![]() |
PaidVerts plugin usprawniający klikanie reklam - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: PaidVerts (/Forum-PaidVerts-395) +---- Wątek: PaidVerts plugin usprawniający klikanie reklam (/Temat-PaidVerts-plugin-usprawniajacy-klikanie-reklam-98962) Strony: 1 2 |
RE: PaidVerts plugin usprawniający klikanie reklam - bolo9797 - 06-10-2014 07:03 Temat do kosza ... Zły dział,brak postów itd. RE: PaidVerts plugin usprawniający klikanie reklam - Aali - 17-10-2014 20:19 Nic nie do kosza, po prostu zapomniałem o tym ![]() Pepe jak chcesz masz moje pozwolenie na edycje pluginu, jeśli uznasz, że jest bardziej opłacalny niż Twój ![]() Wtedy po prostu przygarnij kod do siebie i zamknijcie mój temat. Download: https://www.sendspace.com/file/lxeyou (skanu raczej nie potrzeba, w środku dwa pliki tekstowe z rozszerzeniami .json i .js) Instrukcja instalacji: Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) - plugin nie zadziała, jeśli będziecie zmieniać stronę bądź sortowanie reklam. także trzeba klikać po kolei. szczerze mówiąc nie chce mi się tego poprawiać, bo to wymaga chwilki. a sam z PV praktycznie nie korzystam już i mi to nie potrzebne. tak jak mówiłem, z lenistwa powstał programik RE: PaidVerts plugin usprawniający klikanie reklam - pepe67 - 18-10-2014 13:25 Spoko, miałem pisać, żebyś wrzucił do pierwszego postu i wszystko będzie OK. Ale popatrzyłem i już jest. Nic nie trzeba wrzucać w kosz przecież ![]() RE: PaidVerts plugin usprawniający klikanie reklam - luutek321 - 04-02-2015 16:48 Świetne, dzięki. Ale oni mi bana nie dadzą mam nadzieję? ![]() RE: PaidVerts plugin usprawniający klikanie reklam - Pussika22 - 09-02-2015 17:24 Działa, ale czy warto xd... szkoda się narażać chyba dla bana, co? RE: PaidVerts plugin usprawniający klikanie reklam - mcbabcia - 12-02-2015 22:49 Więc jak jest z tym pluginem, działa czy nie ? i czy PV jest w stanie wykryc ten plugin ? RE: PaidVerts plugin usprawniający klikanie reklam - maks1824 - 06-09-2015 14:09 Reupload! RE: PaidVerts plugin usprawniający klikanie reklam - Sahya - 06-09-2015 16:15 Moim zdaniem Multicliker 2 lepszy ![]() |