![]() |
Poradnik Nisza Sezonowa! FREE - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Nisza Sezonowa! FREE (/Temat-Nisza-Sezonowa-FREE-98809)Strony: 1 2 |
RE: Nisza Sezonowa! FREE - Zemix - 08-10-2014 15:35 (02-10-2014 08:03)Xevik napisał(a): To nie jest fake hack.. tylko oszustwo ;x nie dostaną swojego biletu. A czy jak obiecujesz rubiny/złoto czy coś innego za ten "fake hack" to oni dostają je? To polega na tym samym. Po drugie to nie działa na studentów tylko na technikum od 1 klasy +... Wystarczy sprawdzić ilość grup,wydarzeń na ten temat i aktywność.. Poza tym równie dobrze można to ładnie wykorzystać do adf, shorte itp.. RE: Nisza Sezonowa! FREE - poczmail - 08-10-2014 16:33 Jeśli chodzi o nisze pod PPA to raczej nie przejdzie, większość ludzi dogaduje się albo osobiście, albo przez czat na Fb i kupuje bilet w fizycznej formie. Także w tym kontekście metoda raczej odpada. ![]() Jednakże dobrzy skracacze powinni znaleźć w tym jakiś potencjał na shorte/adfly. RE: Nisza Sezonowa! FREE - AnnaKa - 09-10-2014 01:15 Czepiacie się że przestępstwo... A co nikt nigdy z Was nie oferował ''darmowego doładowania'' ? Każdy kiedyś coś oferował fake. Jak w PPA dostaje się lub nie fake hacka to jest ok według Was ? Myślę że stoi to prawie na równi z oferowaniem ów biletów także kwestię tego można zamknąć. Co do niszy hm.. Ja widze w tym potencjał ale rozegrałbym to inaczej ![]() Jeśli ktoś jest chętny napisze na pw jak bym ja to zrobił. Oczywiście wybiorę tylko jedną kompetentną osobę której to powiem ![]() ![]() RE: Nisza Sezonowa! FREE - Hajs - 09-10-2014 15:17 coś czuję, że ta nisza nie jest za dobra ![]() RE: Nisza Sezonowa! FREE - amadeusz.ak47 - 16-10-2014 22:56 Wręcz beznadziejna ![]() |