![]() |
Poradnik Jak rozkręcić FP - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak rozkręcić FP (/Temat-Jak-rozkrecic-FP-98993) |
RE: Jak rozkręcić FP - maslanka80 - 05-10-2014 20:25 dobry poradnik, napisany po chłopsku więc sie przyda ![]() RE: Jak rozkręcić FP - Darven - 06-10-2014 15:44 (04-10-2014 14:26)ClassAxion napisał(a):(04-10-2014 10:54)Darven napisał(a): Ale jeżeli nie spamujesz to po co mieli by prosić o weryfikacje? Konta które rozwijam a na których nie spamuje nie miałem weryfikacji ani razuNo ale jak już trafi się taka sytuacja to będzie problem prawda? Dlatego lepiej się przed tym częściowo zabezpieczyć Męczyć z weryfikacją się będe dopiero gdy będę miał bardzo duże zaplecze z ludźmi bądź jak mi taka informacja wyskoczy. Póki co nie miałem z tym problemów na kontach typu non-spam EDIT: A zapomniałem się spytać... Kod: *Nazwa powinna zawierać a najlepiej zaczynać się od kluczowego słowa często wpisywanego w wyszukiwarkę A jak sprawdzić jak często dane słowo jest wpisywane w wyszukiwarke?? RE: Jak rozkręcić FP - osinex - 06-10-2014 21:31 (06-10-2014 15:44)Darven napisał(a): zapomniałem się spytać... Niestety jedyne co mogę ci powiedzieć z mojej strony to głowa.. np.Jak tworzysz stronę XXX to warto mieć w nazwie cycki Chodzi o to, żeby nazwa mówiła jasno o czym jest strona i nie zawierała jakiś skomplikowanych synonimów popularnych słów. Ogólnie nazwa w kontekście wyszukiwarki ma znaczenie dopiero gdy nasz FP jest dość duży jednak warto pomyśleć o tym wcześniej bo nie można jej zmienić w każdym momencie.. Moim zdaniem powinna: *zachęcać do kliknięcia - nie każdy widzi treść strony, czasami jedyne co ma to nazwe. *zawierać słowa które ludzie mogą wpisywać gdy szukają stron takich jak nasza. *To samo co z blogami - nie ograniczać się. Jeśli chcemy robić stronę o samsungu galaxy, zastanówmy się czy nie lepsza będzie ogólna o samsungu lub ogólnie o GSM - nasz fanpage musi być regularnie uzupełniany, każdy zastój to utrata zasięgu(jeśli mamy zasięg 50k i nie dodajemy postów x czasu to po dodaniu posta nasz zasięg zmniejsza się. polecam poczytać o algorytmie decydującym o zasięgu http://sh.st/yYT9B ) - fp musi byc regularnie uzupełniany (optymalnie 3 posty na dzień) W dobrym tempie szybko możemy wyczerpać temat początkowy FP - i co wtedy? Nazwa to bardzo ważna rzecz, nasze profilowe, nasze posty, target praktycznie wszystko możemy zmienić OPRÓCZ nazwy ![]() PS: Nie mówimy "pytam się" - logiczny sens zdania to zadawanie pytania samemu sobie ![]() np."Pytam kogoś o opinie, chociaż czasami pytam się czy to ma sens" Ot tak w formie ciekawostki językowej ![]() Papa, dobranoc. RE: Jak rozkręcić FP - amadeusz.ak47 - 16-10-2014 22:45 Promowanie się pod kwejkiem itd mało co daje, lepiej już wykupić jakąś reklame . RE: Jak rozkręcić FP - osinex - 17-10-2014 18:17 (16-10-2014 22:45)amadeusz.ak47 napisał(a): Promowanie się pod kwejkiem itd mało co daje, lepiej już wykupić jakąś reklame . Komentarze na temat, kontrowersyjne albo bardzo śmieszne.. ale lepiej kontrowersyjne daja efekty ![]() To oczywiste, że wykupienie reklamy to najlepszy sposób.. Wszystkie ograniczenia darmowej promocji swojego fp mają nas skłonić właśnie do tego.. Jednak nie wiem jaki sens miałoby pisanie o tym w poradniku ![]() RE: Jak rozkręcić FP - bukmacher - 17-10-2015 09:12 to addmefast jest jakies zje**** jaki e mial bym nie wpisal to pisze ze jest juz w uzyciu RE: Jak rozkręcić FP - napstar - 26-10-2015 04:52 Dzięki za poradnik, przyda się ![]() RE: Jak rozkręcić FP - indigo_child - 28-10-2015 22:29 (03-10-2014 17:05)osinex napisał(a): Mógłby ktoś podkleić wspomniany skrypt imacros? Link w poście nie działa. RE: Jak rozkręcić FP - mariobat97 - 28-10-2015 22:37 Dzięki napewno sie przyda ![]() RE: Jak rozkręcić FP - areczek - 29-10-2015 16:04 przyda sie ![]() ![]() |