Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Plan - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Plan (/Temat-Plan-99030)

Strony: 1 2

RE: Plan - EWENEMENT - 05-10-2014 08:13

Pozostaje pytanie jak mają wyglądać takie konta i jak je potem spieniężyć ? Poda ktoś może link do takiego już gotowego konta do sprzedaży ?

RE: Plan - wiezaawieza - 05-10-2014 08:43

Musisz dodać znajomych, mieć normalną oś czasu czyli nie wszystko w jeden dzień dodane itd. Dodaj jakieś fotki (mogą być z google jak dobrze znajdziesz), zdobądź trochę lajków pod zdjęciami.

RE: Plan - EWENEMENT - 05-10-2014 15:36

Znajdę do tego jakiś poradnik ? Tongue Mam taką prośbę, poda mi ktoś link do swojego FP ze skracaczami ? Chciałbym zobaczyć jak to właściwie wygląda w praktyce Smile

RE: Plan - bykonrado - 05-10-2014 16:07

Kilkabascie fake kont, bedac w grupach, spamujac na roznych popularnych serwisach jest mozliwosc zarobienia 10$ w okolo tydzien zalezy czy ktos wejdzie czy nie. Ja okolo 300 zaproszen rano i okolo 150 wieczorem i tak na 3 kontach.

RE: Plan - EWENEMENT - 05-10-2014 17:31

Dodajesz czy przyjmujesz ? ( w jaki sposób uzyskiwać zaproszenia ? ) Ja przy dodaniu koło 50 znajomych z listy "osób które moge znać " dostałem kochaną weryfikacje Smile