System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ (/Temat-System-Bukmacherski-Kursy-ponad-2-Latwy-zarobek-98585) |
RE: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - NoVi - 27-09-2014 11:22 Czekam na odpowiedź moderatora, czy podejmie się recenzji Zapraszam do zakupu. RE: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - badii - 27-09-2014 14:40 Biorę pw RE: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - Szrejter - 27-09-2014 14:42 @[badii] jak cos prosimy o kilka slow RE: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - NoVi - 27-09-2014 15:38 Poszło na pw wszystko. Zapraszam RE: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - badii - 27-09-2014 16:00 System okej, znany dla starych wyjadaczy Wszystko ładnie wytłumaczone, minimalny kapitał to tak najlepiej 300zł ^^ Wszystko opiera się na szczęściu szczerze mówiąc RE: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - NoVi - 27-09-2014 16:02 (27-09-2014 16:00)badii napisał(a): System okej, znany dla starych wyjadaczy Czy ja wiem, czy na szczęściu ? Raczej nie tak to można określić. Większość osób zainteresowanych zajmuje się bukmacherstwem, więc myślę, że dzięki temu sposobowi, będzie znacznie łatwiej, czerpać z tego korzyści Wystarczy się kierować, wskazówką na samym końcu i zysk jest gwarantowany. Dzisiaj na ManU można było już pokaźnie zarobić. A meczy dziennie jest mnóstwo RE: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - badii - 27-09-2014 17:26 (27-09-2014 16:02)NoVi napisał(a):(27-09-2014 16:00)badii napisał(a): System okej, znany dla starych wyjadaczy Albo też na intuicji o ile tak to można nazwać Większość zainteresowanych racja - zajmuje się bukmacherstwem, lecz dla tych, którzy są starymi wyjadaczami - to już im się nie przyda System, progresja - jak to w buku na czym można zarobić Dla nowych się przyda, więc kupujcie świeżaki RE: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - NoVi - 27-09-2014 17:35 Ale wydaje mi się, że nie wszyscy starzy wyjadacze mogą o takim w sumie łatwym sposobie wiedzieć. Intuicja? hm, według mnie większe prawdopodobieństwo jest ugranie fajnej kasy dzięki systemowi, niż według własnych analiz i typowania 1x2 Ale to tylko moja opinia. Myślę, że będą użytkownicy zadowoleni! Zapraszam RE: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - lkserwis - 27-09-2014 17:53 Ok, wszystko fajnie, ile juz na tym zarobiłes? Grasz nadal ta metoda? :-) RE: System Bukmacherski! Kursy ponad 2! Łatwy zarobek $$$ - NoVi - 27-09-2014 21:15 Jeśli czas mi na to pozwala to i gram owszem. Mam taką zasadę, której się trzymam, mam na koncie bukmachera wpłacone 500, których nie ruszam, służą do mnożenia gotówki. Gdy dobijam do 1000, wypłacam 500 i działam dalej. Dzięki systemowi, jest to kwestia czasem nawet jednego dnia wolnego i przypilnowanie około 2-4 meczy w zależności od jakiej stawki zaczynam. Ale nie będę tutaj opisywał i chwalił pod niebiosa systemu, bo zostanę zrównany z ziemią, że chwalę, tylko po to by system szedł jak ciepłe bułeczki. A nie o to tutaj mi chodzi. Uważam również, że każda osoba, która gra częściej w zakłady bukmacherskie, nie raz dużo więcej straciła niż taka inwestycja 20złotowa, która może się szybko zwrócić. Ale tu już wasza w tym głowa i wasza prywatna decyzja Powodzenia! |