i tłucze dalej ogromny hajs. Warto sprawdzić taka gre. |