Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Jak rozkręcić FP - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Jak rozkręcić FP (/Temat-Jak-rozkrecic-FP-98993)

Strony: 1 2 3

RE: Jak rozkręcić FP - maslanka80 - 05-10-2014 20:25

dobry poradnik, napisany po chłopsku więc sie przyda Smile

RE: Jak rozkręcić FP - Darven - 06-10-2014 15:44

(04-10-2014 14:26)ClassAxion napisał(a):  
(04-10-2014 10:54)Darven napisał(a):  Ale jeżeli nie spamujesz to po co mieli by prosić o weryfikacje? Konta które rozwijam a na których nie spamuje nie miałem weryfikacji ani razu
No ale jak już trafi się taka sytuacja to będzie problem prawda? Dlatego lepiej się przed tym częściowo zabezpieczyć Smile

Męczyć z weryfikacją się będe dopiero gdy będę miał bardzo duże zaplecze z ludźmi bądź jak mi taka informacja wyskoczy. Póki co nie miałem z tym problemów na kontach typu non-spam

EDIT:

A zapomniałem się spytać...

Kod:
*Nazwa powinna zawierać a najlepiej zaczynać się od kluczowego słowa często wpisywanego w wyszukiwarkę

A jak sprawdzić jak często dane słowo jest wpisywane w wyszukiwarke??

RE: Jak rozkręcić FP - osinex - 06-10-2014 21:31

(06-10-2014 15:44)Darven napisał(a):  zapomniałem się spytać...

Kod:
*Nazwa powinna zawierać a najlepiej zaczynać się od kluczowego słowa często wpisywanego w wyszukiwarkę

A jak sprawdzić jak często dane słowo jest wpisywane w wyszukiwarke??

Niestety jedyne co mogę ci powiedzieć z mojej strony to głowa..
np.Jak tworzysz stronę XXX to warto mieć w nazwie cycki

Chodzi o to, żeby nazwa mówiła jasno o czym jest strona i nie zawierała jakiś skomplikowanych synonimów popularnych słów.

Ogólnie nazwa w kontekście wyszukiwarki ma znaczenie dopiero gdy nasz FP jest dość duży jednak warto pomyśleć o tym wcześniej bo nie można jej zmienić w każdym momencie..

Moim zdaniem powinna:
*zachęcać do kliknięcia - nie każdy widzi treść strony, czasami jedyne co ma to nazwe.
*zawierać słowa które ludzie mogą wpisywać gdy szukają stron takich jak nasza.
*To samo co z blogami - nie ograniczać się. Jeśli chcemy robić stronę o samsungu galaxy, zastanówmy się czy nie lepsza będzie ogólna o samsungu lub ogólnie o GSM - nasz fanpage musi być regularnie uzupełniany, każdy zastój to utrata zasięgu(jeśli mamy zasięg 50k i nie dodajemy postów x czasu to po dodaniu posta nasz zasięg zmniejsza się. polecam poczytać o algorytmie decydującym o zasięgu http://sh.st/yYT9B ) - fp musi byc regularnie uzupełniany (optymalnie 3 posty na dzień) W dobrym tempie szybko możemy wyczerpać temat początkowy FP - i co wtedy?

Nazwa to bardzo ważna rzecz, nasze profilowe, nasze posty, target praktycznie wszystko możemy zmienić OPRÓCZ nazwy Wink

PS: Nie mówimy "pytam się" - logiczny sens zdania to zadawanie pytania samemu sobie Smile
np."Pytam kogoś o opinie, chociaż czasami pytam się czy to ma sens"
Ot tak w formie ciekawostki językowej Smile

Papa, dobranoc.

RE: Jak rozkręcić FP - amadeusz.ak47 - 16-10-2014 22:45

Promowanie się pod kwejkiem itd mało co daje, lepiej już wykupić jakąś reklame .

RE: Jak rozkręcić FP - osinex - 17-10-2014 18:17

(16-10-2014 22:45)amadeusz.ak47 napisał(a):  Promowanie się pod kwejkiem itd mało co daje, lepiej już wykupić jakąś reklame .

Komentarze na temat, kontrowersyjne albo bardzo śmieszne.. ale lepiej kontrowersyjne daja efekty Smile Ilość ludzi jaka wchodzi na kwejkopodobne strony plus mała ilość komentarzy facebookowych daje łatwe pole do popisu - nasz komentarz nie ginie w tłumie i jest widzainy przez bardzo wiele osób.

To oczywiste, że wykupienie reklamy to najlepszy sposób.. Wszystkie ograniczenia darmowej promocji swojego fp mają nas skłonić właśnie do tego..
Jednak nie wiem jaki sens miałoby pisanie o tym w poradniku Smile

RE: Jak rozkręcić FP - bukmacher - 17-10-2015 09:12

to addmefast jest jakies zje**** jaki e mial bym nie wpisal to pisze ze jest juz w uzyciu

RE: Jak rozkręcić FP - napstar - 26-10-2015 04:52

Dzięki za poradnik, przyda sięSmile

RE: Jak rozkręcić FP - indigo_child - 28-10-2015 22:29

(03-10-2014 17:05)osinex napisał(a):  
Nabijanie Fake lajków
*Wchodzimy na http://sh.st/ymZKo
*Nabijamy 500-700 fake like'ow - w celach czysto kosmetycznych - ludzie chetniej lajkuja takie strony ktore juz maja jakas liczbe lajkow
http://sh.st/ycBTP tutaj skrypt do imacros(http://sh.st/yQ19a) który nabija punkty które zamienimy na lajki.Potrzebujemy konta twitter.Jest to najlepszy sposob nabijania punktow, bo twitter nie banuje za spam akcjami typu Follow a do jego założenia nie potrzebujemy mejla.

Mógłby ktoś podkleić wspomniany skrypt imacros? Link w poście nie działa.

RE: Jak rozkręcić FP - mariobat97 - 28-10-2015 22:37

Dzięki napewno sie przyda Smile

RE: Jak rozkręcić FP - areczek - 29-10-2015 16:04

przyda sie Big Grin dzieki Big Grin