Dobra firma pozycjonerska? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dobra firma pozycjonerska? (/Temat-Dobra-firma-pozycjonerska-98972) Strony: 1 2 |
RE: Dobra firma pozycjonerska? - Fretax - 04-10-2014 14:30 A mam jeszcze pytanko: Jak juz seopilot wypozycjonował moje frazy na top1 /2 to kiedy bym mógł odpuścić pozycjonowanie na kilka dni zeby nie tracić tak dużo pieniędzy a zeby fraza była w topce? Bo teraz wychodzi mi 60-70 zl na miesiac za 1 fraze RE: Dobra firma pozycjonerska? - GoodLecki - 04-10-2014 16:34 seopilot to przeszłosc i to nie jest narzędzie do pozycjonowania. Lepiej zainwestuj ten hajs w konkretne kursy czy poradniki . RE: Dobra firma pozycjonerska? - Fretax - 05-10-2014 10:16 Zna sie ktos na seopilot i pomoze? RE: Dobra firma pozycjonerska? - mikiniki - 07-10-2014 10:20 (04-10-2014 14:30)Fretax napisał(a): A mam jeszcze pytanko: Z tego co kiedyś korzystałem, na bloga, to jak się skończył budżet, to linki automatycznie się usuwały, co wiąże się bardzo często z filtrem od Google. Nie inaczej stało się w moim przypadku. Pozdrawiam. RE: Dobra firma pozycjonerska? - sheko12 - 07-10-2014 23:16 Według mnie również inwestować w siebie, w swoją wiedzie, lub w osoby które mają pojęcie, firmy np seopilot to zła opcja. RE: Dobra firma pozycjonerska? - ddaapp - 09-10-2014 14:57 Raczej koncentruj się na budowaniu ruchu dla swojej strony. Jestem właścicielem firmy seo http://stylem.pl, A mimo wszystko uważam że można sobie samemu nieźle radzić w pozycjonowaniu. Dbaj o stronę i staraj się ją reklamować w sieci, a efekty po jakimś czasie przyjdą. Jeśli to nie są trudne frazy lepiej dbać o stronę samemu. Dobra firma pozycjonerska? - Artinesse - 02-03-2018 15:26 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |