Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Coins Miners / kup sprzęt i zarabiaj na urobku // coins-miners.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Coins Miners / kup sprzęt i zarabiaj na urobku // coins-miners.com (/Temat-Coins-Miners-kup-sprzet-i-zarabiaj-na-urobku-coins-miners-com-99147)

Strony: 1 2

RE: Coins Miners / kup sprzęt i zarabiaj na urobku // coins-miners.com - nechuone - 08-10-2014 20:41

(08-10-2014 16:42)twnt22 napisał(a):  2 godziny czekam na coinsy ;o ktoś miał podobny czas?

Znalezione na innym forum :

"Potwierdzeń już jest 19. odpowiedzi od supportu brak i kredytów brak. Zapewne dzisiaj się już to nie zmieni...szkoda. Zobaczymy jutro.

Ktoś z was też miał podobne problemy czy to tylko u mnie jak zwykle moje wspaniałe "szczęście" o sobie przypomina?

07.10.14
Support wciąż milczy ale widzę dzisiaj rano już kredyty były na moim koncie więc kupuje pierwszy sprzęt i zaczynamy zabawę. Szkoda tylko, że jest tak słaby kontakt z supportem, nie wróży to dobrze.
"

z tego co widać te wpłaty idą dość długo, ale dochodzą, możesz napisać do supportu dla spokoju Smile

RE: Coins Miners / kup sprzęt i zarabiaj na urobku // coins-miners.com - twnt22 - 08-10-2014 20:42

Juz dostałem, teraz pisze z supportem. Piszą, że jest to automatyczne, lecz nie w pełni

"We must have only 2 comfirmations. Yeasterday, investors got their coins in 10 minites. This is only today problem, I Hope." hmm

RE: Coins Miners / kup sprzęt i zarabiaj na urobku // coins-miners.com - bykonrado - 09-10-2014 16:19

Trzeba czekac strasznie dlugo...

RE: Coins Miners / kup sprzęt i zarabiaj na urobku // coins-miners.com - twnt22 - 09-10-2014 16:20

Niestety

RE: Coins Miners / kup sprzęt i zarabiaj na urobku // coins-miners.com - twnt22 - 07-12-2014 11:35

Coś się dziwnego stało, https://blockchain.info/pl/address/17AXPcePrp3YU7cU8H2ULTQShtZ8e2j3RW na ten adres poszła moja wypłata, zresztą nie tylko moja - transakcje z adresu Coins-Miners idą tutaj. SCAM?

RE: Coins Miners / kup sprzęt i zarabiaj na urobku // coins-miners.com - twnt22 - 11-12-2014 17:58

Jak to każdy hyip, staje sie SCAMem. Goodbye Coins-Miners ;c