![]() |
Jak promować aby być czystym(nie robic przestępstwa) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak promować aby być czystym(nie robic przestępstwa) (/Temat-Jak-promowac-aby-byc-czystym-nie-robic-przestepstwa-99184) Strony: 1 2 |
RE: Jak promować aby być czystym(nie robic przestępstwa) - malwinski - 08-10-2014 22:30 w takim razie chce sprzedac konto na eforsa mam 360zł sprzedam konto za 300zł RE: Jak promować aby być czystym(nie robic przestępstwa) - bodorek - 08-10-2014 23:01 (08-10-2014 22:30)malwinski napisał(a): w takim razie chce sprzedac konto na eforsa mam 360zł sprzedam konto za 300zł To bardzo odpowiednie miejsce na takie ogłoszenia -_- RE: Jak promować aby być czystym(nie robic przestępstwa) - PawelC - 09-10-2014 07:06 Odlicz podatek 18% i ale nic zostaje ![]() RE: Jak promować aby być czystym(nie robic przestępstwa) - gienus - 10-10-2014 09:52 Przekopiuje to co pisałem w podobnym temacie, może wyciągniesz wnioski. (10-09-2014 14:10)DziQu napisał(a): Witam, Oczywiście, że z Twojej strony jest to oszustwo i kazdy kto podałby Cie na policje albo do sądu miałby sprawę wygraną. Co innego eforsa, ona jest czysta bo w stopce i w regulaminie wyraźnie pisze, że jest to usługa subskrypcyjna. Jednak to Ty wprowadzasz ludzi w błąd pisząc, że znajda tam film z dubbingiem. Wątpliwe jednak jest, żeby za utratę pieniędzy ktoś będzie winił Ciebie, a nie np stronę z filmem. Z resztą kto, kto jednocześnie chciał bądź co bądź nielegalnie obejrzeć film w internecie pójdzie z tym na policje? Prawdopodobieństwo jest znikome. Ja jednak spamując nie piszę w taki jednoznaczny sposób, tylko inaczej, żeby w razie nieprzyjemności móc się wytłumaczyć. Przykład? Zamast pisać: "Film X z dubbingiem dostępny na: [link do programu] ", możesz napisać: "To co? Oglądał ktoś już ten film z dubbingiem? [link do programu]". Niby mała różnica, ale w pierwszym zdaniu określasz, że ten konkretny film znajduje się na tamtej stronie, więc w jakiś sposób oszukujesz ludzi. W tym moim z kolei tylko pytasz czy ktoś oglądał i podajesz link do usługi subskrypcyjnej, więc nikt Ci nic nie może zrobić ![]() Pozdrawiam RE: Jak promować aby być czystym(nie robic przestępstwa) - Pentas - 10-10-2014 11:01 a moze eforsa sie wypowie jak reklamować legalnie aby nam także nic nie zrobili? RE: Jak promować aby być czystym(nie robic przestępstwa) - malwinski - 14-10-2014 15:37 jak widac eforsa milczy? przyłączam się jak mam reklamować zgodnie z prawem polski czyli legalnie? dajcie mi przykąld jak to robić? Jak promować aby być czystym(nie robic przestępstwa) - daniel42na - 12-11-2014 14:52 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |