Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! (/Temat-Pozyskuj-Fanow-na-FB-OKolo-5-7k-dziennie-99202)

Strony: 1 2

RE: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - AnnaKa - 09-10-2014 12:33

Wystarczy wpisać ''Add me fast'' i wyskoczy kilka tematów z tym związanych.
Pozatym w google jest masa tego. Także autor chyba udaje albo nie lubi czytać tego co piszą inni na forum.

RE: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - NoVi - 09-10-2014 23:47

Napisałem, jestem od niedawna na forum i nie przejrzałem całego.
NIe jestem jakimś dzieciakiem bez prywatnego życia i nie siędze 24h przed kompem by być na bierząco. Także proponuję oszczędzić sobie jakieś głupie docinki, bo mnie to nie rusza.
Po prostu nie wiedziałem.

RE: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - AnnaKa - 10-10-2014 01:38

Nie są to głupie docinki i mnie również nie rusza dawanie reputacji równej 0 ponieważ ja chciałem Ciebie poinformować a nie obrazić. Jeśli w jakikolwiek sposób to uczyniłem to przepraszam. Uważam jednak, że chęć wystawienia czegoś na sprzedaż powinna być poprzedzona sprawdzeniem forum i obeznaniem się z jego zawartością. Nie zrozumiałeś mnie tak jak chciałem to przekazać stąd nieporozumienie.

Pozdrawiam i życzę sukcesywnego zarabiania.

Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - surfer0700 - 07-12-2014 16:50

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.